Automobilio Stilius Anglies Firber / FRP Galinis Difuzorius Lūpų Spoileris BMW F30 M Sportas bamperis 2012-2017 vienas išmetimo Du Lizdo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€106.47

€59.67

--79 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

8995 Gal taip pat norėtų šiuos produktus

Anglies Firber / FRP Galinis Difuzorius Lūpų Spoileris Raštas Eksterjero BMW F30 M Sportas bamperis Tik 2012-2017 vienas išmetimo Du Lizdo

1, Q: Kiek mokesčių mes turime mokėti?

JAV rinka: Visus daiktus, nereikia mokėti importo muito, jei bendra komercinė sąskaita faktūra yra mažiau nei 1000USD, kaip mūsų sąskaitos suma bus 200USD, kad į JAV rinką, nereikia mokėti mokesčių.

Australijos rinka: Visus daiktus, nereikia mokėti importo muito, jei bendra komercinė sąskaita faktūra yra mažiau nei 1000AUD, kaip mūsų sąskaitos suma bus 200AUD, kad į JAV rinką, nereikia mokėti mokesčių.

Europos countr-os: Visi elementai, reikia importo muitas, kuris yra 35-45 euro remdamiesi savo mažųjų komercinės sąskaitos faktūros.

2, Q: Yra MOKESČIŲ įtraukti į užsakymo mokestis?

A: Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo vietos Muitų mokesčiai. Jei jūsų prekė grąžinta dėl muitinės klausimais, mes galime tik grąžinti už PREKĘ DALIS, todėl prašome sekti savo siuntinį nuolat, kai gaunate muitinės klausimu, prašome susisiekti su laiku, siekiant išvengti grįžtant, ar mes galime tik grąžinti prekę dalis, kai grįžo.

1, Q: Kaip patikrinti, ar šis produktas puikiai tinka mano automobilį ar ne?

A: Jei nesate tikri, jei produktas tinka jūsų automobilio, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir siųsti mums savo automobilių nuotraukas(priekinė, galinė ir visą automobilį, nuotraukas) , mes turime profesinės technikos inžinierius patikrinti įmontuoti jums.

2, Q: ar tai realu 100% pilnas anglies pluošto medžiagą, ir sausas anglies?

A: mūsų prekės yra šlapias anglies dioksido, kuris yra 2 sluoksnių stiklo pluošto, vienas sluoksnis nekilnojamojo anglies./ Paviršius yra anglies pluošto, mes taip pat galime teikti 100% sausas anglies specialius elementus!

3, Q: tapyba įtraukti/ar teikiate tapyba?(NE anglies pluoštas)

A: Mes esame gamintojas, todėl produktai bus su gruntavimas pilka arba juoda spalva, mes ne pateikti tapybos, taip pat. Mes labai rekomenduojame jums dažais vietos automobilio modifikacija parduotuvė po instaliacija yra atlikta. Siekiant išvengti spalvų skirtumo ir įbrėžimų siuntimo metu, ar diegimą.

Q: Yra montavimo priedai komplekte? Kaip įdiegti?

A: TAIP, 3M juosta & varžtai yra supakuoti į paketą kaip reikia, kai kurių dalių tiesiog reikia 3M kai kurios dalys turi varžtai, mes įdėti juos į paketą. Mes turime instaliavimo instrukcijos, remiantis įvairių dalių, pls žr. aprašymą.

Q: Kai aš galiu gauti pakuotės po apmokėjimo?

A: Tai bus imtis mums 3~5 darbo dienų daryti tikrinimo & pakavimo ir organizuoti vežimo.

Laivas EMS, pristatymo laikas yra 7~10 darbo dienų.

Laivas " Fedex/DHL/TNT/UPS, pristatymo laikas yra nuo 5 iki 7 darbo dienų.

K: Ką man daryti, jei aš nepatenkintas prekės?

A: 1) gavus prekes, jei jums nėra įvykdytos, jūs galite susisiekti su mūsų aptarnavimo mergina grąžinimo, sumokėsime grąžinimas prekių mokestį, jei ji yra mūsų problema.

2) Jeigu jis yra šiek tiek subraižytas siuntimo metu, mes turime remonto instrukcijas jums ar grįžti atgal.

3) Jeigu ji yra sugadinta siuntimo metu, mes bus padaryti visą grąžinamosios išmokos arba mainus naują, už jus.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 5.5kg (12.13lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Automobilio Modelis BMW F30 M Sportas bamperis Tik 2012-2017
Modelio Pavadinimas JC-BMEF3022
Prekės Pavadinimas JC SPORTLINE
Elemento Tipas Buferiai
Medžiagos Tipas Anglies Firber / FRP
Modelis, Metai 2012-2017
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Specialios Funkcijos Galinis difuzorius

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Stilius Anglies Firber / FRP Galinis Difuzorius Lūpų Spoileris BMW F30 M Sportas bamperis 2012-2017 vienas išmetimo Du Lizdo

Automobilio Stilius Anglies Firber / FRP Galinis Difuzorius Lūpų Spoileris BMW F30 M Sportas bamperis 2012-2017 vienas išmetimo Du Lizdo

8995 Gal taip pat norėtų šiuos produktus Anglies Firber / FRP Galinis Difuzorius Lūpų Spoileris Raštas Eksterjero BMW F30 M Sportas bamperis Tik 2012-2017 vienas išmetimo Du Lizdo 1, Q: Kiek mokesčių mes turime mokėti? JAV rinka: Visus daiktus, nereikia mokėti importo muito, jei bendra komercinė sąskaita faktūra yra mažiau nei 1000USD, kaip mūsų sąskaitos suma bus 200USD, kad į JAV rinką,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai