1 Vnt MOLLE Krūtinkaulio Dirželis Sistema Swivel D-Žiedo Sukimosi Plastiko Sklendė, Skirta 18~25MM austinio diržo Fiksavimo Karabinai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.29

€0.41

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

P. S.:daug, kad sandoriai gali privačių derybų.

Savybės:

1. Jis gali būti naudojamas su 18mm~25mm dirželis.

2. Aštuonkampis mount leidžia pasukti bet dalis 8 skirtingų fiksuotos pozicijos.

3. Su juostinėmis ne baruose, leidžia jums tiesiog įtraukti bazės vienetas bet kokioje padėtyje palei petį.

4. Patvarus, su POM medžiagos,puikios mechaninės ir cheminės savybės,aukštas atsparumas tempimui.

5. Ideali kuprinė diržas kabinti raktus vandens butelių ir kitų dalykėlių.

Techniniai duomenys:

Dėl Dirželio Plotis: Apytiksl. 0,7-1.0 colio / 18 mm ir 25 mm

Bendras Dydis (L x W): Vidut. 1.6 x 1.3 cm / 4 x 3.3 cm

Medžiagos: Rafinuotas Plastiko

Spalva:Juoda/Chaki

Komplektą Sudaro:

1 x Molle Taktinis 360 Sukimosi D Žiedas Kuprinė Sagtys

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Salve.lt ateityje.

Sužinoti, kaip sumokėti kreditine kortele, .

Sužinoti, kaip mokėti Banko pavedimu;

Sužinoti, kaip atsiskaityti su "Western Union"® , .

Sužinoti, kaip mokėti su daugeliu kitų būdų.

Paprastai,kad bus išsiųsti per 3 darbo dienas.Numatytasis siunta yra oro paštu(20-35days), jei jums reikia greičiau būdų, kaip kiti, pavyzdžiui EMS/DHL/TNT/ "Fedex" ir tt. yra galima, tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Apie pristatymo terminą siuntą.Dauguma ES ir JAV šalyse bus pristatomos per 35days, taip pat, kai kuriose šalyse reikės daugiau laiko(iki 60days), tokių, kaip Rusija ir Brazilija. Todėl, jei jūs negalite gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą(nereikia atidaryti ginčų impetuously). Jei būtų dar neturi atvyksta per 75days(Brazilija 90days), mes grąžinsime jums.

Mes paramos 1 mėnesį nemokamai pakeitimo, jei prekės yra skaldytų unartificially (reikia įrodymų).ir 6 mėnesius nemokamai repairment(reikia mokėti, laivybos mokestis),ir 12 mėnesių mokama repairment(jums taip pat reikia mokėti, laivybos mokestis).

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.todėl jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Taigi, tiesiog susisiekite su mumis!

Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
spalva Chaki Spalva
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Pavadinimas Molle Dirželio Sagtis

Parašyti atsiliepimą

1 Vnt MOLLE Krūtinkaulio Dirželis Sistema Swivel D-Žiedo Sukimosi Plastiko Sklendė, Skirta 18~25MM austinio diržo Fiksavimo Karabinai

1 Vnt MOLLE Krūtinkaulio Dirželis Sistema Swivel D-Žiedo Sukimosi Plastiko Sklendė, Skirta 18~25MM austinio diržo Fiksavimo Karabinai

P. S.:daug, kad sandoriai gali privačių derybų. Savybės: 1. Jis gali būti naudojamas su 18mm~25mm dirželis. 2. Aštuonkampis mount leidžia pasukti bet dalis 8 skirtingų fiksuotos pozicijos. 3. Su juostinėmis ne baruose, leidžia jums tiesiog įtraukti bazės vienetas bet kokioje padėtyje palei petį. 4. Patvarus, su POM medžiagos,puikios mechaninės ir cheminės savybės,aukštas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai