Natūralus Rankų Darbo Muilas Antspaudas Stamp "Pasidaryk Pats" Akrilo Pelėsių Skyrius Mini Pėdų Modelius Organinio Stiklo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.59

€4.83

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į Nicole ! Silikono Formos Ekspertas

Kokybės Užtikrinimas

Pirkėjo Apsaugos:Apsaugos Jūsų Pirkti iš Spustelėkite Pristatymas

Daugiau nei 20 metų, Nicole Pelėsių, yra darbo kokybės ir naujoviški silikono produktų kepėjai, mėgėjai, kosmetikos pramonėje, ir gelato pramonės, palaipsniui sukurti pasaulinę reputaciją vienas klientas tuo metu.

25 metų patirtį maisto kokybės silikono gumos perdirbimo.

10 metų patirtis teikiant patikimas, kūrybiškas silikono produktų ir paslaugų, specialistams ir namų ūkiams.

Per 3000 rūšių produktų pasiruošę, kad jūsų pirštų galiukai.

Verslo partnerių iš daugiau nei 50 šalių.

Mes esame pajėgūs visas paslaugas, susijusias su silikono formos kūrimo ir gamybos, įskaitant kuriant marketingo planą, visą produkto koncepcija linijas, nukreiptas į dešinę klientų, prieš ir po pardavimo paslaugos, meninės R&D ir kokybės kontrolės. Mes puikiai įrengta CNC staklės ir 3D spausdinimo mašinos, vietinės gamybos ir importuoti aukštos kokybės silikono gumos, siekiant patenkinti įvairius poreikius tiekiamos iš mūsų klientams daugiau nei 50 šalių.

Shiping 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2. Mes pasirinkti aukštos kokybės logistikos bendrovės gal, kad jums gauti paketas artimiausiu metu. Mes siūlome sekimo numerį kiekvienos pakuotės. Galite stebėti savo užsakymo metu 17track.net/en/ (Stebėjimo informacija yra prieinama per 5-10 dienų) 3.Visi užsakymai siunčiami per 1-3 darbo dienas nuo apmokėjimo.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną

Grąžinimo Politika:

1. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš priimant pirkimo

2. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

3. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant. Mes tikimės, kad įsitikinkite, kad kiekvienas klientas turės gerą prekybos experiecne mūsų parduotuvėje.

4. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą. Bet prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti. Produktas turi būti geros būklės ir gerai supakuota. Pirkėjas bus atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

5. Jūsų nuomonė yra labai svarbi, prašome palikti gerų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

6. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba pateikti bet kokią ginčų svetainėje. Mes stengsimės kaip įmanydami padėti jums išspręsti problemą.

Klientų aptarnavimo ir atsiliepimai:

Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirma el. paštu arba TradeManager. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti problemą.

Mes siekiame 5-žvaigždučių Atsiliepimų. Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums žinoti, ką mes galime padaryti, kad jūsų patirtis geriau vienas. Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį klientams, kurie užbaigti sandorį su mumis. Susisiekite su mumis jei jums nėra 5-žvaigždučių patenkinti mūsų paslaugomis.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 13cm x 11cm x 11cm (5.12in x 4.33in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Modelio Numeris 0102
Naudoti Asmeninį Moto
Tipas Standartinis Antspaudas
Medžiaga Stiklas

Parašyti atsiliepimą

Natūralus Rankų Darbo Muilas Antspaudas Stamp

Natūralus Rankų Darbo Muilas Antspaudas Stamp "Pasidaryk Pats" Akrilo Pelėsių Skyrius Mini Pėdų Modelius Organinio Stiklo

Sveiki atvykę į Nicole ! Silikono Formos Ekspertas Kokybės Užtikrinimas Pirkėjo Apsaugos:Apsaugos Jūsų Pirkti iš Spustelėkite Pristatymas Daugiau nei 20 metų, Nicole Pelėsių, yra darbo kokybės ir naujoviški silikono produktų kepėjai, mėgėjai, kosmetikos pramonėje, ir gelato pramonės, palaipsniui sukurti pasaulinę reputaciją vienas klientas tuo metu. 25 metų patirtį maisto

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai