Nauja siunta Medvilnės Rankšluosčiai Paprastas Šeimos Išsiuvinėti Veido Rankšluosčiai Super Minkštas Patogus 32 Atsargos, Dovanos, Vonios Rankšluosčiai 34*75CM

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.21

€3.39

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nauja siunta Medvilnės Rankšluosčiai Paprastas Šeimos Išsiuvinėti Veido Rankšluosčiai Super Minkštas Patogus 32 Atsargos, Dovanos, Vonios Rankšluosčiai 34*75CM Mano mieli draugai, sveiki atvykę į mano parduotuvę, kokybę, šis produktas yra geras. Ir visų dydžių ir dizaino yra sandėlyje. nereikia dėl nieko jaudintis.

Prekės Aprašymas: Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Medvilnės Marlės Kiekis: 1pcs Dydis:(Apytiksliai) 34x75cm Konversijos: 1 cm = 0. 393 colių, 1 colis=2,54 cm Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Pranešimas: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas. prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Vežimą:

1.Mes laivas prekes visame pasaulyje.

2.Visi užsakymas bus laivą iš 2-7days, paprastai, mes išsiųsti prekes 24 valandos gavus mokėjimą.

3.Mes tik laivas adresu, kurį teikia Salve.lt, todėl pls įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.Mes neatsakome už netinkamus ar undelivery adresą.

4. Jei turite specialių pageidavimų apie shippment, jūs galite susisiekti su mumis arba palikite pranešimą, mes pasistengsime, kad patenkinti jus.

Skelbimas:

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonią su mumis.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ir tai yra labai svarbu mums. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Parašykite mums arba susisiekite su mumis prieš paliekant 1 arba 2 dieną arba neigiamas neutralus atsiliepimus, ar darbo ginčą. Mes suprantame jūsų rūpesčius ir nusivylimų, jums gali turėti, Mes padarysime viską, kad problemoms spręsti. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemas . Dėkojame už jūsų pastangas padaryti tai pardavimo ir pirkimo patirtį laimingos.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis el. Paštu. Mes stengiamės jums padėti ir atsakyti jums į 24 valandos daugumoje atveju.

Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Veido Rankšluostį
Technics Megzti
Modelio Tipas Kietas
Vienkartiniai No
Stilius Paprastas
ID Nauja Siunta Medvilnės Rankšluosčiai
Prekės Pavadinimas DOBOXUAN
Formos stačiakampio formos
spalva Pilka Balta Geltona Raudona Mėlyna
Funkcija Suslėgto
Modelio Numeris JX-E002
Medžiaga 100% Medvilnės
Absorbcija 5s-10s
Modelis Išsiuvinėti
Svoris 100g
Dydis 34x75cm
Siūlai Specifikacijos 32

Parašyti atsiliepimą

Nauja siunta Medvilnės Rankšluosčiai Paprastas Šeimos Išsiuvinėti Veido Rankšluosčiai Super Minkštas Patogus 32 Atsargos, Dovanos, Vonios Rankšluosčiai 34*75CM

Nauja siunta Medvilnės Rankšluosčiai Paprastas Šeimos Išsiuvinėti Veido Rankšluosčiai Super Minkštas Patogus 32 Atsargos, Dovanos, Vonios Rankšluosčiai 34*75CM

Nauja siunta Medvilnės Rankšluosčiai Paprastas Šeimos Išsiuvinėti Veido Rankšluosčiai Super Minkštas Patogus 32 Atsargos, Dovanos, Vonios Rankšluosčiai 34*75CM Mano mieli draugai, sveiki atvykę į mano parduotuvę, kokybę, šis produktas yra geras. Ir visų dydžių ir dizaino yra sandėlyje. nereikia dėl nieko jaudintis. Prekės Aprašymas: Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Medvilnės Marlės Kiekis:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai