DBB01 Sumaišykite 1.5 L ir 2,5 ir 3,5 L 3pcs/set Lauko Veidrodėliai Ultralight Plaustais Saugojimo Vandeniui Sausas Krepšys, atsparus Vandeniui Nutolimas Krepšys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.32

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

DBB01 Sumaišykite 1.5 L ir 2,5 ir 3,5 L 3pcs/set Suspausti Sausas krepšiai

Lauko Kelionių Plūduriuojantis Organizuoti Krepšyje Nešiojamas Vandeniui Maišai

1.100% naujas prekės ženklas.

2.Spalva: juoda

3.Medžiaga:nailonas+PU.

4.Dydis :s,21x19cm,M,28x20cm,L,29x23cm

5.Talpa:S (1.5 L) ,M (2.5 L),L (3.5)

6.Atsparus vandeniui indeksas:virš 5000

Kiekis Pakuotėje:

3pcs x suspausti sauso maišai (S,M ir L dydžio )

Kaip naudoti ?

Pastaba: Jei turite kitų kitu mano parduotuvėje, prašome spausti šias nuotraukas ją rasti. Ačiū

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A: Labai Mažą kainą Tik kaip Reklama. Kai Kur bus pristatymas per Hongkong Post Oro Paštu arba Kinija paštu, oro paštu ,Labiausiai reikia 10-40(ar daugiau) dienų, priklauso nuo jūsų šalies.

B:Jei norite daugiau ar greitas pristatymas, prašome pasirinkti ir kitas transporto priemones arba susisiekite su mumis.Ačiū.

C:Jei turite gauti elementus .PLS Užbaigti užsakymą.

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

A:mes suteikiame 3 mėnesių garantija.

B:pirkėjas yra atsakingi už grąžinti mokesčių garantija elementus.jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių,galite siųsti jį atgal į mus,mes atsiųsime yo nauja gavus brokuotą prekę.

C:befor grįžta elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo lapą,prašome naudoti regulare pašto paslaugos ir siųsti sekimo numerį.

D:mes neprisiimame užsakymą rizikos,jeigu ji lengvai sukelti bet cuse vartotojo poblem savo šalyje,mes rekomenduojame jums pasirinkti kitą pristatymo būdus ,kaip kinija paštu, oro paštu,jei turite kitų reikia , prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu .

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs manote, kad mūsų produktų ir paslaugų yra gerai, mūsų sistema padarys tą patį jums automatiškai.

B:Jei turite kokių nors problemų, kurių produktai ir mūsų paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis iš karto. Mes išspręsti problemą per trumpiausią laiką.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 12cm (5.91in x 3.94in x 4.72in)
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Elemento Tipas Neperšlampamas maišelis
Tipas Sagtis
Proga Lauko sportas
spalva Juoda Spalva
Dydis 1.5 L ,2.5 L ir 3L
Modelio Numeris DBB01
Funkcija Combo Sausas, Šlapias Maišas
Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas Tanluhu

Parašyti atsiliepimą

DBB01 Sumaišykite 1.5 L ir 2,5 ir 3,5 L 3pcs/set Lauko Veidrodėliai Ultralight Plaustais Saugojimo Vandeniui Sausas Krepšys, atsparus Vandeniui Nutolimas Krepšys

DBB01 Sumaišykite 1.5 L ir 2,5 ir 3,5 L 3pcs/set Lauko Veidrodėliai Ultralight Plaustais Saugojimo Vandeniui Sausas Krepšys, atsparus Vandeniui Nutolimas Krepšys

DBB01 Sumaišykite 1.5 L ir 2,5 ir 3,5 L 3pcs/set Suspausti Sausas krepšiai Lauko Kelionių Plūduriuojantis Organizuoti Krepšyje Nešiojamas Vandeniui Maišai 1.100% naujas prekės ženklas. 2.Spalva: juoda 3.Medžiaga:nailonas+PU. 4.Dydis :s,21x19cm,M,28x20cm,L,29x23cm 5.Talpa:S (1.5 L) ,M (2.5 L),L (3.5) 6.Atsparus vandeniui indeksas:virš 5000 Kiekis Pakuotėje: 3pcs

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai