1pcs Sumaišyti Vaisių Drabužius Blizgančiais Pleistras "PASIDARYK pats" Pražydo Skeletas Išsiuvinėti Pleistrai Geležies Audinio, Ikonas, Siūti Ant Audinio Aplikacijos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.30

€0.43

-30 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

informacija:

Etter Pleistras Mielas Vaikams, Cartoon Geležies Juokinga Mados Lopai Drabužius emblemos Užsakymą Pigiai Išsiuvinėti Pleistrai Lipdukų Dydis:kaip nuotraukoje Kiekis: 1pcs/daug "PASIDARYK pats" su vaikais kartu. laimingas kiekvieną dieną su šypsena ^-^ .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis,ir tada mes padėsime jums stebėti jį.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.011kg (0.02lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Vardas, pavardė 2 Pigūs Išsiuvinėti Pleistrai
Sienos Blizgančiais Lopais
Modelio Numeris Vienas šimtas dvidešimt tūkstančių vieno šimto aštuonių
Technics Išsiuvinėti
Dydis 42*42
Stilius Siūti-On
Pavadinimas 1 Punk Pleistras Roko Pleistras
Produkto Tipas Lopai
pritaikyti Taip
Pavadinimas 3 Pleistras Aplikacijos
Prekės Pavadinimas OEMOO
Funkcija Rankų Darbo,Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

1pcs Sumaišyti Vaisių Drabužius Blizgančiais Pleistras

1pcs Sumaišyti Vaisių Drabužius Blizgančiais Pleistras "PASIDARYK pats" Pražydo Skeletas Išsiuvinėti Pleistrai Geležies Audinio, Ikonas, Siūti Ant Audinio Aplikacijos

informacija: Etter Pleistras Mielas Vaikams, Cartoon Geležies Juokinga Mados Lopai Drabužius emblemos Užsakymą Pigiai Išsiuvinėti Pleistrai Lipdukų Dydis:kaip nuotraukoje Kiekis: 1pcs/daug PASIDARYK pats su vaikais kartu. laimingas kiekvieną dieną su šypsena ^-^ . 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo. 3.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai