Spiralės vyniojimo juosta SWB-10 skersmuo 10mm Apie 10M Ilgio, Juodas korpusas, Kabelis Kabelio Mova, Vingiuotas vamzdis Spiralės Įpakavimu

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.25

€0.92

--254 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

PRANEŠIMAS

1 Vokietijoje klientams , jei u wanna, kad laivas " FedEx arba TNT , prašome pranešti mums savo EORI kodas. Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

2 rusijos klientams , prašome pranešti mums savo vardą ir pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

3 Brazilijos klientams , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CPF ar CNPJ ). Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

4 klientams iš Pietų Amerikos (pavyzdžiui, Argentinoje, Peru, Kolumbija ,ir tt ), jei jūs turite mokesčio mokėtojo kodas, jis bus sumažinti daug problemų su muitine.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Spiralės vyniojimo juosta SWB-10 skersmuo 10mm Apie 10.5 M, Juodas korpusas, Kabelis Kabelių Movas Vingiuotas vamzdis Spiralės Vyniojimo Nemokamas Pristatymas

Savybės:

Apmokėjimas:

1. Jei turite kokių nors problemų su mokėjimo prašome susisiekti su mumis.

2. Jei nuspręsite pirkti daug daiktų,galite kalbėtis su mumis ir mes suteiksime jums nuolaidos.

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas.

2. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis. mes sekti siuntą ir gauti jį atgal jums kuo greičiau.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome suteikti gerą pagirti. priešingai, jei jūs donnot, kaip mūsų prekės prašome susisiekti su mumis,ir mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Labai ačiū.

Palinkėti jums laimingas pirkinių !!!

Mokėjimo Informacija

mes priimame Kredito kortelės ,TT perlaidų, "Western Union", "MoneyGram" ir kiti mokėjimo būdai.Jei turite sunkumų atlikdama mokėjimą ,prašome susisiekti su mumis padėti

Apie muitinės deklaruoti

Jeigu norite atsiųsti Kinija Po Oro paštas : Bendra suma Kinija paštu, oro paštu

numatytasis 7 dolerių,

Jeigu norite atsiųsti iki express (DHL , " Fedex , TNT , UPS , DPEX , EMS , EKONOMINIŲ priemonių Paketą , Kinija Paštu Oro Sklypas ) , Mes pripažins, kad tikrasis viso produkto gamintojo kainos (be Siuntimo mokesčio).

Patarimai: Kai suma prekėms deklaruoti daugiau

kaip 550 jav dolerių,

Mes jus informuosime sumokėti 33 jav dolerių muitų mokesčiai.

Jei turite papildomų reikalauja, prašome susisiekti su mumis .

Siuntimo Informacija

1. Pristatymo Terminas:

Galime siųsti sklypo Kinija Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registruotu Paštu, Oro Paštu,Kinija express arba Kinijos, EMS ,DHL, " FEDEX ,TNT...

Kinija Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registruotu Paštu, Oro Paštu,labiausiai counry bus atvyko sklypą 15-35 dienas.

Kinija express arba DHL, " FEDEX ,TNT labiausiai counry bus atvyko sklypą 4-8 darbo dienas.

EMS pristatymas paprastai trunka 7-15days darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas

POS Malaizija ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , ji nebuvo sekimo pranešimą .

2. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

4. Visi užsakymai paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dienas nuo mokėjimo gauti išvalytas.

Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Salve.lt. Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt rungtynes adresas norite mums laivas

Garantija Grįžta

1.Visi mūsų produktai praėjo per griežtų testavimo ir tikrinimo prieš laivą iš

2.Mes teikiame 1 metų garantija . Visas siuntimo išlaidas turėtų apmokėti klientams.

3.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus.

4.Mes ne atsakingi už bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjo piktnaudžiavimą

Atsiliepimai

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą. Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą satisfational būdais.

Geros Sėkmės ir Have a nice pirkinių patirties! Bendraukite ir mes tikimės, kad jums dar kartą!

Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tipas Spiralės Įpakavimu
Modelio Numeris 10MM

Parašyti atsiliepimą

Spiralės vyniojimo juosta SWB-10 skersmuo 10mm Apie 10M Ilgio, Juodas korpusas, Kabelis Kabelio Mova, Vingiuotas vamzdis Spiralės Įpakavimu

Spiralės vyniojimo juosta SWB-10 skersmuo 10mm Apie 10M Ilgio, Juodas korpusas, Kabelis Kabelio Mova, Vingiuotas vamzdis Spiralės Įpakavimu

PRANEŠIMAS 1 Vokietijoje klientams , jei u wanna, kad laivas FedEx arba TNT , prašome pranešti mums savo EORI kodas. Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu ! 2 rusijos klientams , prašome pranešti mums savo vardą ir pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją ! 3 Brazilijos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai