2x Led E10 Konversijos/Atnaujinti Lemputė Petzl Mastelio Duetas Galvos Žibintuvėlis Žibintas 3V-18V Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.34

€12.32

-16 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2x Led E10 Konversijos/Atnaujinti Lemputė Petzl Mastelio Duetas Galvos Žibintuvėlis Žibintas 3V-18V Nemokamas Pristatymas USD 2.69-35.99 /keliolika USD 3.59-35.99 /dešimtukas

Modelis

RXASE10-CREE XPG-3W 3-18V*2

Įtampa

DC3-18V

Dydis

24*9 mm

Galia

1.5 W

Elektroninis srovės

0.1 A±0.02 A

pakuotė

anti-static paketas (nemokamai) & 2vnt/lizdinė plokštelė

LED Lustas

KRY XPG-2

Spindulio kampas

180 laipsnių

Lumin

200lm

Laikymo temperatūra

Nuo -40°~ +75°

LED kiekis

1 smd kiekviena Lemputė

Defektų

Mažiau nei 1 proc.

Gyvenimas

50000h+ galimos Spalvos

Balta

Galima lizdas

E10, P. 13.5S, BA9S

Garantija

12 mėnesių

Skelbimas:

1.Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio reikia canbus, ar ne, prieš perkant, pirmiausia išimkite lemputės ir įjungti savo automobilį, jei klaidos kodas ateiti į jūsų automobilio ekranas, tai rodo, kad jūsų automobilio reikia, bet led lemputė su canbus funkcija, kai Vokietija automobilių, tokių kaip BMW, Mersedes Benz ar Audi, Volkswagen, gali reikėti prijungti papildomų canbus dekoderis(arba papildomas rezistorius) .

2.Prašome patikrinti, ar įtampa prieš perkant, paprastai sunkvežimių reikalauti įtampos daugiau nei 28V,kuris negali naudoti 12V arba 12V/24V lemputės, taigi jums turėtų pasirinko 10V-30 V lemputės.

3.Mūsų P. 13.5S ir BA9S/BAY9S/BAX9S lemputes visi yra"+" (apačioje) ir "-"prie šono, todėl prašome atkreipti dėmesį prieš perkant, nes kai kurių automobiliams reikia"-" apačioje lemputės.

4.LED lemputės skiriasi nuo Halogenų, arba HID lemputės, maitinimo mūsų sąrašas yra teorija, galios, o faktinė galia yra toks mažas(energijos taupymas) .

5.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti byla, kaip jums patinka, jei bet koks delsimas ar su defektais, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes ją išspręsti už jus vienu metu, kaip mes galime priimti.

1.Super šviesus CREE XPG-2 Lustas,iš viso apie 200LM per lemputę. 2.E10/P. 13.5S/BA9S tipo visi availble. 3.DC3V-18V tinka daugumai automobilių, išskyrus tuos atvejus, kai Vokietija automobilių, tokių kaip BMW, Audi, Passat, Golf 4.Garantija 12 mėnesių,pakeisti nauji vienas su nemokama imti po patvirtinimo, mūsų gaminių nuotraukos iš klientų. Pakuotė: 2 x E10 LED Žibintuvėlis Žibintų Lemputės Rusija klientų, pateikite detalų adresą anglų kalba, kai jums užsisakyti. Mūsų pašte nepripažįsta jokių rusijos adresą. Ačiū už supratimą!

Kaip rasti RUIANDSION parduotuvę?

Prašome input "RUIANDSION apšvietimas", į paieškos juostą, ir spauskite "".

Jūs galite pamatyti pirmąjį ir antrąjį produktas yra iš mūsų pačių parduotuvių, prašome nustatyti savo mintis apie šiuos vaizdus. Kitos nuotraukos nėra mūsų parduotuvėje arba netikrą parduotuvėje.

Spauskite čia norėdami sužinoti daugiau informacijos apie šį produktą ir jį nusipirkti.

"RUIANDSION STORE" ir "AUTOMOBILIS-MEILE-LED", taip pat mūsų parduotuvėje vardai, galite spausti čia ir eiti į vieną iš dviejų parduotuvių galimybę pasirinkti, ką norite.

Kaip rasti daugiau produktų, jums parduotuvėje?

1. Jūs galite apsilankyti mūsų parduotuvėje ir pasirinkti daugiau produktų iš mūsų parduotuvės.

Tai katalogas, mūsų parduotuvės, jūs galite rasti visus mūsų produktus ir pasirinkti, kaip norite, pagal šį sąrašą.

2. Paspauskite čia, jei norite kalbėti su mumis.

3 . Spauskite čia norėdami pridėti šią parduotuvę, į savo mėgstamų parduotuvių sąrašą, taip, kad gali būti patogiau pas mus kitą kartą.

Kai mano, kad bus išvežti?

Prašome atkreipti jūsų užsakymą

Lėšos į sąskaitą ( maždaug per 12 valandų)

Tada mes laivą iš visos prekės pagal užsakymą ne vieną kartą.

Apie sąskaitos faktūros ir teksto?

Jei reikia parodyti, mažesnių kainų į vietos papročius, prašome informuoti mane pirma.

Mes galime padaryti, kaip jums patinka custom artimųjų.

Aš galiu pasitikėti nuotrauką įdėjo?

Visos nuotraukos yra 100% originalus ėmėsi mūsų photogarphers.

Spalvos gali būti skyrėsi skirtumai tarp kompiuterio monitorių nustatymo ir plika akis spalvų skirtumas.

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Guaratee: 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt

Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Modelis RXASE10-CREE XPG-3W 3-18V*2
Spalvos Temperatūra 6000K
Įtampa DC3-18V
Tipas LED Žibintuvėlis, priekinis žibintas
Daewoo Modelis Musso
Prekės Svoris 0.01G
Modelio Pavadinimas E10
Sniegas 200lm
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Daewoo
Spinduliuojantis Spalva Balta, Šiltai Balta
Liumenų 200lm
Galia 1.5W
Automobilių Lempos Prietaisų Skydelio Perspėjimo Indikatorius.
Išorės/Vidaus Salono Apšvietimas
Prašymas DOME/ŽEMĖLAPIS/LICENCIJOS NUMERIO ŽENKLO APŠVIETIMO ŽIBINTAS
Sąsajos Tipas T10 (W5W/194)
Elemento Tipas Stabdžių Žibintai
Lizdas E10
spalva balta 6000K
Dydis 24*9mm
Prekės Pavadinimas Ruiandsion
Musso Metų Tūkstantis devyni šimtai devyniasdešimt aštuoni

Parašyti atsiliepimą

2x Led E10 Konversijos/Atnaujinti Lemputė Petzl Mastelio Duetas Galvos Žibintuvėlis Žibintas 3V-18V Nemokamas Pristatymas

2x Led E10 Konversijos/Atnaujinti Lemputė Petzl Mastelio Duetas Galvos Žibintuvėlis Žibintas 3V-18V Nemokamas Pristatymas

2x Led E10 Konversijos/Atnaujinti Lemputė Petzl Mastelio Duetas Galvos Žibintuvėlis Žibintas 3V-18V Nemokamas Pristatymas USD 2.69-35.99 /keliolika USD 3.59-35.99 /dešimtukas Modelis RXASE10-CREE XPG-3W 3-18V*2 Įtampa DC3-18V Dydis 24*9 mm Galia 1.5 W Elektroninis srovės 0.1 A±0.02 A pakuotė anti-static paketas (nemokamai)

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai