Royal Blue Feitex Afrikos Austrija Kokybės Žakardo Gvinėja Brokatas Medžiaga Nigerija Damask Shadda Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€96.61

€78.86

--23 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės Pavadinimas :Feitex Royal Diamond Prekės Numeris : FYCD96W0102 Audinio Medžiaga : Afrikos Medvilnės Brokatas Kokybė : 100% šukuotos medvilnės,Aukštos Kokybės,Blizgesį ir naftos apdailos Plotis : 55"/56" (138cm/140cm) Pakuotė:10yards/maišas(10 jardų=9.144 metrų) Spalva: 2# Royal blue (Kitų spalvų,prašome susisiekti su mumis arba palikite žinutę), Dizainas:Naujas,Mados,Populiarus. (Atkreipkite dėmesį: Mano brangusis! Paprastai pristatome dizaino atsitiktinai,jei jums reikia specialaus dizaino,prašome susisiekti su mumis arba palikite pranešimą,mes bus patvirtinti, tai su jumis.Ačiū!) Naudojimas:Afrikos Tradicinės Drabužio Audinys,Mados Drabužiai,Šventės, Vestuves,Šalies Pristatymas:Jis trunka 5-7 dienas iki pristatymo.

Paprastai jūs galite gauti savo prekes per 5-7 darbo dienas, išskyrus tuos atvejus, kai švenčių dienomis. Prašome palaukti.

Pastaba:Mūsų nemokamas pristatymas produktus neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mieli,paprastai skirtingų ekrane pasirodys skirtingų spalvų,tai yra normalu phenomeno.Prašome suprasti.

1.Mes remiame jokios priežasties grįžti ir pakeisti elementą politikos, tačiau jums reikia mokėti visą kainą už dviejų būdas

transportas (įskaitant laivybos, mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės,

kitaip mes nuolat teisę atsisakyti grąžinti ir grąžinti. Visų grąžinimo politika turi būti taikomos pagal

3 dienų (laikas, taškas pradėti nuo gausite punktas). 2. Kai jūs gaunate klaidingą ir problema daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, ir pateikti patvirtinimą, įrodymų per Video arba Nuotraukas. Kai turtas yra vertinamas kaip mūsų atsakomybę, mes teikiame pinigų grąžinimo ir grąžinimo politikos. Ji gali būti imtasi 5%-50% dalį grąžinti pinigus, jei prekė gali būti priimtas ir suremontuotas iš vidaus. Jei negali remontuoti arba priimamas, neveikia visiškai, mes grąžinsime visą pinigai jums arba pakeisti nauja jums. 3. Kai grąžinamosios išmokos politika negali išspręsti problemų, mes priimame grąžinimo politika, bet ir grąžinimo politiką, jums reikia sau vienas būdas kaina (laivybos, mokesčių ir muitų išlaidų iš savo šalies į mūsų), ir kai mes gauti atgal daiktų mes grąžinsime jūsų pinigus. Mes nerekomenduojame grąžinimo politiką, nes, kad sukelti daug kainuoja, tiek mums.

1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. 2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis. Mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas. Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Pakuotės Svoris 1.6kg (3.53lb.)
Įrenginio Tipas kiemas
Pakuotės Dydis 40cm x 35cm x 3cm (15.75in x 13.78in x 1.18in)
Medžiaga 100% Medvilnės
Megztas Modelis Mezgimas
Prekės Pavadinimas FEITEX
Neaustinių Technics Sutvirtinto Kilpiniu
Stilius Žakardo
Funkcija Kvėpuojantis
Tipas Brokatas Medžiaga
plotis 55''/56''
Modelis Dažyti
Technics Audiniai
Produkto Tipas Kitas Audinys

Parašyti atsiliepimą

Royal Blue Feitex Afrikos Austrija Kokybės Žakardo Gvinėja Brokatas Medžiaga Nigerija Damask Shadda Nemokamas Pristatymas

Royal Blue Feitex Afrikos Austrija Kokybės Žakardo Gvinėja Brokatas Medžiaga Nigerija Damask Shadda Nemokamas Pristatymas

Prekės Pavadinimas :Feitex Royal Diamond Prekės Numeris : FYCD96W0102 Audinio Medžiaga : Afrikos Medvilnės Brokatas Kokybė : 100% šukuotos medvilnės,Aukštos Kokybės,Blizgesį ir naftos apdailos Plotis : 55 /56 (138cm/140cm) Pakuotė:10yards/maišas(10 jardų=9.144 metrų) Spalva: 2# Royal blue (Kitų spalvų,prašome susisiekti su mumis arba palikite žinutę), Dizainas:Naujas,Mados,Populiarus. (Atkreipkite dėmesį:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai