Miniwell Nešiojamų vandens filtras karinės išlikimo įrankio kareivis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.39

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Lauko Vandens Filtras už Išlikimą, Potvynių ir Nelaimės

Miniwell L630 dirba 0.1 mikrono ultrafiltravimas membrana(medicinos lygio medžiagos), kaip ir filtro žiniasklaidos, kuris veiksmingas prieš 99.9%, kad escherichia coli, staphylococcus aureus, salmonella typhi, choleros bakterijų, legionella, ir kitų patogeninių bakterijų.

Geras pasirinkimas kareiviai, pėsčiųjų, kempingas, žvejyba, medžioklė, alpinizmas, ravelio, out-durys darbai, gelbėjimo, skubios pagalbos ir pabėgėlių ir gelbėtojas, žemės drebėjimo ar potvynio zona ir pan.

Ir tai yra taip pat prieinama geriamojo vandens šaltinis žmonėms, kurie gyvena konflikto zoną, riaušių zonos, nuotolinio kaime ir gentis.

Specifikacija:

Modelis: L630

Firltration Porų Dydis: 0.1 mikrono

Dydis: 40*136mm

NW: 40g

Medžiaga: ABS , UF(medicinos lygio), Silikono

Filtravimo Talpa: 2000L

Vandens srautas: nuo 0,6 L/min.

Savybės:

Filtrai iki 2000 litrų natūralių atsinaujinančių gėlo vandens, nenaudojant jokių cheminių medžiagų. Tarnavimo laikas gali būti pratęstas švaraus vandens backwashing.

Srautas: 600ml/min. Veiklos mažu taikomas spaudimas, ultra-žemo slėgio membranos padidina membraninio filtravimo medžiagos srautas.

Labai universalus dizainas. Lengvai setup "PASIDARYK pats" filtravimo sistema su 28mm standarto PET/sodos butelis, kaip "Coca-Cola" butelių , plastikinių maišelių ar kibiras;

Ultra-light L630 telpa į delną. Atsparumas smūgiams.

Ne siurblinės ir elektros.

Energijos taupymas ir aplinkos apsauga.

Veikimo Būdas

Kelis Konfigūravimo Galimybės

Teikia Hidratacijos Pack

Prisitvirtina prie Vienkartinių Plastikinių maišelių

Prisitvirtina prie 28mm Standartas Vienkartinių Vandens Butelių

Gerti Tiesiai iš Gėlo Vandens Šaltinis

Teikia Kibiras

PASTABA: Jei jus domina perkant šį elementą su VANDENS MAIŠELĮ, spauskite žemiau esančią nuorodą:

Pastaba:

1. Užtikrinti, kad nebūtų oro žarnos prijungimas vandens filtras prie bako. Oro burbuliukai gali trukdyti vanduo teka laisvai. Arba pridėti filtrą 28mm vienkartiniai butelis.

2. Vandens srautas turi būti tas pats, kaip rodyklės kryptimi ant filtro.

3. Prieš padėdami filtras, naudokite švarų vandenį į backwash. Išspausti vienkartiniai butelis pradėti švaraus vandens srautas į filtrą iš švaraus vandens ištekėjimo iš filtro.

4. Optimali Temperatūra: 0-40 Laipsnių Pagal Celsijų.

5. Vandens Šaltinis: bakstelėkite vandens arba natūralių atsinaujinančių gėlo vandens.(Nesirinkite žmogaus ir pramoninių nuotekų kaip vandens šaltinis.)

Valymas Ir Priežiūra

1) Kai srautas sulėtėja, miniwell vandens filtras gali būti atgal-rausva, su lengvumu. Naudoti tik švarų vandenį, o atgal-paraudimas.

2) Prieš padėdami miniwell vandens filtras, atgal-praplaukite švariu vandeniu, tada pamerkti į švelniu acto tirpalu, dezinfekuoti filtras.

3) Po valymo, tegul filtras oro sausa ir laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

4) Galiojimo terminas: 5 metai. Po pirminio drėkinimo: 3years.

Patikima Technologija, Trečios Šalies Patvirtinta

L630 šalinimo norma 99.9% E-Coli yra sertifikuota pagal SGS ir TUV

Apima:

Miniwell L630 Asmeninių Vandens Filtras

Kibiras ar Plastiko Maišą Jungtis

Silikoninė Žarna

Gnybtą

DUK:

1. Kaip dažnai man reikia backwash sistema?

Tai priklauso nuo to, kaip švarus ar purvinas šaltinio vanduo. Kai jūs manote, srautas sulėtėja, backwash gali pagerinti srautas. ( Pastaba: Norėdami pratęsti filtro tarnavimo laiką, visada naudokite geriausias gėlo vandens šaltinis, galite naudotis. Jei žalias vanduo yra drumstas, palaukite nuosėdų įsikurti, kol vanduo atrodo skaidrus ir tada filtras vandens virš nuosėdų.)

2. Ar galiu naudoti vanduo, filtruotas iš pačios sistemos į backwash filtro?

Taip. Filtruoto vandens iš filtras gali būti naudojamas backwash. Renka, filtruotas vanduo švarus vienkartiniai butelis. Išspaudžia švarų vandenį į filtro ir nuo filtro angos.

3. Kaip man žinoti, jo laikas pakeisti filtrą?

Filtro nebus, kad vandens srautas, kai jis pasiekia pajėgumą. Jei radote vandens srauto sulėtinti arba negali išeiti vandenį per filtrą, tai yra laiko pakeisti savo filtrą.

4. Tai veikia dėl E. coli bakterijų ir parazitų, pavyzdžiui, Giardia ir Cryptosporidium.

Taip. Miniwell L630 gali filtravimo sistema 99.9% bakterijų ir parazitų.

5. Galite šį filtrą pašalinti nemalonų skonį žalio vandens?

Tuščiaviduris pluoštas negali pašalinti nemalonų skonį ir pigmentas žalio vandens. L630 yra pagrindinė filtravimo sistemos gėlo vandens filtravimo su 99,9% šalinimo norma visas bakterijas. Jei norite pagerinti skonį vanduo , miniwell L610, L600 ir L620 gali tilpti jūsų poreikius.

6. Ji filtrų druska vandens?

Nėra. Miniwell L630 filtravimo porų dydis apie membrana yra 0.1 mikrono. Ištirpusios druskos eina per 0.1 mikrono membrana. Kitaip tariant, Miniwell L630 išlaiko mineralinių iš gamtos gėlo vandens šaltinių, filtruoto vandens.

7. Aš galiu tapti miniwell platintojas?

Taip, mes ieškome platintojas. Susisiekite su mumis ir sužinokite daugiau.

Laivybos sąlygos: 1.Paketai bus siunčiami per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba ePacket. Jei norite pasirinkti išreikšti taip, prašome leiskite mums žinoti prieš jums padaryti sumokėti. 2.Kiekvienos pakuotės turi savo sekimo numerį. Jei nenorite gauti jūsų prekė įprastai laikotarpiui, susisiekite su mumis, pirmą ir mums bus malonu stebėti jį jums artimiausiu metu. Atsiliepimai: Mes specializuojamės lauko vandens filtras) virš 5 metų. Miniwell visada laikytis teikti savo klientams kokybiškas nešiojamų vandens filtras su priimtiną kainą. Jūsų pasitenkinimas(5 žvaigždutes) - tai didžiausias paskatinimas ir parama mums. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą(3 žvaigždučių) arba neutralus(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemas kiek galima greičiau. Miniwell ieško platintojas visame pasaulyje. Šiltas, daugiau klientų bendradarbiauti su mumis! Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės.

Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 5cm x 3cm (8.27in x 1.97in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
NW 40g
Filtravimo Talpa 2000L
Firltration Akučių 0.1 mikrono
Naudoti Kempingas,lauko veikla,avarinių gelbėjimo priemonės
Tipas Lauko Vandens Filtras
spalva žalia
Dydis 40*136mm
Prekės Pavadinimas miniwell
Medžiaga ABS , UF(medicinos lygio), Silikono
Vandens Srautas 0.6 L/min
Prašymas Veikia Gėlo Vandens Šaltinis

Parašyti atsiliepimą

Miniwell Nešiojamų vandens filtras karinės išlikimo įrankio kareivis

Miniwell Nešiojamų vandens filtras karinės išlikimo įrankio kareivis

Lauko Vandens Filtras už Išlikimą, Potvynių ir Nelaimės Miniwell L630 dirba 0.1 mikrono ultrafiltravimas membrana(medicinos lygio medžiagos), kaip ir filtro žiniasklaidos, kuris veiksmingas prieš 99.9%, kad escherichia coli, staphylococcus aureus, salmonella typhi, choleros bakterijų, legionella, ir kitų patogeninių bakterijų. Geras pasirinkimas kareiviai, pėsčiųjų, kempingas, žvejyba, medžioklė,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai