234*80-250 mm (W-H-L) projekto aliuminio dėžutė korpusas aliuminio, metalinės talpyklos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€27.21

€29.58

-8 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

H-003 234*80-250 mm (pxhxd) pilnas aliuminio rack mount važiuoklės

Produkto Aprašymas

1.Produkto Aprašymas

Tipo Split Važiuoklės Medžiaga Aliuminio lydinys 6063 + Aliuminio lydinio 5052 Dydis 4234*80-250 mm (WxHxL ) Baigti gydymą šlifavimas smėlio srove/Šepetys,Anoduoto Akcijų spalva Juoda,Skiedra,Pilka ir pan. Kaina, Mes turime mūsų pačių gamykloje taip, kad mes galime pasiūlyti konkurencingesnę kainą Quanlity Viršuje šiferis, žaliavos,kvalifikuoti darbuotojai, teikti geros kokybės produktus. MOQ, Jeigu yra prekių sandėlyje, ir ne korpuso angas, MOQ gali būti vienas. Pakuotės Pearl medvilnės,putų kampe,dėžės Pristatymo sąlygos UPS/DHL/Kinijos oro post/HK oro paštu Pristatymo laikas 12-15days birių kad ,7-10 dienų pavyzdys ,1 dienos akcijų. Mokėjimo sąlygos, L/A,T/T", " Paypal Tiekimo Gebėjimas 100000 Vienetų/Mėnuo Uosto, GuangZhou,ShenZhen,FoSha Asamblėjos forma NR. Straipsniai NR. Dalių Kiekis Medžiagos Ženklai 1 YGH-003 Dangtelį ir Apačios Skydelio kiekvienam 1 AL 5052 2 YGH-003 Priekyje & Nekilnojamojo Skydelis kiekvieno 1 Išspaudimo Al Lydinys 6063 3 YGH-003 Šoninis kiekvieno 1 Išspaudimo Al Lydinys 6063 4 YGH-003 Varžtas M4X6D 36 vienetų Geležies 5 YGH-003 Kampe 8 Geležies gabalas

2.Produktų Nuotraukos

3.Daugiau Produktų, Jums Rinktis

4.Kaip Kad Mūsų Produktą?

1.Klientui pasiūlyti bendrosios produktų.

2.Susisiekite su mumis,mes padėsime jums pasirinkti tipą ir pasakykite mums tvarkymo reikalavimas,geriausiai pateikti detalės brėžinys.

3.Mes padarysime citata bazė, pagal jūsų piešinį taip, kad jūs galite jį užsisakyti.

4.Mūsų dizaineris padės profesionaliai piešia savo produktų išdėstymas.Po to, jūs patvirtinate, brėžiniai,Mes bus užsakyta gamyklos organizuoti gamybą.

Pastaba :Klientai gali užsisakyti visas produktų mėginiai, mes įdėti ar jūs galite taip pat turi savo idėją,mes pagal užsakymą pagamintas produktas tiekėjas,tiek skirtingų gydymo ir iškirpti skyles yra.

5.OEM Paslaugos

Pakavimas Ir Pristatymas

6.Pakavimas Ir Pristatymas

Įmonės Informacija

Foshan Nanhai Yonggu įrangos Produktų Gamykla buvo įkurta 2004 m., įsikūrusi Nanhai Rajonas, Foshan Mieste, Guangdong Provincijoje. Mūsų bendrovė užima daugiau kaip 1500 kvadratinių metrų. Yra daug CNC apdirbimo centrų, CNC frezavimo, štampavimo, gręžimo & šlifavimo mašinos, smėliasvaidžiai ir kitų pažangių duomenų apdorojimo įranga. Mes specializuojamės gaminti aliuminio važiuoklė, aliuminio jungiklis, skydelis, "PASIDARYK pats" važiuoklės stiprintuvo skydelis, ekranuotas lauke, taip pat įvairių specifikacija rankenėlės ir mašina, kojų ir pan. Paviršiaus piešinys, šlifavimas, oksidacijos, šilkografija ir paviršiaus apdorojimas gali būti pritaikytas. Mūsų gaminiai yra plačiai usedin priemonė, elektros energijos, telekomunikacijų, radijo ir televizijos, medicinos prietaisas, tinklo, viešbutis ir karinėms.

7.Gamybos Linijos

8.Mūsų Klientai

9 .Sertifikatai

Mūsų Paslaugos

10. Kodėl Verta Rinktis Mus?

Privalumai turime: Patyrę skalūno gaminių tiekėjas. Profesionali dizainerių komanda, ir pardavimų departamentas-jūsų paslaugoms. Visas klausimas bus kovoti su per 24 valandas.

Nauda jums: Stabilios kokybės-ateina iš gerų medžiagų ir technologijų. Mažesnė kaina-Ne pigiausias, tačiau mažiausias-aukščiausios kokybės. Geras aptarnavimas -patenkinama paslaugos prieš ir po pardavimo. Pristatymo laikas-7-15 dienų masinės gamybos.

DUK

11. DUK

A: jūs Galite siųsti man savo piešimo už mus ?

Q: Brėžinius iš interneto buvo tik nuoroda, Labiau teisingą informaciją, ir kai kurie specialieji reikalavimai, prašome susisiekti su mumis.

OEM/ODM užsakymus, yra sveikintinas. Esate nuoširdžiai kviečiami kurti naujus produktus su mumis. Mes galime pasiūlyti jums geriausius produktus

ir prieinamomis kainomis.

A: jūs Galite padaryti OEM kad ?

Q: Kiekius, gręžimo, šilkografija arba lazeriu, privalo pateikti mums brėžiniai. Jei ne taip pat galite užsakyti mūsų įmonė dizainas,

mums tiesiog prilituoti elektroninius komponentus PCB plokštes .mes bus pagal padėtį elektroninių komponentų

jūsų pagrįstas dizainas gręžimo padėtyje.

A: Kiek tai užtruks ?

Q: Jei jums reikia sukurti naują formą , aliuminio profilis reikia 12-15 dienomis , priekinis skydelis, su skyle pelėsių, reikia 7days . už

korpusas su bet kokio paviršiaus apdorojimas reikia 5-7 dienų ,mes gaminti produktą jums, kad daugiau nei 15-25days po patvirtino, pavyzdžio.

Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 26cm x 25cm x 9cm (10.24in x 9.84in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas
spalva juoda šlifavimas smėlio srove, sidabrinė šlifavimas smėlio srove, pilka šlifavimas smėlio srove

Parašyti atsiliepimą

234*80-250 mm (W-H-L) projekto aliuminio dėžutė korpusas aliuminio, metalinės talpyklos

234*80-250 mm (W-H-L) projekto aliuminio dėžutė korpusas aliuminio, metalinės talpyklos

H-003 234*80-250 mm (pxhxd) pilnas aliuminio rack mount važiuoklės Produkto Aprašymas 1.Produkto Aprašymas Tipo Split Važiuoklės Medžiaga Aliuminio lydinys 6063 + Aliuminio lydinio 5052 Dydis 4234*80-250 mm (WxHxL ) Baigti gydymą šlifavimas smėlio srove/Šepetys,Anoduoto Akcijų spalva Juoda,Skiedra,Pilka ir pan. Kaina, Mes turime mūsų pačių gamykloje taip, kad mes galime pasiūlyti konkurencingesnę

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai