Iki 2017 M. Vasaros Naują Atvykimo Atsitiktinis Kūdikių Berniukų Drabužiai Nustatyti Baltos Spalvos Animacinių Filmų Automobiliai Spausdinimo T-Shirt Viršuje+Trumpas Kelnes Ropa De Bebe Kūdikių Kombinezonas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.11

€8.36

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1.Dėkojame už jūsų susidomėjimą mūsų parduotuvėje,perkant prekes,pateikti savo vardą, pavardę, išsamią adreso ir namo numerio, teisingą pašto kodą ir telefono numerį mes atsiųsime jums kuo greičiau!

2.Nes mes jau gamykloje tiesiogiai parduoti,galime jums pasiūlyti kokybiškas, greitas pristatymas , žemiausia kaina,ir geriausias aptarnavimas .

3.Bet klausimas, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums priimtiną atsakymą.

Tikiuosi, jums reikia turėti malonią patirtį, turėti gerą dieną!!! Tinkamas Amžius Žymeklio dydžio Drabužius Ilgis Krūtinės Kelnės Ilgis Juosmens Tinkamą aukštį 2T 90/5 cm cm cm cm 80-90cm 3T 100/7 cm cm cm cm 90-100cm 4T 110/9 cm cm cm cm 100-110cm 5T 120/11 cm cm cm cm 110-120cm 6T 130/13 cm cm cm cm 120-130cm

Dydis lentelėje,gali būti 1-2cm paklaida (1 colis=2,54 cm)

Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne organas.)

1. PARENGTI VEŽIMO LAIKAS

Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 3-7 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

2. PRISTATYMAS REŽIMAS

Russion (JAV) nemokamas pristatymas e-paketinių 7-20 dienų,Rusija 7-30days,kitų šalių užsakymus per KINIJA PAŠTU REGISTRUOTU ORO PAŠTU, jei jums pasirinkti free shipping, tai trunka 15-60 dienų paprastai,išskyrus atvejus, brazilija 20-120 dienų .Bet gaila, mes neturime paramos nemokamas pristatymas į kai kurias šalis, pavyzdžiui, Angola, Albanijos ir kitų šalių, kurios nepalaiko Kinija Paštu Oro Pašto paslaugos.

3. APIE MOKESČIŲ

Daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų. Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių. Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas. Mes nėra atsakingas už bet kokius muitų mokestis; prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje. Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

SKELBIMAS:

1. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinis telefono numeris, kad nebūtų vietos pašto negaliu susisiekti su jumis pasiimti siuntinių, kai jis atvyko.

2. Gaila kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

ATSILIEPIMAI

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome pateikti mums 5-žvaigždučių atsiliepimų.Ir pls pasakykite mums,mes suteiksime jums SPECIALIĄ NUOLAIDĄ savo kitą pirkti.

Daugiau gražių daiktų,prašome apsilankyti mūsų interneto svetainėje:

Esu tikras, kad jums bus įdomu!!!

Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vaikas MUS Dydis 2T, 3T, 4T, 5, 6
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas Humoro Lokys
Modelio Numeris BTZ213
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis Berniukai
Uždaryti Tipas megztinis
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Šortai
Medžiaga Lycra,Poliesterio,Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Elemento Tipas Rinkiniai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Apykaklės O-Kaklo

Parašyti atsiliepimą

Iki 2017 M. Vasaros Naują Atvykimo Atsitiktinis Kūdikių Berniukų Drabužiai Nustatyti Baltos Spalvos Animacinių Filmų Automobiliai Spausdinimo T-Shirt Viršuje+Trumpas Kelnes Ropa De Bebe Kūdikių Kombinezonas

Iki 2017 M. Vasaros Naują Atvykimo Atsitiktinis Kūdikių Berniukų Drabužiai Nustatyti Baltos Spalvos Animacinių Filmų Automobiliai Spausdinimo T-Shirt Viršuje+Trumpas Kelnes Ropa De Bebe Kūdikių Kombinezonas

1.Dėkojame už jūsų susidomėjimą mūsų parduotuvėje,perkant prekes,pateikti savo vardą, pavardę, išsamią adreso ir namo numerio, teisingą pašto kodą ir telefono numerį mes atsiųsime jums kuo greičiau! 2.Nes mes jau gamykloje tiesiogiai parduoti,galime jums pasiūlyti kokybiškas, greitas pristatymas , žemiausia kaina,ir geriausias aptarnavimas . 3.Bet klausimas, pls nedvejodami kreipkitės į

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai