Meizu M5 Pastaba Atveju Mados 9 Spalvų Apversti Odos dangą Atveju Meizu M5 Pastaba Vertikalus Galinio Dangtelio 5.5" Meizu Meilan 5 Pastaba.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.64

€4.10

--38 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!!

-Mes remti didmeninė ir mažmeninė prekyba.

-Mes galime suteikti jums geriausią kainos,aukštos kokybės produktas.

-Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų,prašome nepamiršti mūsų parduotuvėje,ir pridedant mūsų parduotuvėje, kad jūsų parduotuvėje, sąrašą.

-Don ' t miss bet pigesnius produktus.

Prašome Atkreipti Dėmesį Prieš Jus Pirkti !!!

Šis produktas tik tinka "5.5 colio Meizu M5 Pastaba";

ji neturiu tinka " 5.2 colių Meizu M5 ",

dauguma rusijos klientais, jie paprastai lengva ignoruoti žodį "Pastaba" mūsų pavadinimas.

taigi, prašome patikrinti savo telefono modelį,

nepirkite neteisingą produkto.

*Salve.lt Standartinis Pristatymas

Svarbiausias dalykas yra tai, kad "Zip Kodas" turi būti tikslūs, kitaip neįmanoma pristatymo.

Įsipareigojimas laikas yra 60 dienų,išskyrus Brazilija yra 90 dienų. Jis gali būti visiškai sekami.

*Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu:

Jis gali būti visiškai sekami.

Paprastai tai reikia 45-60 dienų atvykti į paskirties vietą.

Kai kurios specialios aplinkybės, bus šiek tiek atidėti. Tokias kaip:švenčių, politikos pakeitimus, atokiose vietovėse ir pan. 1.Galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", ir banko pavedimu. 2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga.Po išvežti,adresas, negali būti pakeista. 3.Rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę dėl rusijos politikos.Ačiū! 1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų skatina mus juda. 2.Jei produktas turi kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. 3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jokių pastabų,klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti.Mums bus malonu jums padėti. 4.Dėl laiko skirtumo,mes negalime grąžinti jums nedelsiant.Tačiau, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas,nepriskiriama savaitgaliais ir atostogų metu.

Q:ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad? Taip,mes galime suteikti daugiau pigiau, jei jums reikia produktams vežti.Prašome susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. Q:Visi produktas yra reali foto? Nuotraukos ir visi produktai, mes parduodame, yra 100% realių šaudyti. Q:aš sutinku, kad laukti šiek tiek daugiau laiko,bet kodėl, kad yra uždarytas? Tu neteisus operacija.Nes mūsų pažadas laikas yra 60 dienų arba 90 dienų,iki mūsų pažadas laiko atvykti, mes rekomenduojame jums laukti kantriai.Jei jūs sutinkate,teisę operaciją nutraukti ginčą.O ne sutikti su mūsų pasiūlymu. Prašome atkreipti dėmesį,kai jūs sutinkate su mūsų pardavėjo pasiūlymą,kad bus uždarytas Salve.lt.

Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)
Dydis for 5.5 inch Meizu M5 Note
Suderinamos Prekės Meizu
spalva 9 skirtingų spalvų
Medžiaga Oda
Medžiaga stilius Dirbtinis PU Odos
Savybės aukštos kokybės telefono dėklas
Pardavimo būdas Didmeninė ir Mažmeninė
Prekės Pavadinimas HongBaiwei
Tipas Flip Case
Retail Pakuotė No
Funkcija Purvo atsparus
Dizainas Verslas

Parašyti atsiliepimą

Meizu M5 Pastaba Atveju Mados 9 Spalvų Apversti Odos dangą Atveju Meizu M5 Pastaba Vertikalus Galinio Dangtelio 5.5

Meizu M5 Pastaba Atveju Mados 9 Spalvų Apversti Odos dangą Atveju Meizu M5 Pastaba Vertikalus Galinio Dangtelio 5.5" Meizu Meilan 5 Pastaba.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!! -Mes remti didmeninė ir mažmeninė prekyba. -Mes galime suteikti jums geriausią kainos,aukštos kokybės produktas. -Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų,prašome nepamiršti mūsų parduotuvėje,ir pridedant mūsų parduotuvėje, kad jūsų parduotuvėje, sąrašą. -Don ' t miss bet pigesnius produktus. Prašome Atkreipti Dėmesį

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai