Papuošalai 925 Kietas Sterlingas Sidabro Papuošalai 1,8 mm"O"Grandinės 20" Ilgis Už 925 Sidabro Karoliai "PASIDARYK pats"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.91

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visi Mūsų Sidabro rezultatai yra pagaminti iš aukštos kokybės Originali 925 Kietas Sterlingas Sidabro,Gali imtis bandymų laboratorijoje!!!

USD 19.20 /metras

Sidabras yra standartas, gražių, aukštos kokybės sidabro papuošalai ir negali būti pakartoti mažesnės kainos, sidabro padengtą papuošalai. Tai 92.5% gryno sidabro, sumaišyti su lydinių pridėti stiprumo ir patvarumo stovėti laiko išbandymą. Pažadame, kokybiškos paslaugos, kurios apima greitas ir nemokamas pristatymas, puikus bendravimas, ir visa grąžinamoji išmoka politikos.

Užsakymo Apdorojimo Laikas

Užsakymų paprastai išsiunčiamas per 2 darbo dienas po apmokėjimo gavimo. Visos prekės yra kruopščiai supakuoti ir saugi laivyba a bubble mailer, ar lange.

GRĄŽINIMO POLITIKA

30 dienų pinigų grąžinimo garantija

Jei dėl kokių nors priežasčių norite grąžinti jūsų pirkti. Prašome susisiekti su mumis per 30 dienų po to, kai gavo savo paketą. Prašome, ne siųsti daiktų atgal be susisiekite su mumis.

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka objektų originalus ir perparduoti būklės (Prašome perskaityti apribojimų žemiau). Laivybos išlaidų nebus grąžinami. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kaina.

Pastaba: Gerbiami klientai: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mums bus malonu atsakyti į visus laiškus per 1 darbo dieną. Mes esame ne darbo savaitgaliais ir švenčių dienomis, tačiau mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau pirmadienį. Taigi, prašome palaukti mūsų atsakymo ir nepalieka blogų atsiliepimų ar failo atveju, prieš gaunant atsakymą.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Aukštis 0.18cm
Metalų Tipas sidabrinė
Produkto Savybės 925 kieto sidabro
Dydis 20
Modelio Numeris Kietojo 925 Sterling Silver
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Svoris 1.7g
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Papuošalai Išvados Tipas Grandinės
Prekės Skersmuo 0.18cm
Elemento Plotis 0.18cm
Medžiaga metalo
Elemento Ilgio 20inch

Parašyti atsiliepimą

Papuošalai 925 Kietas Sterlingas Sidabro Papuošalai 1,8 mm

Papuošalai 925 Kietas Sterlingas Sidabro Papuošalai 1,8 mm"O"Grandinės 20" Ilgis Už 925 Sidabro Karoliai "PASIDARYK pats"

Visi Mūsų Sidabro rezultatai yra pagaminti iš aukštos kokybės Originali 925 Kietas Sterlingas Sidabro,Gali imtis bandymų laboratorijoje!!! USD 19.20 /metras Sidabras yra standartas, gražių, aukštos kokybės sidabro papuošalai ir negali būti pakartoti mažesnės kainos, sidabro padengtą papuošalai. Tai 92.5% gryno sidabro, sumaišyti su lydinių pridėti stiprumo ir patvarumo stovėti laiko išbandymą.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai