ANILLO 2017 Naujos 8mm Natūralūs Lavos Akmens Zawalcowany Apyrankės Vyrams tulžies akmuo Hematitas Kryžiaus Apyrankės Pulseras Hombre Jogos Papuošalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.31

€1.64

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

ANILLO 2016 Naujos 8mm Natūralūs Lavos Akmens Zawalcowany Apyrankės Vyrams tulžies akmuo Hematitas Kryžiaus Apyrankės Pulseras Hombre Jogos Papuošalai

Atkreipkite dėmesį: kai gaunate produktą, jei yra problema, prašome susisiekti su mumis, mes jums išspręsti visas problemas, bet prašome ne man duoti blogas įvertinimas, ačiū

Papuošalai patarimų, kad:

Priedai ir priežiūros patarimų: šios rūšies papuošalų nereikia naudoti labai brangi priežiūra, siekiant išlaikyti vandens, tik venkite rūgščių-šarmų ir drėgna aplinka.Drėgnas sąlygas įeina:dušas, kai plauna veidą, nesutampa,prakaitavimas daug nereikia dėvėti, indėlių iki pritaikymas sausa šluoste, nuvalykite sausa;Pateikti per papuošalai, dėžutės papuošalams, turėtų įdėti vieną desikantas;Kai jums nereikia dėvėti modeliavimas papuošalai turėtų būti laiku į lauką.

Konkrečios priežiūros, taip:

1. Papuošalai dažnai keičiama, to paties papuošalo, turėtų vengti dėvėti ilgai, ypač karštą vasarą, papuošalai danga, ilgalaikių kontaktų prakaito, lengva korozijos, todėl geriausia paruošti papuošalai dažnai naudojamas kaip pakaitalas.

2. Kontakto su cheminėmis medžiagomis, puošia straipsnis yra lengva sugadinti.Maudytis kvepalų, chloro plaukimo, vandens, jūros druskos, sukels etch papuošalai danga, todėl turėtų išimkite visus priedus, prieš vonia arba plaukti.

3. Susidūrimo chafed, indėlių turite būti atsargūs, ne sutapimas veiks vaidmenį ofing yra tai, ragavęs, turėtų būti laikomos originalioje pakuotėje arba lauke nepriklausoma maža tinklelis, vengti liesti vienas kitą teptuku ir šepečiu paviršiaus.

4. Reguliariai valyti papuošalai, pasirinkti minkštas plaukų šepetys valyti švariu paviršiumi, priedai, aksesuarai pašalinti paviršiaus dėmes

Grįžti ir grąžinti:

1, Dažnai naudoja Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, transportavimo laikas yra nuo 40 iki 60 dienų, nemokamas pristatymas.(gedimus: - senėjimo lėtai, pigiai)

2,Naudokite Kinija paštu oro Pašto laikas 25 iki 40 dienų.Stabilus (senėjimo saugumas);

3,Naudokite Honkongas po Oro Pašto 15 iki 25 dienų atvykti

4,Naudokite EMS/DHL, 8 dienas pasiekti.

Grįžti ir grąžinti:

Jeigu esate patenkinti užsakymą,prašome nedvejodami palikti mums "5 star"atsiliepimus ir jūsų vertingą pasiūlymą.Jūsų parama bus tikrai dėkingi. Dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti su užsakymai, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū!

1,Kokybės problemos, Jei produktai yra ne tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar skaldytų tranzitu,prašome atsižvelgti į aiškiai nuotraukas per 7 dienas po to, kai gavote ir siųsti nuotraukas, kad pranešimas.Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinti.

2,Bet dėl kitų priežasčių: Dėl kokių nors priežasčių jums nepatinka produncts, prašome susisiekti su mumis 15days po to, kai gavote užsakymai,prašome įsitikinkite, kad produktai yra originalios būklės ir atlikti laivybos išlaidų patys.Mes suteiksime grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes gavome grįžo produncts.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 9cm x 2cm (7.09in x 3.54in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Metalų Tipas Alavo Lydinys
Karoliukai szie 8mm
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Elemento Tipas Apyrankės
Užsegimas Tipas Nėriniai-Up
pulseiras feminina Pulseira Masculina
Bauda ar Mados mados
Medžiaga Mūrinis
Stilius Europos Ir Amerikos
Prekės Pavadinimas anillo
Lytis Unisex
kryžiaus szie 1*1cm
Funkcija Fitness Tracker
Modelio Numeris P95
Suderinamumas Viskas Suderinama
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Formos\modelis Kryžius

Parašyti atsiliepimą

ANILLO 2017 Naujos 8mm Natūralūs Lavos Akmens Zawalcowany Apyrankės Vyrams tulžies akmuo Hematitas Kryžiaus Apyrankės Pulseras Hombre Jogos Papuošalai

ANILLO 2017 Naujos 8mm Natūralūs Lavos Akmens Zawalcowany Apyrankės Vyrams tulžies akmuo Hematitas Kryžiaus Apyrankės Pulseras Hombre Jogos Papuošalai

ANILLO 2016 Naujos 8mm Natūralūs Lavos Akmens Zawalcowany Apyrankės Vyrams tulžies akmuo Hematitas Kryžiaus Apyrankės Pulseras Hombre Jogos Papuošalai Atkreipkite dėmesį: kai gaunate produktą, jei yra problema, prašome susisiekti su mumis, mes jums išspręsti visas problemas, bet prašome ne man duoti blogas įvertinimas, ačiū Papuošalai patarimų, kad: Priedai ir priežiūros patarimų:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai