16mm 18mm 20mm 22mm Watchband Silikono Gumos Juostos Laikrodžiai EF Pakeisti Elektroninis Laikrodis Juosta Sporto Laikrodžių Dirželiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.12

€2.16

-1 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prašome atidžiai stebėti dirželis sąsaja yra suderinama su jūsų senas dirželis sąsaja, ir pasirinkti prieš užsakymą, prašome priemonės plotis dirželis sąsaja didžiausią ir mažiausią plotį.

Jei ne, įsitikinkite ,prašome susisiekti su mumis iš anksto. Dėmesio: Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų, jei jums pradėti bylą direclty ,prašome don\\'t pirkti pas mus !!

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus - - - - - - - Tai Laivybos Metodas siūlo Salve.lt Platformą , Jūs galite tik užklausa, kelio segmentai Kinijoje .

Prašome palikite pranešimą, pasakykite mums, plotis norite, arba mes atsiųsime atsitiktinai!

Techniniai duomenys:

A 12,14,18,20,22 mm

B 16,18,20,22 mm

C (plonas) 12,14,16,18,20 mm

J 16mm

H 16mm

L 18,20,22 mm

K 18,20,22 mm

Storis:

A, B-storis 2.35 mm

J, H, K, yra 2,5 mm

Ilgis: 12 ~ 13cm + 8 ~ 9cm

Medžiaga:

PU:

A 18,20,22 mm ;

B 18,20,22 mm ;

J 16mm;

H 16mm.

K 18,20,22 mm.

Pvc:

B 16mm;

Klientų nekilnojamojo kulka diagramoje:

Žiūrėti Foto Galeriją:

Poveikis:

We will ship nustatytą tvarką 1-3 darbo dienų nuo mūsų sandėlyje oro-mail patvirtinus mokėjimą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir užsakymo informacija yra teisinga, prieš pateikiant užsakymą. Dėl kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo vadovo pagalbos.

Bet pirkėjai iš Rusijos, Brazilijos ir kitų šalių Pietų Amerikoje, Afrikoje ir Rytų ES , kad pristatymo laikotarpis gali būti šiek tiek ILGESNI, nes muitinės formalumų klausimu. Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Kartais jūsų užsakymas gali būti paveiktos ekstremalių blogas oras, streiko ar kitų nenumatytų įvykių. Jei yra problemų su savo tvarka, įskaitant pavėluotą pristatymą arba pasiklydęs, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti sprendimus į jūsų paklausimus.

Dėmesio:

Susisiekite su mumis, jei turite problemų, jeigu jūs atidarote ginčų direclty ,prašome don\\'t pirkti pas mus !!

Klientų aptarnavimas (žemiau pateiktus Klausimus )

Klausimas: Jei Jūs dar ne turiu sklypą laikas

Atsakymas : susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ,mums padės sekti ir leidžia jums žinoti, stebėjimo pažanga ,ar galite stebėti juos 17track.net

Klausimas: Nr. logistikos informacija dėl šios siuntos numerį

Atsakymas : Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus------ - Tai Laivybos Metodas siūlo Salve.lt Platformą ,jūs galite tik užklausa, kelio segmentai Kinijoje .Jei daugiau kaip 60 darbo dienų, jūs galite susisiekti su mumis iš anksto.

JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA PIRMASIS PRIORITETAS!

1. Jei jūs ketinate grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per pranešimą. Mes suteiksime jums su sprendimų ir grąžinti kryptimis.

2. Dėl pažeistų elementų atvykus, nedelsdami susisiekite su mumis, atsiųskite mums el. laišką su nuotrauka, pageidaujama. Mes siūlome sprendimus tokiais atvejais. Visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti bus garantuotas.

3. Jei elementas, kurį gauna ne gyvena iki savo lūkesčius, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

4. Dėl kitų priežasčių, nedvejodami praneškite mums. Mes susisieksime su jumis, kaip mes. Jei jūs patenkinti mūsų produktus,prašome pateikti mums 5-žvaigždučių atsiliepimų.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 16cm x 16cm x 3cm (6.30in x 6.30in x 1.18in)
Pavadinimas Carty
Juostos Ilgis 20CM
Elemento Tipas Watchbands
Stilius Pasiūlymas
Užsegimas Tipas plieno sagtis
Juostos Plotis 16mm, 18mm
Sąlyga Naujoji be žymės
Prekės Pavadinimas BUMVOR
Modelio Numeris A
Grupė Medžiagos Tipas Guma

Parašyti atsiliepimą

16mm 18mm 20mm 22mm Watchband Silikono Gumos Juostos Laikrodžiai EF Pakeisti Elektroninis Laikrodis Juosta Sporto Laikrodžių Dirželiai

16mm 18mm 20mm 22mm Watchband Silikono Gumos Juostos Laikrodžiai EF Pakeisti Elektroninis Laikrodis Juosta Sporto Laikrodžių Dirželiai

Prašome atidžiai stebėti dirželis sąsaja yra suderinama su jūsų senas dirželis sąsaja, ir pasirinkti prieš užsakymą, prašome priemonės plotis dirželis sąsaja didžiausią ir mažiausią plotį. Jei ne, įsitikinkite ,prašome susisiekti su mumis iš anksto. Dėmesio: Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų, jei jums pradėti bylą direclty ,prašome don\\'t pirkti pas mus !! Kinija Po

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai