YJHSMY 176081,5 / 8 "16MM Įdegio elastingumą Juostelės , 10 metrų "PASIDARYK pats" rankų darbo plaukų aksesuarai, Medžiagos , nemokamas pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.88

€3.70

-22 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Salve.lt! Juostelės Tipas: Elastinga Dydis: (16mm)

Medžiaga: Poliesteris.

Spalva: tas Pats kaip paveikslėlyje

Pakuotė: 10 metrų / daug. Naudojimas: plaukų lankas mažas kepurėms dekoruoti, apdailos mergina suknelės, vestuvių šventės dekoracijos, šventinės dekoracijos, kiti "PASIDARYK pats" priedai. Pristatymas: nemokamas pristatymas. Kinijos Oro Paštu, tai trunka apie 15-25 dienų daugelyje šalių, jis gali užtrukti kelias dienas, jeigu yra griežtos muitinės kontrolės. Jei jums reikia mums laivas per EMS, prašome susisiekti su mūsų transportavimo išlaidos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad juostelės Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl monitoriaus. Pristatymo būdas:

Pristatymo laikas: Jis trunka apie 8-19 darbo dienų, JAV ir daugelyje šalių, 20-35 dienų aplink pasaulį (Ispanija, Brazilija, Rusija gali užtrukti ilgiau, nei Jungtinės amerikos valstijos). Mes neprisiimame jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių, tranzito laikas labai priklauso nuo ir atsižvelgiant į vietos pašto paslauga.

Pristatymo būdas:

Mes teikiame per EMS (greitojo Pašto Paslauga) yra atsakingos už greitą pristatymą nemokamai, jei užsakymo suma daugiau kaip USD150.00 (Rusija gauti AVS nemokamas pristatymas tik pagal užsakymus iš daugiau nei USD220.00 Dėl didelio pristatymo kaina).

Pristatymo Laikas: EMS trunka apie 7-8 darbo dienos. Ir daugelis šalių.

mokėjimo būdas:

Mes paramos, siekiant parduoti per mokėjimo operacijų, kredito kortelės per pasaulio greičio.

Pristatymo terminas:

Paprastai užsakymai bus išsiųsti per 1-3 dienas nuo apmokėjimo atvyksta.

Rusijos klientai prašome atkreipti dėmesį:

Pagal naują politiką, rusijos post office vasario viduryje teisės, imtuvas turi būti asmens vardas, pavardė, kitaip sklypas bus grąžintas siuntėjui. Todėl įsitikinkite, kad turite tinkamą informaciją, kai jums užsisakyti. Ačiū.

Kontaktinė informacija:

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, į visus klausimus. Mes padarysime viską, kad atsakyti į visus laiškus per vieną darbo dieną. Atsiliepimai:

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą. Jei yra kažkas negerai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes padarysime viską, kad 100% klientų pasitenkinimo, paslaugų kokybės.

Naujienos Mūsų produktų komanda:

Laikas nuo laiko mes įkelti naują projektą, jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvės prie parduotuvės sąrašą, todėl atnaujinkite mūsų nauji produktai.

Dėkojame už jūsų apsilankymą :)

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 Metrų (siuntos)
Prekės Pavadinimas YJHSMY
Audinio Tipas Grosgrain
plotis 5/8"
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelis Animacinių filmų
Produkto Tipas Juostelės
Modelio Numeris Vienas šimtas septyniasdešimt šeši tūkstančiai aštuoniasdešimt vienas
Stilius Vieno Veido
Technics Spausdinti

Parašyti atsiliepimą

YJHSMY 176081,5 / 8

YJHSMY 176081,5 / 8 "16MM Įdegio elastingumą Juostelės , 10 metrų "PASIDARYK pats" rankų darbo plaukų aksesuarai, Medžiagos , nemokamas pristatymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Salve.lt! Juostelės Tipas: Elastinga Dydis: (16mm) Medžiaga: Poliesteris. Spalva: tas Pats kaip paveikslėlyje Pakuotė: 10 metrų / daug. Naudojimas: plaukų lankas mažas kepurėms dekoruoti, apdailos mergina suknelės, vestuvių šventės dekoracijos, šventinės dekoracijos, kiti PASIDARYK pats priedai. Pristatymas: nemokamas pristatymas. Kinijos Oro Paštu,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai