Nemokamas pristatymas triops kiaušiniai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.32

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

40 kiaušiniai/pak

Kaip liukas juos ??? 1Clean iš 1-4 litrų talpykla su distiliuotu vandeniu. 2: Įpilkite maždaug 1 litrą distiliuoto vandens į baką 3:Klijuoti bakas termometras pusę bako. Įsitikinkite, kad vanduo yra 22-30 laipsnių, jei ne, tada įjunkite lempa, kad turėtų būti spindinčios per baką. 4:Kai vanduo yra tinkama temperatūra, tada pridėkite klaidą dulkių.

5:triops turėtų liukų, per 48 valandas 6:nėra pašarų jūsų triops tris dienas. Trijų dienų pridėti 1 sutriuškino granulių talpyklos. Ar tą dieną keturių. Dieną penki, pašarų jūsų triops vienas grūsti granulių ryte ir vieną prieš miegą. Tai padaryti, kol parą, 7 septynių, tuomet jūs turite pridėti 1 ne grūsti granulių kiekvienam triop bake. Jei visą maistą, gauna valgyti pridėti kitą granulių kiekvienam triop. Jums gali tekti maitinti savo triops iki keturių kartų per dieną. 7:valyti jūsų bakas (kurią turėtumėte daryti kartą per savaitę) imtis puodelio ir gauti 1/3 vandens iš bako. Tada tiesiog pridėti naują vandens kiekį (jis turi būti tokios pačios temperatūros kaip dabartinio vandens bake.

Patarimai, Patarimai

kol jūsų rankos yra be chemikalų. Triops norėsis valgyti daugiau, nei tik gauna maisto. Jie taip pat norėčiau vieną šaldytų žirnių, vienetų kukurūzų, maži gabaliukai, salotos, ir mažus kubelius iš morkų. Jei manote, kad jūsų triops padėjo kiaušinius ir norite liukas antra karta, tada laukti, kol visus savo pirmos triops mirė. Tada imtis sietą ir išpilkite visą vandenį iš jūsų bakas. Tada palaukti, kol smėlio apačioje yra visiškai sausas ir pridėti šviežią distiliuoto vandens į rezervuarą (tai taip pat turi būti tinkama temperatūra. 22-30 laipsnių) ir tik kaip ankstesnio triops, palikti savo lempos ir jie turi liuką! Naktį, jums gali tekti palikti savo šviečia visą naktį, ypač jei jos šaltas ar turite savo oro kondicionierius įjungtas. Jums gali tekti padengti nedidelį plotą savo bakas su aliuminio folija, nes tai daro šešėliai poilsio erdvė jūsų triops. Dieną vienuolika galite pridėti šiek tiek smėlio apačioje tankas, nes tai padidina galimybę, kad jūsų triops bus kiaušinius. Pirmą kartą jums išvalyti jūsų bakas jums turėtų pridėti daugiau vandens, kad bakas dabar laiko apie 3 litrus vandens.

Įspėjimai, Jei granulės, maisto liko bake pabaigoje dieną, jums reikia juos pašalinti kaip jie gali teršti jūsų bakas. Žiemą, turite palikti savo šviečia visą laiką, siekiant užtikrinti vandens būna šilta. Jūsų triops gali mirti, jei vanduo bus per karštas, ar šaltas. Ne pagal pašarų jūsų triops, kaip jie galų gale valgyti vieni kitus, jei jie gauna alkanas

Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 12cm (4.72in x 3.94in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas daug (40 vnt/lot)
Modelio Numeris 5y675
Tipas Ūkio Gyvūnai
Ūkio Gyvūnai Tipas Vištiena
Medžiaga 5y5
Dydis 40 eggs

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas triops kiaušiniai

Nemokamas pristatymas triops kiaušiniai

40 kiaušiniai/pak Kaip liukas juos ??? 1Clean iš 1-4 litrų talpykla su distiliuotu vandeniu. 2: Įpilkite maždaug 1 litrą distiliuoto vandens į baką 3:Klijuoti bakas termometras pusę bako. Įsitikinkite, kad vanduo yra 22-30 laipsnių, jei ne, tada įjunkite lempa, kad turėtų būti spindinčios per baką. 4:Kai vanduo yra tinkama temperatūra, tada pridėkite klaidą dulkių. 5:triops turėtų liukų,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai