Beadsnice ID27359 sidabro papuošalai išvados sterlingas sidabro žiedas parametrą "pasidaryk pats" žiedai pusiau kalno žiedas parametrai turas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.09

€10.20

-1 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pusiau kalno žiedas parametrai turas

Ačiū už tai, kad domisi mūsų produktas !

Aprašymas: Vardas Beadsnice ID27359 sidabro papuošalai išvados sterlingas sidabro žiedas parametrą "pasidaryk pats" žiedų nemokamas pristatymas pusiau kalno žiedas parametrai turas Prekės beadsnice ID 27359 Perlas tinka 9mm turas brangakmenio Svoris 3.9 gramą Medžiaga, kieta sterlingas sidabro nepadengtų Kiekis 1pc

PASTABA: Dauguma mūsų produktų yra 100% rankų darbo ir unikali spalvų ir formos. Nuotraukos parodė, atstovavimas prekės gausite iš mūsų parduotuvėje. Nuotraukos, kurių buvo imtasi realių atsargų pagal baltos šviesos efektai. Tačiau produktas gali būti didesnis ARBA šiek tiek spalvų skirtumas KOMPIUTERIO ekrane, prašome kreiptis į dydį informaciją apie aprašymai. Spalvos gali šiek tiek skirtis skiriasi dėl apšvietimo efekto ir spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.

Laivybos Laikas: Mes accorrding savo režimas išleidimas laivų elementus. Jeigu neturite jokių specialių reikalavimų, prekės bus išsiųstos iš per HongKong post reguliaraus oro paštu per 3 dienas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.

Pristatymo Adresas (Labai svarbu)

Mes laivas, kad jums spręsti palikta Salve.lt. Norėdami išvengti trūksta, kad įsitikinkite, adresą, kurį paliko dėl Salve.lt yra jūsų pagrindinė pristatymo adresą.

Sekimo Numerį:

Mes teikiame sekimo numerius visus užsakymus. Mes taip pat tiekimo Iki laivybos mokestis. Apmokėjimas:

Mes priimame visų mokėjimo pvz.:

KODĖL MŪSŲ KAINOS YRA GERIAUSIAS? Nėra tarpininkas tarp mūsų ir mūsų klientams.

KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV?

1. KOKYBĖS PRODUKTAI IR GERIAUSIAS KAINAS

2. GALIMYBĖ, KAD LAIVAS GREIČIAU

3. 45-DIENA 100% PATENKINAMA GARANTIJA

Jūsų 100% pasitenkinimas yra mūsų garantija. Jeigu gavote prekę, ir taip pat patenkintas savo produktą ar paslaugą, jūs skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su overmost Išsami Pardavimo Reitingas (DSR) 5, kuris daug reiškia mūsų ateities Salve.lt įmonių, savo pripažinimą yra mūsų motyvacija plėtoti mūsų verslo tarnauti jums, net geriau ir toliau teikti aukštos kokybės produktus mažomis kainomis. Jei esate nepatenkinti su prekės arba paslaugos planą ir duoti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar galite prašome rašyti mums iš karto ne ? Mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti per trumpiausią įmanomą laiką.

Apie mus Karoliukai Gražus Papuošalai yra papuošalai išvados gamyklos ir didmenininkas Kinijoje. Mes didžiuojamės mūsų kokybė, mažos kainos ir draugiškas klientų aptarnavimas!

Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Stilius Madinga
Pažymėjimo Numeris GD02095
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Šalutinis Akmens Nėra
Prekės Pavadinimas beadsnice
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Formos\modelis Round
Lytis Moteris
Bauda ar Mados Bauda
Metalų Tipas 925 Sterlingas sidabro
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Pakuotė 1pc
spalva sidabrinė
Žiedo Dydis 6, 7, 8
Modelio Numeris Dvidešimt septynių tūkstančių trijų šimtų penkiasdešimt devynių
CertificateType GTC
Proga Šalis
Elemento Tipas Žiedai
Akmuo tinka 9mm apvalus akmuo
Pagrindinis Akmuo Nėra
vieneto svoris 3.9 gramas
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)

Parašyti atsiliepimą

Beadsnice ID27359 sidabro papuošalai išvados sterlingas sidabro žiedas parametrą

Beadsnice ID27359 sidabro papuošalai išvados sterlingas sidabro žiedas parametrą "pasidaryk pats" žiedai pusiau kalno žiedas parametrai turas

pusiau kalno žiedas parametrai turas Ačiū už tai, kad domisi mūsų produktas ! Aprašymas: Vardas Beadsnice ID27359 sidabro papuošalai išvados sterlingas sidabro žiedas parametrą pasidaryk pats žiedų nemokamas pristatymas pusiau kalno žiedas parametrai turas Prekės beadsnice ID 27359 Perlas tinka 9mm turas brangakmenio Svoris 3.9 gramą Medžiaga, kieta sterlingas sidabro nepadengtų Kiekis 1pc PASTABA:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai