Žalvario Metalo Vamzdžiai Skristi Susiejimas Medžiagų MUS Vamzdžiai+Linijinės Vamzdis+Sankryžos Tubeing-60pcs per pakuotėje ( Juoda )

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.26

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Tai yra standartinis 3.1 mm išorinis skersmuo žalvario vamzdžiai. Vamzdžiai, pagaminti su stora nuokrypiai ir turėti aukštos kokybės išorės apdaila, Viduje skersmuo yra 1.9 mm, kad tilptų 1,8 mm įdėklas vamzdžiai. Juodos ir įvairių ilgių. Kiekvienoje Pakuotėje Yra: 60 Vamzdžiai plus plastiko dangos vamzdžiai ir kabelių paskirstymo vamzdžiai. Pakuotė : 13mm - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs . + linijinės vamzdis :150cm . + Sankryžos Tubeing :120cm . 19mm - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs . + linijinės vamzdis :180cm . + Sankryžos Tubeing :120cm . 25mm - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs . + linijinės vamzdis :240cm . + Sankryžos Tubeing :120cm . 38mm - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs .+ linijinės vamzdis :300cm . + Sankryžos Tubeing :150cm . 51mm - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs . + linijinės vamzdis :360cm . + Sankryžos Tubeing :150cm . 5 Dydžių Rinkiniai - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs (12pcs kiekvieną dydį).+ linijinės vamzdis :250cm .+ Sankryžos Tubeing :135cm .

Laivybos ir Tvarkymo: Visi užsakymai yra pristatomi per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo . visi užsakymo sekimo numerį. Laivybos laikas savo užsakymą gali skirtis priklausomai nuo šalies. Tačiau, jūs galite kreiptis į šiuos informaciją, kaip atskaitos taško. Jungtinės amerikos valstijos ,Rusija ,naujoji Zelandija ,Ukraina -----mes visada galite siųsti savo užsakymą ePacket , pažadėjo pristatymo laikas 7-15 dienų . Jungtinė Karalystė, Kanada, Norvegija, Švedija, Danija, Suomija, Prancūzija, Vokietija, Australija, Šveicarija, Airija, Nyderlandai, Austrija, Belgija, Italija, Liuksemburgas, Vengrija, Lenkija, Turkija, Pietų Korėja, Malaizija, Singapūras, Portugalija, Meksika, Izraelis, Saudo Arabija, Kinija, Honkongas , Brazilija, Ispanija, Japonija, Graikija ------šalims aukščiau , Jei būtų daugiau nei 2 daiktus, išsiųsime jūsų užsakymą ePacket , pažadėjo pristatymo laikas 7-17 dienomis ,kurios yra greičiau ir saugiau pašto paslaugos. Jei būtų ne daugiau kaip 2 straipsniai, ar pirkėjas yra ne minėtose šalyse , mes atsiųsime jūsų užsakymą, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu , Pažadėjo pristatymo laikas: 25-45 dienas . Jei perkate $300 USD ar daugiau,mes galime siųsti savo užsakymą AVS . Tai užtruks apie 5-8 dienų į savo vietą po to, kai mes laivas, kuris yra greičiausias ir saugiausias pašto paslaugos. Atsiliepimų Pls prašome patikrinti pakuotės, ar visos užsakytos prekės yra gerai, kai jūs gaunate . Jei jums yra patenkinami mūsų produktus ir paslaugas,prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mus . Mes taip pat bus palikti jums teigiamų atsiliepimų . Jei esate nepatenkinti su visais mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmas, todėl mes galime pabandyti išspręsti jūsų problemą.

Įrenginio Tipas daug (60 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 14cm x 2cm (7.87in x 5.51in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Prekės Pavadinimas LeLe Skrenda
Pozicija Ocean Beach Žvejybos,Vandenyno Roko Fshing,Ežero,Upės
Kategorijos Suvilioti
Modelio Numeris no
Tipas Dirbtinis Masalas

Parašyti atsiliepimą

Žalvario Metalo Vamzdžiai Skristi Susiejimas Medžiagų MUS Vamzdžiai+Linijinės Vamzdis+Sankryžos Tubeing-60pcs per pakuotėje ( Juoda )

Žalvario Metalo Vamzdžiai Skristi Susiejimas Medžiagų MUS Vamzdžiai+Linijinės Vamzdis+Sankryžos Tubeing-60pcs per pakuotėje ( Juoda )

Tai yra standartinis 3.1 mm išorinis skersmuo žalvario vamzdžiai. Vamzdžiai, pagaminti su stora nuokrypiai ir turėti aukštos kokybės išorės apdaila, Viduje skersmuo yra 1.9 mm, kad tilptų 1,8 mm įdėklas vamzdžiai. Juodos ir įvairių ilgių. Kiekvienoje Pakuotėje Yra: 60 Vamzdžiai plus plastiko dangos vamzdžiai ir kabelių paskirstymo vamzdžiai. Pakuotė : 13mm - paketas apima : žalvario vamzdžiai: 60pcs . +

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai