Natūralios odos laikrodžio apyrankė priedai "apple" žiūrėti dirželis 38mm apple watch band 42mm iwatch watchbands Seies 1/2/3

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.35

€13.14

-13 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Savybės

❤ Aukščiausios Kokybės: Fullmosa® 100% Originali viso Grūdo Veršiuko Oda Juosta – minkšti ir patogūs liesti. Ne plastikų arba pigūs užpildai. Sertifikuotos RoHS – be pavojingų ir toksiškų cheminių medžiagų. Daugiau produkto galimybės, apsilankykite mūsų parduotuvėje.

❤ Dydis: 42mm juostos riešo dydis 6.0 – 8.5 cm, su 10 skylučių ir 2 antkakliai už uodegos dalies gerai tinka. Skirta naudoti su "Apple" Žiūrėti Serija 1 & 2 & 3 Sport & Edition (2015, 2016, 2017 m.). 38mm juostos riešo dydis 5.4 – 7.5 cm. Skirta naudoti su "Apple" Žiūrėti Serija 1&2&3 Sport & Edition (2015 m., 2016,2017).

❤ Paprastas įrengimas: Mūsų naujai sukurta jungtis su mikro-bounce technologija leidžia įdiegti ir keisti juostų paprasta. Tiesiog pastumkite pavasario pakrauta metalo plokštelės į jūsų "Apple" Žiūrėti ir jūsų laikrodis yra paruoštas nešioti. Komplekte Asistentas Įrankis leidžia keičiant juostas lengva. Įdėkite priemonė pašalinti dabartinį juostos ir skaidrių naujas.

❤ Išvaizda: Nerūdijančio Plieno C-formos užsegimas ir sagtis,ir metalo plokštėmis pateikti paprasta, tačiau elegantiška išvaizda( spalva, užsegimas ir adapteris parodyti paveikslėlį ). Mūsų kryžių apykaklės siūlės užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą išlaikyti jūsų draudimas dirželis saugiai ir įsitaisiusi. Į neužfiksuoti antkakliai padaryti dydžio koregavimo vėjas ir leidžia jums pritaikyti juostos puikus patogiai.

❤ Pasitenkinimą: Ateik su restorano pakuotėje; veiksmingai užkirsti elementą būti pažeista tranzitu. Tiesiog susisiekite su mumis naudodami "" nuoroda Salve.lt pirma, jei turite kokių nors problemų/klausimų/problemų. Mums bus malonu išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti nuoširdžiu ir palankiu būdu.

Pakuotėje Yra

❤ 1 X Odinis Apple Žiūrėti Dirželis su nerūdijančio plieno sagtys ("Apple" žiūrėti yra tik pavyzdys, ir ne.)

❤ 1 X Pin vairuotojas

(Dėl skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Jei esate jautrus spalva, prašome pasirinkti atidžiai.)

Prekės Informacija

Spalvotas Ekranas

Pakuotės Dydis 16cm x 11cm x 2cm (6.30in x 4.33in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.125kg (0.28lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Tipas Watchbands
Sąlyga Naujas su žymės
Taikoma 1 modelis "Apple" Žiūrėti 1 serija
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Tinka "Apple" Žiūrėti 38mm Juoda/rožinė Aukso/Aukso
Taikomas modelis 2 "Apple" Žiūrėti 2 serija
Adapteris Spalva Rose Aukso/Gold/Gunmetal
Taikomos "Apple" Žiūrėti 42mm Juoda/rožinė Aukso/Aukso
Juostos Plotis "Apple" Žiūrėti 38mm, Apple Watch 42mm
Sagtis spalva Rose Aukso/Gold/Gunmetal
Prekės Pavadinimas Fullmosa
Modelio Numeris LiChiColorful
Užsegimas Tipas C Tipo

Parašyti atsiliepimą

Natūralios odos laikrodžio apyrankė priedai

Natūralios odos laikrodžio apyrankė priedai "apple" žiūrėti dirželis 38mm apple watch band 42mm iwatch watchbands Seies 1/2/3

Produkto Savybės ❤ Aukščiausios Kokybės: Fullmosa® 100% Originali viso Grūdo Veršiuko Oda Juosta – minkšti ir patogūs liesti. Ne plastikų arba pigūs užpildai. Sertifikuotos RoHS – be pavojingų ir toksiškų cheminių medžiagų. Daugiau produkto galimybės, apsilankykite mūsų parduotuvėje. ❤ Dydis: 42mm juostos riešo dydis 6.0 – 8.5 cm, su 10 skylučių ir 2 antkakliai už uodegos dalies

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai