MCO Rudenį Seksualus Šalto Narvuose Off Peties Plius Dydžio Megztinis Suknelė Negabaritinių Juoda Tunika Suknelė Pagrindinio Didelis Dydis Moterų Drabužiai 6xl 7xl

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€18.86

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

P l u s - dydis, babes, nagų jūsų naujojo sezono mados tikslus su naujų formų ir išskirtinius pasiūlymus dėl (JAV) dydžių 14 - 2 0 iš MCO Parduotuvėje .

Mūsų parduotuvė pristato kolekciją plius dydis drabužių papildyti išsamesnį pav. Mūsų redaguoti džinsinio audinio,lo ungewear ir occasionwear turi didelį diena iš dienos-nakties rida.

Mes siūlome aukštos kokybės elementus su konkurencingą kainą ir geriausias paslaugas klientams, Ple ase nereikia lyginti mūsų produktas mažesnę kainą produkto, mes tik naudoti, gera medžiaga ir teikti aukštos kokybės gaminius, nedelskite, verta pirkti jau dabar !!!!!

Dydis Ilgis Krūtinė Juosmens Rankovės į/cm/cm/cm/cm 3XL/US14 32.9/83.5 42.5/108 40.9/104 4XL/ US16 33.5/85 45.7/116 44.1/112 5XL/ US18 34.1/86.5 48.8/124 47.2/120 6XL/ US20 34.6/88 52.0/132 50.4/128 7XL/ US22 35.2/89.5 55.1/140 53.5/136

APIE DYDĮ:

1.Azijos dydžiai yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių. prašome leisti 3-4CM skiriasi dėl rankinis matavimas(matavimai ;

2. P nuomos ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu. Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, nes tas yra Kinijos dydį !

3. Jei manote, sunku pasirinkti tinkamą dydį ,galite nedvejodami susisiekite su manimi prieš jus, kad tai, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

Jei mes esame nepatenkinti produktu ar paslauga ,prašome susisiekti su manimi, ir nemanau, kad mums neigiamas arba gamtos atsiliepimus, Mes turi suteikti jums priimtino sprendimo. Atsiliepimų & DSRs (Detaliai Pardavėjo Reitingus).

Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl Jūsų atsiliepimus ir Žvaigždės yra labai svarbus mūsų, kaip geriau Žvaigždes balai įtakos mūsų paieškos vietą .

Mokėjimo

Tik per Salve.lt Visų didelių kredito kortelėmis naudojantis mūsų saugia mokėjimo procesorius . Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite padaryti sumokėti nedelsiant. Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Vežimas

Dėkojame už jūsų pasiūlymą.

- Mes laivas jūsų užsakymų per 1-7 darbo dienas, po mokėjimo muitinėje.

- Prekės, vežamos iš per china Post oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 35 dienų. Jei jums nereikia gauti elementą po 35 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

- Mes laivas adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Apimties

Grįžti & Grąžinti

- Pvm grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

- Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą. Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Susisiekite su mumis

Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Prekės Pavadinimas gelunhai
Sezonas Rudenį
Dydis XXXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
Apdaila Kišenės
Rankovės Stilius Reguliariai
Siluetas Laisvas
Lytis Moteris
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris MCO
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Iškirpte O-Kaklo
Medžiaga Poliesteris
Talėja Natūralus
Stilius Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

MCO Rudenį Seksualus Šalto Narvuose Off Peties Plius Dydžio Megztinis Suknelė Negabaritinių Juoda Tunika Suknelė Pagrindinio Didelis Dydis Moterų Drabužiai 6xl 7xl

MCO Rudenį Seksualus Šalto Narvuose Off Peties Plius Dydžio Megztinis Suknelė Negabaritinių Juoda Tunika Suknelė Pagrindinio Didelis Dydis Moterų Drabužiai 6xl 7xl

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę P l u s - dydis, babes, nagų jūsų naujojo sezono mados tikslus su naujų formų ir išskirtinius pasiūlymus dėl (JAV) dydžių 14 - 2 0 iš MCO Parduotuvėje . Mūsų parduotuvė pristato kolekciją plius dydis drabužių papildyti išsamesnį pav. Mūsų redaguoti džinsinio audinio,lo ungewear ir occasionwear turi didelį diena iš dienos-nakties rida. Mes siūlome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai