2018 Naujas Mados Etninės Aukso/Sidabro Padengtą Pakabukai Ilgos Grandinės Karoliai Prabangūs Papuošalai Moterims K13432

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.22

€5.63

-25 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Papuošalų Priežiūra

VENKITE CHEMINIŲ MEDŽIAGŲ ? VONIA ? KATASTROFOS ? PRAKAITAS ? Oro DRĖGNUMAS

NUVALYKITE MINKŠTU AUDINIU + GERAI SAVE

PAKEISTI DĖVĖTI

PRANEŠIMAS

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, PRAŠOME RANGO JAV 5 ŽVAIGŽDŽIŲ , ir PRIDĖTI PARDUOTUVĖJE, SĄRAŠĄ, kuris bus tik jus 1 minutę. AČIŪ.

Jūs galite susisiekti su mumis pirmą, jei turite bet kokius klausimus apie prekes ar paslaugas, prieš jums palikti atsiliepimus.

MŪSŲ TIKSLAS-būti labiausiai patikima ir teigiamas tiekėjo, kuris tiekia geriausia kokybė už geriausią kainą. Sukurti puikus aptarnavimas, jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mūsų plėtrai.

PIRKĖJAI TURI ŽINOTI,

A. SIUNTA

We will ship iš jūsų, kad per 12-36 VALANDŲ kai jūsų mokėjimas patvirtino Salve.lt. Per Kinijos valstybines Šventes, informuosime, kad pristatymas kartą konkrečiai. Dėl didelio kiekio užsakymą, prašome leiskite mums patikrinti, atsargų, kol jūsų mokėjimas. Tai gali užtrukti ilgesnį laiką, rengti didelis kiekis, kad ir mes pranešime jums reikiamu laiku.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, kurie gali turėti įtakos laiką jūsų užsakymas yra tikrinami.

Dėkojame už jūsų supratimą ir kantrybę!!

B. MOKĖJIMO ir nestandartinių UŽSAKYMO

Sąlyginio deponavimo , T/T", "Western Union" ir kitų mokėjimo sąlygas palaiko Salve.lt yra gerai su mumis.

Siekiant apsaugoti jūsų pinigus jūsų mokėjimas bus laikinai laikomų Salve.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių užsakymą užsakymo poreikius.

Visi produktai gali būti pagaminti švino ir nikelio nemokamai, kaip savo reikalavimą, taip pat gali perduoti tyrimai, tokie, kaip SGS, TUV ir kt.

Jei jums reikia custom pavedimai , mokėjimo terminai būtų 30% T/T indėlių, kurių bendra vertė, 70% T/T pusiausvyrą prieš vežimą .

C. GRĮŽTA ir KITŲ

Mes darome viską, kad padėti mūsų klientams. Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 10 dienų po to, kai jūs gaunate savo daiktus, bet jūs turėtumėte žinoti, kad prekės turi būti originalioje sąlygomis, kaip jūs jas gavo. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimai specifikacijose. Prašome patikrinti, atidžiai prieš jums užsisakyti. Paprastai leistino dydžio skirtumai yra maždaug 0,5 colio matavimas. Jei radote dydis tikrai ne tinka jums, jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis dėl pakeitimo ar grąžinimo.

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimas, fonas, foto ir pan. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis pakeisti ar grąžinti, jei įmanoma.

MŪSŲ TIKSLAS yra, Kad Jums Malonu su Jūsų Mėgstamus Elementus.

Linkiu jums laimingo gyvenimo kiekvieną dieną!

Pakuotės Dydis 13cm x 8cm x 4cm (5.12in x 3.15in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Pakabukas Dydis 3.3 cm
Stilius Madinga
Suderinamumas kaip nuotraukoje
Funkcija kaip nuotraukoje
Modelio Numeris K13432
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Formos\modelis Round
Medžiaga Cinko Lydinys
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas shineland
Elemento Tipas Karoliai
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Bauda ar Mados mados

Parašyti atsiliepimą

2018 Naujas Mados Etninės Aukso/Sidabro Padengtą Pakabukai Ilgos Grandinės Karoliai Prabangūs Papuošalai Moterims K13432

2018 Naujas Mados Etninės Aukso/Sidabro Padengtą Pakabukai Ilgos Grandinės Karoliai Prabangūs Papuošalai Moterims K13432

Papuošalų Priežiūra VENKITE CHEMINIŲ MEDŽIAGŲ ? VONIA ? KATASTROFOS ? PRAKAITAS ? Oro DRĖGNUMAS NUVALYKITE MINKŠTU AUDINIU + GERAI SAVE PAKEISTI DĖVĖTI PRANEŠIMAS Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, PRAŠOME RANGO JAV 5 ŽVAIGŽDŽIŲ , ir PRIDĖTI PARDUOTUVĖJE, SĄRAŠĄ, kuris bus tik jus 1 minutę. AČIŪ. Jūs galite susisiekti su mumis pirmą, jei turite

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai