Modernus 3D "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Veido Akrilo Žiūrėti Meno Dizaino Skaitmeninis Laikrodis Numerius, Namų Miegamajame 3D Lipdukas, garso Išjungimo Laikrodis Menas, Sienų Dekoras

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.44

€8.05

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Modernus 3D "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Veido Akrilo Žiūrėti Meno Dizaino Skaitmeninis Laikrodis Numerius, Namų Miegamajame 3D Lipdukas, garso Išjungimo Laikrodis Menas, Sienų Dekoras

Pastaba : Šio laikrodžio rodyklė spalva: Juoda valandą vertus, Juoda minutę ranka, Raudona antra vertus. --Savybės : Pagaminta iš akrilo medžiagos, pateikti veidrodžio efektas ant sienos.Jokios žalos aplinkai ir sveikatai. Ramioje, patogūs, gana --Stilius : Modernus, Klasikinis Europoje Animacinių filmų Trumpas Japonija Stilius, Tradicinė Kinų Amerikietiško Stiliaus Sielovados Kūrybinis Dizainas Namų Sieniniai Laikrodžiai --Modelis : Cartoon Portretas, natiurmortas Abstrakčios Kūrybos Dizaino Namų Sieniniai Laikrodžiai --Medžiaga : Akrilo Plastiko, Stiklo, PVC, Kūrybinis Dizainas Namų Sieniniai Laikrodžiai --Maitinimo tipas : Kvarcinis Skaitmeninių Kūrybinių Dizaino Namų Sieniniai Laikrodžiai Kvarco Žiūrėti 3D "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Kvarcinis Siena Lipdukas Laikrodis Digital 3D "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Veido Modernus Sieninis Laikrodis Drugelis Skaitmeninis Laikrodis Numeriai --Naudojimas : Koridorius, Balkonas, Kiemas, svetainė, Vonios kambarys Studijų Virtuvės Dizaino Sieniniai Laikrodžiai Spalva : Sidabro / Juodos spalvos (Pasirinktinai) Storis : 1mm Varomas : 1 * AA Baterijos(neįtraukta) Montavimas Dydis : 45 * 45cm / 17.7 * 17.7 in (L * W) Pakuotės Dydis : 20 * 15 * 4cm / 7.87 * 5.9 * 1.57 in (L * W * H) Pakuotės Svoris : 120g / 4.23 oz Mes dirbame per šventes. Mūsų kaina labiausiai competitave visos neto. Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad didelių užsakymų. Kad>=$180 Nemokamas Pristatymas tik EMS/DHL/Fedex Ar Kitų Greitai Express

Apie tai, kad: 1. Įsitikinkite, kad turite pasirinkti tinkamą tipą,Sužinoti, produkto informaciją, prieš jums pirkti. — 2. Teisingai išsamios pristatymo adresą turėtų būti parodė, kai jūs pateikiate užsakymą. Pirkėjų atsakingi už bet trūksta užsakymų, dėl neteisingo ir indetailed informaciją. — 3. Rusijos pirkėjai turėtų palikti mums savo trijų žodžių pavardę, siekiant padėti jums gauti savo užsakymą saugiai ir greitai. — 4. Bet koks specialus reikalavimas prašome patikrinti Vera Lee prieš perkant. Mes neprisiimame jokios nėra-derybų pritaikytą užsakymus. Ačiū už supratimą.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti DHgate.com, pavyzdžiui, PayPal, kreditinės korteles, realaus laiko, banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, savo mokėjimo nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Vežimas

1 - We will ship prekės per 3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

2 - Pristatymo trukmė priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo.

3 - Vera Lee jus informuosime, kai kad atvyko į savo miestą. Atkreipkite dėmesį į pristatymo informacijos apie laiką, ir bandyti susisiekti su savo vietos pašte gauti užsakymą saugiai ir greitai.

4 - Normalus laivybos laikas:

JAV: 7-23 darbo dienas

Australija : 7-23 darbo dienos

Europa: 7-25 darbo dienas

Brazilija:30-80 darbo dienas

Rusija:20-60 darbo dienas

Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas. Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš pateikiant savo užsakymus.

Atsiliepimai

1 - Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas. Taigi, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2 - rašykite mums prieš neigiamą atsiliepimą arba neutralų atsiliepimą, arba ginčo svetainėje, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu ir, kad jums malonu su pirkinių.

3 - Neigiamų atsiliepimų. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Grąžinti

1 - Visi visa grąžinamoji išmoka bus išduotas, jeigu prekės, yra grąžinami į pradinę būklę.

2 - Produktus, kurie yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3 - Pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos, taip pat tinkamą paketą.

4 - Jei jūsų pakuotė yra pažeista, kai jūs jį gauti, prašome atsisako jį pasirašyti.

Pakuotės Dydis 18cm x 12cm x 6cm (7.09in x 4.72in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pavadinimas Šiuolaikinių Tapetų Roll
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Sieninis Laikrodis Funkcijos 2 "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Veidą
Sieninis Laikrodis Tipas 12 mm storio
plotis 50cm
Svoris 150g
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Funkcija Antikos Stilius
ilgis 50mm
Skersmuo 50cm
Ekrano Tipas Adata
Sieninis Laikrodis Funkcijos 3 Laikrodis Žiūrėti
Forma Vieno Veido
Sieninis Laikrodis Funkcijos Laikrodis Numeriai
Stilius Kūrybingas
Motivity Tipas Kvarcas
Modelis Animacinių filmų
Medžiaga Akrilo
Derinys Multi-piece set
spalva Juoda
Modelio Numeris E7
Formos Diskiniai

Parašyti atsiliepimą

Modernus 3D

Modernus 3D "PASIDARYK pats" Sieninis Laikrodis Veido Akrilo Žiūrėti Meno Dizaino Skaitmeninis Laikrodis Numerius, Namų Miegamajame 3D Lipdukas, garso Išjungimo Laikrodis Menas, Sienų Dekoras

Modernus 3D PASIDARYK pats Sieninis Laikrodis Veido Akrilo Žiūrėti Meno Dizaino Skaitmeninis Laikrodis Numerius, Namų Miegamajame 3D Lipdukas, garso Išjungimo Laikrodis Menas, Sienų Dekoras Pastaba : Šio laikrodžio rodyklė spalva: Juoda valandą vertus, Juoda minutę ranka, Raudona antra vertus. --Savybės : Pagaminta iš akrilo medžiagos, pateikti veidrodžio efektas ant sienos.Jokios žalos aplinkai ir sveikatai.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai