500M HENGJIA Aukštos Kokybės Stiprus Multi-color Prekės ženklo " MAX " Serijos Multifilament Pintas PE meškere 4 pintas vielos 15LB iki 80LB

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.36

€15.59

-39 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki,

Siuntimo Informacija: Labiausiai elementus mes laivas per 7 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Paprastai laivybos laikas yra tarp 15-60 dienų į bet kurią šalį. Bet kartais tai priklauso nuo įvairių custom išspręsti problemą. Kartais būna lėtas. Kartais yra greitas.Pristatymas per EMS,DHL, TNT ar "FEDex" yra taip pat avaliable, jei norite mokėti papildomo mokesčio. Grąžinimo ir atlyginimo: Jei yra problemų su mūsų produktais, galite paprašyti, grąžinimo arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo elementus.Bet prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčų, mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės, ar mes atsisako grąžinti pinigus. Dėl nekokybiškų daiktų, prašome pateikti mums aiškios nuotraukos. Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. Siekiant teikti geresnes paslaugas, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų, neutralių atsiliepimų, ar ginčas be ryšio.Mes manome, kad bet kokia problema gali būti išspręsta tinkamai, we won ' t let you down. Geriausias aptarnavimas-tai mūsų gyvenimą trunkantis darbas; tiesiog nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių klausimų. Mes desime visas pastangas, kad patenkintų visus klientų aptarnavimo užklausų per 24 valandas, dėl laiko juostų skirtumas.

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Formos Lygis
Prekės Pavadinimas HENGJIA
Audžia 4
Spalva Žalia/Balta/Violetinė/Raudona/Geltona/Juoda
Su Valdovas, ar Ne No
PE žvejybos linija PE žvejybos linija
Tinkamas Sūraus Vandens/Gėlavandenių
Su Skale, ar Ne No
Medžiaga Pintas Vielos
Skaitikliai 500 m
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
LB 15LB-80LB
Modelio Numeris FLP45
Pozicija Vandenyno Valtis, Žvejyba,Vandenyno Roko Fshing,Vandenyno Paplūdimys,Žvejyba, Ežeras,Upė,Rezervuaras, Tvenkinys,Stream"
Linijos Numeris 0.8, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0

Parašyti atsiliepimą

500M HENGJIA Aukštos Kokybės Stiprus Multi-color Prekės ženklo

500M HENGJIA Aukštos Kokybės Stiprus Multi-color Prekės ženklo " MAX " Serijos Multifilament Pintas PE meškere 4 pintas vielos 15LB iki 80LB

Sveiki, Siuntimo Informacija: Labiausiai elementus mes laivas per 7 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Paprastai laivybos laikas yra tarp 15-60 dienų į bet kurią šalį. Bet kartais tai priklauso nuo įvairių custom išspręsti problemą. Kartais būna lėtas. Kartais yra greitas.Pristatymas per EMS,DHL, TNT ar FEDex yra taip pat avaliable, jei norite mokėti papildomo mokesčio. Grąžinimo ir atlyginimo:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai