POP RELAX NUGA NM55 antra širdies koja akupunktūros, masažo kilimėlis jonų Korėja turmalino-germanio čiužinys šildymo kilimėlis massager

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€107.55

€153.64

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Turmalinas pėdų masažas Germanio kilimėlis šildymo terapija kilimėlis Pėdų atsipalaiduoti massager Elektros šildymo akupunktūra mat Antrosios širdies

MODELIO NR: PR-F01C Dydis: 42x37cm

Koja yra nurodyta, kaip antra širdis, nes tiek daug kapiliarų laivų ir periferiniai nervai yra platinamas visoje jis ir kojų, iš tikrųjų veikia kojų, taip pat dubens ir net stuburo. Bet, kraujo apytaką koja nėra lygūs, nes koja yra toliausiai nuo širdies, taip pat ir pėsčiomis yra pažeidžiama įvairių ligų.

Visų pirma, dauguma žmonių mažai dėmesio į jų kojas, todėl atlikus tyrimą, ji yra įrodyta, kad daugiau nei 80 proc. suaugusiųjų patiria tam tikrą problemų ant savo kojų. Todėl, stimuliuojantis kojų gali padaryti neaktyvus vidaus organų normalią būklę ar net stipresnis būklės.

Antroji širdies [Kojos]:

Dėmės ant kūno, tinka akupunktūra yra sutelktas vien koja. Todėl, skatinant šios dėmės gali atgaivinti judėjimo, vidaus organų, atitinkantis kiekvieną vietoje, nors meridian kelias, ir išvengti arba išgydyti įvairias ligas.

Turmalinas keraminiai:

šis specialus papildomas kilimėlis iš Turmalino keramikos sudėtį, naudojamas patobulintas šilumos gydymo, taip pat naudą sveikas, Toli Infraraudonųjų spindulių kartos.

Pėdos arka:

Produktas gali padėti išvengti transformacijos kojų, remiant kojų arch. Pėdos arka turėtų būti išlaikomas paramos sausgyslių ir raiščių, bet kai ši parama yra susilpninti, pėdos arka bus žlugo. Kai pėsčiomis yra netvirtas dėl šio žlugimo pėdos arkos, kelių, klubų, dubens ir stuburo slankstelių bus paveikta taip, kad skausmas dėl kiekvieno metastazė dalis gali atsirasti.

Energijos iš 213 turmalinas akmenys:

PR-F01C Antra Širdis yra suprojektuotas taip, kad energijos yra surinkta į vieną tašką, ir sutelkti dėmesį į neigiamus jonus ir giliai infraraudonųjų spindulių ant kojų, už geriausią rezultatą. Nustatyta, stimuliuoja kraujo apytaką pėdų ir blauzdų.

Privalumai

Teigiamų atsiliepimų iš Pėdų Akupresūra Mat šie:

· spaudai streso;

· varyti funkciją kraujo apytaką;

· užkirsti kelią ligos dėl netinkamo vežimas;

· pagerinti imuninę sistemą;

· atgaivinti vegetacinė nervų sistema;

· pagerinti organizmo ritmus ir kraujo apytaką;

· reguliuoja cukraus kiekį kraujyje padidėjimo suma kraują.

Speicial Turmalinas taško pilkai juoda

Neigiami jonai yra viena iš toli-centrinis medžiaga & bangos ilgis yra 2-18µm. kuri derinama su geriausia Tinka tolimųjų infraraudonųjų spindulių bangos ilgis žmogaus absorbcija yra 9.6 µm, tai labai naudinga žmogaus sveikatai. mes manome, atsipalaiduoti ir lengvai kvėpuoja, o mes vaikščioti ir be pajūrio, krioklys ar miško, Viena iš svarbiausių priežasčių yra ta, kad oras pilnas neigiamus jonus.

Mieli pirkėjai: Mes bus atostogauti, švęsti Kinų naujieji metai, Atostogų offwork: vasario 5~vasario 27, 2018. mes bus pradėti siųsti sklypo vasario 28, Ačiū už kantrybę. Prašome palikti mums pranešimą jei turite klausimų ar reikia mūsų pagalbos. mes pasistengsime atsakyti kiekvieną dieną. Geriausi linkėjimai nuo POP ATSIPALAIDUOTI Komanda.

Pakuotės Dydis 47cm x 42cm x 9cm (18.50in x 16.54in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 2.2kg (4.85lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Dydis Small
Prašymas Pėda
Modelio Numeris PR-F01C
Maitinimo Šaltinis AC220V
Medžiaga Turmalinas ir PVC
Savybės Šilumos terapija
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Prekės Pavadinimas POP RELAX
Produkto pavadinimas Pėdų akupunktūra kilimėlis
Laiko reguliavimas Taip
Temperatūrai reguliuoti Taip
Sertifikatas CE
Pakavimas ranka maišo
Turmalino akmuo Nurodė, akmuo turmalinas
Valdymo skydelis Anglų versija
Standartinė Įtampa 220V

Parašyti atsiliepimą

POP RELAX NUGA NM55 antra širdies koja akupunktūros, masažo kilimėlis jonų Korėja turmalino-germanio čiužinys šildymo kilimėlis massager

POP RELAX NUGA NM55 antra širdies koja akupunktūros, masažo kilimėlis jonų Korėja turmalino-germanio čiužinys šildymo kilimėlis massager

Turmalinas pėdų masažas Germanio kilimėlis šildymo terapija kilimėlis Pėdų atsipalaiduoti massager Elektros šildymo akupunktūra mat Antrosios širdies MODELIO NR: PR-F01C Dydis: 42x37cm Koja yra nurodyta, kaip antra širdis, nes tiek daug kapiliarų laivų ir periferiniai nervai yra platinamas visoje jis ir kojų, iš tikrųjų veikia kojų, taip pat dubens ir net stuburo. Bet, kraujo apytaką koja nėra

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai