Animacinių Filmų Balta Triušiai Blogio Sagės Smeigtukai Gyvūnų Sagė Džinsinio Striukė Corsage Apykaklės Pin Ženklelis Klaidingą Dovanų Bižuterijos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.62

€0.58

--7 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Geras pasirinkimas dovana ar apdailos darbus .

Mados ir naudingas daiktas, kad jums gražus .

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Alloy

Spalva: Balta

Dydis: Apie 3,5 cm*2.3 cm

Komplektą sudaro: 1pc Sagė

Pastaba:

1.Prašome leisti 0,5 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Apmokėjimas:

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.

Sužinoti, kaip sumokėti kreditine kortele, .

Sužinoti, kaip mokėti Banko pavedimu;

Sužinoti, kaip atsiskaityti su "Western Union"® , .

Sužinoti, kaip mokėti su daugeliu kitų būdų.

Shippment:

Paprastai,kad bus išsiųsti per 3 darbo dienas.Numatytasis stebėjimo siunta yra oro paštu(20-35days), jei jums reikia greičiau būdų, kaip kiti, pavyzdžiui EMS/DHL/TNT/ "Fedex" ir tt. yra galima, tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Apie pristatymo terminą siuntą.Dauguma ES ir JAV šalyse bus pristatomos per 35days, taip pat, kai kuriose šalyse reikės daugiau laiko(iki 60days), tokių, kaip Rusija ir Brazilija. Todėl, jei jūs negalite gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą(nereikia atidaryti ginčų impetuously). Jei būtų dar neturi atvyksta per 75days(Brazilija 90days), mes grąžinsime jums.

Grąžinimo Politika:

Mes paramos 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei prekės yra skaldytų unartificially (reikia įrodymų).ir 6 mėnesius nemokamai repairment(reikia mokėti, laivybos mokestis),ir 12 mėnesių mokama repairment(jums taip pat reikia mokėti, laivybos mokestis).

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums vieną minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Labai ačiū!

12288 Daugiau Jums Patiks

Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.012kg (0.03lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Medžiaga metalo
Modelio Numeris sagė pin
Metalų Tipas Nėra
Sagės Tipas Sagės
Formos\modelis Gyvūnų
Lytis Moteris
Bauda ar Mados mados
Elemento Tipas Sagės

Parašyti atsiliepimą

Animacinių Filmų Balta Triušiai Blogio Sagės Smeigtukai Gyvūnų Sagė Džinsinio Striukė Corsage Apykaklės Pin Ženklelis Klaidingą Dovanų Bižuterijos

Animacinių Filmų Balta Triušiai Blogio Sagės Smeigtukai Gyvūnų Sagė Džinsinio Striukė Corsage Apykaklės Pin Ženklelis Klaidingą Dovanų Bižuterijos

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. Geras pasirinkimas dovana ar apdailos darbus . Mados ir naudingas daiktas, kad jums gražus . Techniniai duomenys: Medžiaga: Alloy Spalva: Balta Dydis: Apie 3,5 cm*2.3 cm Komplektą sudaro: 1pc Sagė Pastaba: 1.Prašome leisti 0,5 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 2.Prašome suprasti,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai