10vnt didelio dydžio Aliuminio profilio kampas led juostos aliuminio lizdas dviejų eilių 5050 5630 led šviesos juostelės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€67.91

€71.48

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Galite naudoti pakabos laido jei reikia,spustelėkite paveikslėlyje beblw juos gauti:

10vnt--1 metras/vnt U tipo Aliuminio Lydinio profilis

10vnt--1 metras/vnt Matinio stiklo dangčiai arba skaidrūs Dangteliai(palikti pranešimą su mumis jei jums reikia skaidrūs dangteliai,arba mes atsiųsime jums matinio apima)

20pcs-- Dangteliai

Pranešimas:pakaba laidai yra neįtraukti į šį užsakymą, jūs galite spustelėti pricture juos gauti arba susisiekite su mumis directlt, ačiū

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Prekės bus siunčiamos DHLor per kurjerį arba privačios linijos. Mes suteiksime sekimo numerį artimiausiu metu.

Visi sklypai turi sekimo numerį.

2. Dauguma užsakymų yra išsiunčiami per 1-2 darbo dienas gavus mokėjimą. Kartais prekės gali būti vežamos per 3-7 dienų po patvirtino mokėjimo.

Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. ĮSITIKINKITE, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Jeigu pakuotė grąžinama perduodamas klausimas, pirkėjas bus už grąžinti laivyba ir reshipping mokestis, ar mes ewfund pradinės sumos išskaičiuoti iš grįžti laivybos kaina.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis, kad keitimo ar grąžinimo ir 14 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

2. Jei prekė yra su trūkumais, per 90 dienų, mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestį, mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis.

3. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

4. Prašome siųsti bet kokį daiktą, atgal, prieš kreipdamiesi į mus! Mes suteiksime jums su grąžinimo formą, kad užtikrinti hassel nemokamai sandorio.

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos. Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

2. Jei norite mums padaryti pripažinti vertę, Muitinės klirensas, ir pažymėti kaip dovana, tiesiog palikite mums pranešimą per tvarka, mes bus padaryti, kaip jūs mums pasakė. Prašome apsvarstyti riziką muitinės formalumų.

3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

Įmonės informacija

Mielas drauge,mes specializuojamės šioje srityje keletą metų,su geriausios kokybės,geriausias aptarnavimas ir konkurencinga kaina,ir mes LED profesinės Manufacturerand Tiekėjas.

M rūdos paslaugų, mes galime pateikti:

1. Techninė Parama

2. Mažas MOQ

4. Greitai Delievry

5. Profesinės constomer Paslaugos

6. Laimėti-Laimėti Bendradarbiavimo

M e atlikti gaminti įvairių rūšių LED lempos ir laterns ir led apšvietimo priedai,techninė priežiūra ir išėjimo,welcaome susisiekti su mumis bet kuriuo metu.

K ingsbond Apšvietimo Co., Ltd. yra bendrovė, kuri apima producting, perdirbimo ir pardavimo LED apšvietimas. Produktai yra plačiai taikomas namų apšvietimo, komercinių apšvietimas, biurų apšvietimo, miesto kraštovaizdžio apšvietimas, pastatų apšvietimas ir kt.

Mūsų įmonė turi nemažai neišspręstų inžinierius, vyresnysis manufacting technikai ir pažangių gamybos įrenginius. Mūsų įmonė visada buvo prilipęs prie technologijų avangardas, plėtoti brabdstrategy ir imtis tarptautinio maršruto, grindžiamą konkurencingą LED elektronikos pramonė.

U p šiol Mūsų įmonė sukūrė įvairių LED produktų, pavyzdžiui, LED Juostos Šviesos, LED Skydelio Lemputė, LED Lanksčios Juostelės Šviesa Led Valdiklis, ir Naujumo Led šviesos ir t.t. Pateikiame pasaulyje, kur esate.

Pakuotės Dydis 110cm x 16cm x 16cm (43.31in x 6.30in x 6.30in)
Pakuotės Svoris 4.0kg (8.82lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Garantija 2 metai
Elemento Tipas Lempos Bazės
Modelio Numeris 016B
Bazinė Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas kingsbond
Sertifikavimo CE,CCC,RoHS
Savybės Aliuminio profilis led juostelė

Parašyti atsiliepimą

10vnt didelio dydžio Aliuminio profilio kampas led juostos aliuminio lizdas dviejų eilių 5050 5630 led šviesos juostelės

10vnt didelio dydžio Aliuminio profilio kampas led juostos aliuminio lizdas dviejų eilių 5050 5630 led šviesos juostelės

Galite naudoti pakabos laido jei reikia,spustelėkite paveikslėlyje beblw juos gauti: 10vnt--1 metras/vnt U tipo Aliuminio Lydinio profilis 10vnt--1 metras/vnt Matinio stiklo dangčiai arba skaidrūs Dangteliai(palikti pranešimą su mumis jei jums reikia skaidrūs dangteliai,arba mes atsiųsime jums matinio apima) 20pcs-- Dangteliai Pranešimas:pakaba laidai yra neįtraukti į šį užsakymą,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai