SAWEY W-77 1.2/1.5/2.0/2.5 mm Smulkaus ir vidutinio purkštuvai,NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€46.01

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes esame gamintojas purškimo įranga-nuo 2007 m.

Mūsų prekės ženklo "SAWEY" | OEM paslaugos Guangzhou SAWEY Purškimo Manufacturing Co.Ltd", įkurta 2007 m. yra profesionalus gamintojas, purkštuvai ir purškimo įranga. Gaminame auto/rankiniai purkštuvai ir kita purškimo priedai, kad atitiktų pramonės tendencijos purškimo apdaila. Mes taip pat importuoti visų rūšių purkštuvai, įrankiai iš Japonijos, Taivano ir Šveicarija teikti veiksmingą ir aukščiausios purškimo įrankius, žemyninėje Kinijoje klientams. Tuo tarpu, mes eksporto purkštuvai mūsų pačių prekių ženklo "SAWEY" užjūrio.

Mes OEM bet kokios markės klientams teikti. Mes eksportuoti savo produktus su palankiausia kaina valstybių visame pasaulyje.

Pastaba: Jei jūs užsakymą, palikite pranešimą, kad

1.kokio tipo jūs norite, prašom( slėgio tipą, sunkumą tipo ar siurbimo tipas)

2. Ką antgalis norimo dydžio

Jei nežinote, palikite man žinutę arba susisiekite su manimi elektroniniu vistiek, kad man sako, tipo ir dydžio jums reqeust, aš laivo tipą ir dydį, kaip, ką aš pardavimas dauguma be informuoti jus, ačiū! Antgalis ir adata yra pagaminti iš 316 nerūdijančio plieno, todėl jie yra labai sunku ir patvarus, taip pat ilgai naudojant gyvenime. Gali purškimo rūšių įprasta dažai ir skysčiai. Geri ir išsiskiria dideli ruošinio purškimo Įvairių pašarų tipas rinktis : svorio (G), siurbimo (- Ai), spauda (P) Gali būti plačiai naudojama, pavyzdžiui, Automobilių pakartotinės apdailos, Medienos apdirbimo ir baldų purškimo,Metalo pramonė, Plastiko pramonė danga.

Reikia Dažų Čempionatą ? Pls spustelėkite paveikslėlį žemiau :

MOKĖJIMO Šią kainą neįeina išlaidos tarifus, Jei yra bet kokia importo muitus ar mokesčius,tai yra pirkėjo atsakomybė. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamius teisingą informaciją, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informacija, Prašome atlikti mokėjimą per 5 darbo dienas po to, kai jūs įdėti savo užsakymą.

KOKYBĖS GARANTIJA Mes siūlome 1 metų garantija, kokybės, priežiūros visą gyvenimą. po 1 metų, atsarginės dalys bus parduodamos pirkėjui kaštų lygis. Jei produktas yra iš darbo tvarka pagal tinkamą naudojimą pagal instrukcijoje per garantinį laikotarpį, prašome susisiekti su mumis pasirūpinti pakeitimo.

LAIVYBOS ir PRISTATYMO, Mes išsiųsti prekes per 7 darbo dienas, po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Kai kurios prekės gali būti Pažymėti kaip "dovana" ar "pavyzdys" su mažesne kaina ir jūsų paprasta, muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. Jei paketas negali būti pristatytas, nes pirkėjai priežasties (įskaitant atsisako pasirašyti), pirkėjas turi sau leisti visų papildomų išlaidų! Skubių krovinių gabenimas, dabar kai Express "siūlo 50% nuolaida nuolaida, todėl brangių prekių, kaip mūsų, mes rekomenduojame naudoti Express" ( UPS,DHL, Fedex ir pan.), o ne Po Oro Sklypas bus pasiklysti, kartais Mes laivą iš elementą prie Express bendrovės pirma, tai užtruks apie 2-3 dienas, ir tada express bendrovė užsiims paketą, todėl jūs galite patikrinti sekimo numerį internete maždaug po 4 dienų. Atkreipkite dėmesį, kad šis.

PAKAVIMO ir GRĄŽINIMO POLITIKA Visiems purkštuvai bus išbandytas su vandens kokybės patikrinimas prieš supakuoti ir bus būti saugiai supakuota su būda & storio popieriaus burbulas.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 24 valandas po gavimo elementą. Visas prekes neapima Kinijos sąskaitą Faktūrą ARBA PVM sąskaitą faktūrą.Mes galime pasiūlyti Atlikti sąskaita & komercinę sąskaitą faktūrą, jei reikia. Prekė turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai, kad į gauti tai, grąžinami ar keičiami.

SUSISIEKITE su MUMIS, Mano co & gamykla yra įsikūrusi Guangzhou, Kinija, jei u aplankyti Guangzhou, kviečiame apsilankyti mūsų rodyti daugiau galimybių verslo galimybė, Mes nekilnojamasis gamintojas, kuris siūlo geriausią kainą & puikios kokybės. Pls susisiekti su manimi naujų gabenimo mokesčio ir geresnę kainą tuo atveju, jei jūsų pak yra daugiau nei 6pcs ar daugiau. Jei turite papildomų klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba TradeManager. Mes jums atsako, kad dauguma E-mail per 24 valandas.

Pakuotės Dydis 15cm x 11cm x 6cm (5.91in x 4.33in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Prekės Pavadinimas SAWEY
Prašymas Dažų Purškimo Pistoletas
Puodelio Tūris "400ML, 600ML
vnt 1 set /sandariklio
Garantija 1 metai
Tipas HVLP
Kilmės vieta Kinija
Be Apkrovos Greitis Nėra
Purkštuko dydis 1.2/1.5/2.0/2.5 mm
pašarų tipas svorio (G), siurbimo (- Ai),slėgis(P)
Modelio Numeris W-77
spalva Antgalis 1.2 mm, Antgalis 1.5 mm, Antgalis 2,0 mm, Antgalis 2,5 mm, Antgalis 2,5 mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
su puodelio ar ne Su taurės
Maitinimo Tipas Vadovas
Pavadinimas ranka purškimo pistoletas

Parašyti atsiliepimą

SAWEY W-77 1.2/1.5/2.0/2.5 mm Smulkaus ir vidutinio purkštuvai,NEMOKAMAS PRISTATYMAS

SAWEY W-77 1.2/1.5/2.0/2.5 mm Smulkaus ir vidutinio purkštuvai,NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Mes esame gamintojas purškimo įranga-nuo 2007 m. Mūsų prekės ženklo SAWEY | OEM paslaugos Guangzhou SAWEY Purškimo Manufacturing Co.Ltd , įkurta 2007 m. yra profesionalus gamintojas, purkštuvai ir purškimo įranga. Gaminame auto/rankiniai purkštuvai ir kita purškimo priedai, kad atitiktų pramonės tendencijos purškimo apdaila. Mes taip pat importuoti visų rūšių purkštuvai, įrankiai iš Japonijos, Taivano

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai