2cm*3m Juoda Kablys ir Kilpa Lipni Juosta "PASIDARYK pats" Namo Fastener Tape Siuvimo Reikmenys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.52

€1.84

--92 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2cm*3m Juoda Kablys ir Kilpa Lipni Juosta "PASIDARYK pats" Namo Fastener Tape Siuvimo Reikmenys

Komplektą sudaro:

1x Linijos (Minkštas Pusėje)

1 x Kablys (Sunkus Šalutinis)

Prekės ženklas

D&D

Medžiaga

Nailonas

Spalva

Juoda

Dydis

2cm*3m

Svoris

70g

Stilius

Lipnios

Naudoti

Fastener Tape/Siuvimo Reikmenys

Dėl rankos priemonė, Kai matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas.

Specifikacija:

-100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

-Lipni

-Lengva nulupkite

-Laikytis bet švarus paviršius

-Puikus užuolaidų, elektrinių įrankių, tvirtinimo automobilių puošybą ir kitos dalys, pvz., bagažo dangtis,automobilių sėdynės,poliravimo priemonės,apsauginiai drabužiai ir pan.

1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas.

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2. jei jūs nusprendėte įsigyti ,, prašome apmokėti užsakymą laiku. 3.Po apmokėjimo arba pristatyti,jūs vis dar galite mėgautis puiki paslaugas po pardavimo 4.Užsakymai tvarkomi laiku patikrinus mokėjimo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7.Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina,Prašome susisiekti su mumis iš anksto, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Salve.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.todėl,jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,pls palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.

Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)
Medžiaga 100% Nailonas
Prekės Pavadinimas D&D
Funkcija Lipnios,Eco-Friendly
Prekės pavadinimas Lipnios Fastener Tape
Formos Juosta
Naudoti Krepšiai,Batų,Drabužių
spalva Juoda
Modelio Numeris DS17060101
Dydis 2cm*3m

Parašyti atsiliepimą

2cm*3m Juoda Kablys ir Kilpa Lipni Juosta

2cm*3m Juoda Kablys ir Kilpa Lipni Juosta "PASIDARYK pats" Namo Fastener Tape Siuvimo Reikmenys

2cm*3m Juoda Kablys ir Kilpa Lipni Juosta PASIDARYK pats Namo Fastener Tape Siuvimo Reikmenys Komplektą sudaro: 1x Linijos (Minkštas Pusėje) 1 x Kablys (Sunkus Šalutinis) Prekės ženklas D&D Medžiaga Nailonas Spalva Juoda Dydis 2cm*3m Svoris 70g Stilius Lipnios Naudoti Fastener Tape/Siuvimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai