Genčių Totem Black Eagle Hawk Netikrą tatuiruotę Vandeniui Vandens Perdavimo Laikinai Lipdukai, blizgučiai Seksualus makiažas Phoenix Kūno Menas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.22

€0.48

-54 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produktų ekranas

Produkto specifikacijos Rodyti Originalą nuotraukas↓ Produktus, rodo ant odos ↓

Kaip Taikyti Laikiną Tatuiruotę

Pradėti su švarios, sausos odos . Laikinos tatuiruotės yra pagaminti su rašalu, o tai reiškia, kad jie atstumiami natūralų odos aliejai. Kruopščiai nuvalykite vietą norite papuošti su muilu ir vandeniu, ir paglostyti ji sausa, su popieriniu rankšluosčiu.Jei esate labai suprakaitavęs, apsitrynę alkoholio gali padėti sumažinti riebalų. Užpilkite šiek tiek ant medvilnės kamuolys, ir tada nuvalykite jį srities. Ne daryti tai kas dieną, nors-tu gali išdžiūti oda.

Pasiimti savo tatuiruotę. Kai kurie laikinosios tatuiruotės būna atskirai supakuoti, kuri yra paprasta. Tačiau, jei laikina tatuiruotė, jūs norite dėvėti, atėjo ant lapo su keliais kitais, jums reikia jį atskirti. Iškirpti aplink ji su aštrių žirklių, yra atsargūs, ne klipas projektavimo pati, kol jūs atskirti ją nuo "flash lapas."

Nulupkite aiškaus pagrindo. Šiuo metu, jūsų tatuiruotė yra apsaugotas plonu sluoksniu skaidraus plastiko. Atidžiai pasirinkti šią funkciją. Jums turėtų būti suteikta galimybė pamatyti ryškiaspalve, veidrodis-vaizdo versija tatuiruotė planuojate kreiptis į savo odos.Nuo šiol pusėje su rašalu, kuri buvo saugoma skaidraus plastiko, bus vadinamas veido pusėje.

Vieta atvaizdas veido puse žemyn ant savo odos. Patvirtinkite, kad norite taikyti tatuiruotė vietoje, ką tik nuvalytas, po to veido pusėje nuo jūsų odos. Nereikia kraipyti ją aplink. Tiesiog laikykite jį tvirtai vietoje, o jums pereiti prie kito žingsnio.

Paspauskite drėgnu skudurėliu ar kempine per tatuiruotė popieriaus. Paimkite gabalėlį audinio arba į kempinėlę, kuri nėra nei kaulų sausas, nei mirkymo šlapias, ir stumti jį stipriai prieš palaikymas jūsų tatuiruotė. Laikykite jį į vietą, ir neleisk, kad ji slydimo aplink, net jei jis nori.

Palaikykite ne mažiau kaip 60 sekundžių. Gauti labiausiai pilną vaizdą, jums reikės šiek tiek kantrybės. Nereikia net galvoti apie tai, pašalinti audinio arba popieriaus pagrindu iš savo rankos, kol visiškai minučių jau praėjo. O sėdite, stenkitės judėti kuo mažiau.

Atsargiai nuplėškite popierių. Pradėti kėlimo viename kampe pagrindo norint žvilgtelėti į tatuiruotę. Jei nuotraukos atrodo keistai, ar ne prilipti prie jūsų odos, įdėti audiniu arba kempine atgal ir laukti dar 30 sekundžių. Jei jis geras, tada ir toliau lėtai, nulupkite popierių.

Palaukite, kol tatuiruotė išdžiūti. Laikyti, kad pacientas maždaug dešimt minučių. Atsispirti noras kišti savo laikiną tatuiruotę. Tai geriausia sėdėti pagrįstai dar ir ne flex per daug, siekiant išvengti raukšlių ar tepamas tatuiruotė, taip pat.

Uždėkite ant šiek tiek vandens pagrindo losjonas. Norėdami, kad jūsų tatuiruotė trukti net ilgiau, drėkina jūsų odą, švelniai glostydamas šiek tiek plonas kremu ar losjonu, viršuje. Išvengti storio, aliejaus pagrindu, drėkinančių, kaip naftos želė, kuri gali tepinėlis tatuiruotė. Jei norite, galite dulkių kūdikių miltelių per viršų, tatuiruotė, kaip gerai, kad ji atrodytų daugiau matinis (ir todėl realesnis.)

1 pastaba Jokių muitų mokesčių, yra pirkėjo atsakomybė,pardavėjas neturi turėti tarifų.Jei turite kokių nors abejonių apie muitinės,prašome kreiptis patarimo iš savo vietos muitinės įstaigai. 2 Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Pls palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.

Q&A

Kaip ilgai ji laikosi?

Jis kinta priklausomai nuo to, kur jis yra pateiktas, kaip dažnai jūs dušo kabina, ir jei jis rubs prieš drabužiai. Pagal geriausias aplinkybes, laikina tatuiruotė gali trukti apie savaitę.

Kaip aš galiu padaryti, kad tatuiruotė ilgiau, net po skalbimo?

Pabandyti taikyti vandeniui, skysto tvarstis per jį. Tai padės apsaugoti tatuiruotė nuo nusimauti, o jūs maudytis. Venkite šveitimo srityje per sunku, tačiau.

Kaip man nusiimti laikina tatuiruotė?

Yra keli metodai. Vienas yra nuplaukite jį šiltu vandeniu su muilu. Dar yra taikyti kūdikių aliejus medvilnės kamuolys arba popieriniu rankšluosčiu, tada švelniai patrinti tatuiruotė, kol ji atsiklijuoja.

Gali laikinos tatuiruotės žalą mano veidą?

Ne, paprastai laikinas tatuiruotes yra saugi vieta bet kur ant kūno, darant prielaidą, kad jūs neturite jokių alergijų medžiagų.

Mano laikinas tatuiruotes jaustis lipni. Kaip aš galiu tai pakeisti?

Tu sausos odos? Jei ne, tai gali būti priežastis, kad jūsų tatuiruotė mano, kad taip. Kitą kartą, įsitikinkite, kad sausą odą prieš taikant savo tatuiruotę.

Kuri vieta gali būti naudojama?

Vartotojas :Odos,keramikos,metalo,Stiklo,...ect.

UŽDUSIMO PAVOJUS-SMULKIŲ DALIŲ.

Neskirta vaikams iki 3 metų.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.021kg (0.05lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 20cm x 1cm (5.91in x 7.87in x 0.39in)
Tipas Laikinos Tatuiruotės
Dydis 12*19CM
Prekės Pavadinimas gyvos dainos
Modelio Numeris tbs8012

Parašyti atsiliepimą

Genčių Totem Black Eagle Hawk Netikrą tatuiruotę Vandeniui Vandens Perdavimo Laikinai Lipdukai, blizgučiai Seksualus makiažas Phoenix Kūno Menas

Genčių Totem Black Eagle Hawk Netikrą tatuiruotę Vandeniui Vandens Perdavimo Laikinai Lipdukai, blizgučiai Seksualus makiažas Phoenix Kūno Menas

Produktų ekranas Produkto specifikacijos Rodyti Originalą nuotraukas↓ Produktus, rodo ant odos ↓ Kaip Taikyti Laikiną Tatuiruotę Pradėti su švarios, sausos odos . Laikinos tatuiruotės yra pagaminti su rašalu, o tai reiškia, kad jie atstumiami natūralų odos aliejai. Kruopščiai nuvalykite vietą norite papuošti su muilu ir vandeniu, ir paglostyti ji sausa, su popieriniu rankšluosčiu.Jei

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai