2018 Vyrų Aukštos Kokybės Vandeniui Nailono Peties " Messenger maišeliai Alpinizmo Maišelį Studentų Maišelį Sankabos Krepšys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.12

€18.48

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Idealiai tinka keliauti, dirbti, mokykloje,pėsčiųjų, kempingas, dviračiai ir kiti lauko veiklą; Priimti vieną Petį, konstrukcija, krepšys gali veikti kaip "Messenger" Pečių krepšys/ Rankinė krepšys naudoti; Medžiaga: Nailonas(Aukštos Kokybės); Dydis: 27cm(W)x7cm(D)x31cm H)(10.6"*2.7"*12.2") maždaug; Dirželis: 125cm(49.2"), maždaug; Svoris:apie 380 g; Spalva: Juodas, Armijos Žalia ; Raudona ; Mėlyna ; Raudona; Rožė raudona; Kiekis: Vieną; Pastaba: Rankinis matavimas, gali būti 1-3cm nuokrypis Pastaba: Apšvietimas, ekranas ir kiti veiksniai gali sukelti SPALVOS ATSPALVIAI, prašome išsamią paveikslėlių ir teksto aprašymai nustatyti! Labai geras produktas, don ' t miss it!!

Daugiau Nuotraukų ir Informacijos

Laivybos Paslaugos

Visi produktai bus bando laivas per Vieną darbo dieną gavus apmokėjimą. Visi produktai bus geriausia išbandyti (patikrinti, gerai supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant. Mes iš Kinijos, ir mes laivas visame Pasaulyje, išskyrus kai kurie Atskirtų Šalis, Pirkėjų Informacija: Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai ir tikiuosi, jūs galite suprasti.

Tuo atveju, jei jūs negaunate paketo laiko, ar mūsų produktas ateis su tam tikra problema, ar mūsų produktas nėra kaip jūsų tikėtis , ir tt, prašome nesijaudinkite, prašome susisiekti su mumis eBay pranešimą kaip eBay rekomenduoja dėl papildomos pagalbos, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimą ir išspręsti bet kokią problemą kuo greičiau, ir esame pasiryžę į savo 100% klientų pasitenkinimo .

Mokėjimo Politika

Mes tik laivas "Paypal" patvirtino, adresą, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą tiek "eBay" ir "Paypal" yra atnaujinamas.

Tuo atveju, jei norite pakeisti pristatymo adresą, pateikite mums naują adresą, pranešimas, kaip įmanoma greičiau po jūsų pirkimo užsakymo.

Klientų Patenkinamas

Mano tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir prekės atidžiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų. Jei turite kokių nors problemų ar nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, prašome don ' t hasitate susisiekti su mumis prieš paliekant jokių blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus. Jei ne problema, prašome palikti mums 5 Star () teigiamų atsiliepimų.

Pakuotės Svoris 0.38kg (0.84lb.)
Pakuotės Dydis 27cm x 7cm x 31cm (10.63in x 2.76in x 12.20in)
Įrenginio Tipas gabalas
Lytis Vyrai
Formos Dėžutė
Apdaila Nėra
Elemento Tipas Rankinės
Pamušalas Poliesteris
Kietumas Sunkiai
Proga Universalus
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Rankenų/Dirželiai Vieną
Prekės Pavadinimas ETONWEAG
Rūšių maišelius Peties & Rankinės
Interjeras Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Tipas Kietas
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Modelio Numeris Nėra
Stilius Atsitiktinis
Išorinis Dumblo Kišenėje

Parašyti atsiliepimą

2018 Vyrų Aukštos Kokybės Vandeniui Nailono Peties

2018 Vyrų Aukštos Kokybės Vandeniui Nailono Peties " Messenger maišeliai Alpinizmo Maišelį Studentų Maišelį Sankabos Krepšys

Idealiai tinka keliauti, dirbti, mokykloje,pėsčiųjų, kempingas, dviračiai ir kiti lauko veiklą; Priimti vieną Petį, konstrukcija, krepšys gali veikti kaip Messenger Pečių krepšys/ Rankinė krepšys naudoti; Medžiaga: Nailonas(Aukštos Kokybės); Dydis: 27cm(W)x7cm(D)x31cm H)(10.6 *2.7 *12.2 ) maždaug; Dirželis: 125cm(49.2 ), maždaug; Svoris:apie 380 g; Spalva: Juodas, Armijos Žalia ; Raudona ; Mėlyna ; Raudona;

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai