2018 Nemokamas Pristatymas Cosplay, Anime Kostiumu Produktų Soul Eater Evans Cosplay Vyrams Kostiumu

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€39.43

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2018 Nemokamas Pristatymas Cosplay, Anime Kostiumu Produktų Soul Eater Evans Cosplay Vyrams Kostiumu

Siela Evans (Soru Evansu), pravarde Soul Eater (Soru Ita), yra demonas dalgis ir partnerė Gražina Albarn, ir pagrindinės vyriškos lyties veikėjas. Jo ginklas forma turi raudonas ir juodas peilis ir akių netoli jos kulnas, kuris išreiškia savo emocijas. Jis buvo ramus ir šaltas asmenybės ir bando išlaikyti "kietas" požiūrį, tačiau dažnai baigiasi gėdingai save vietoj. Jis linkęs bicker su Gražina daugiau nei nesvarbus dalykai, laikas nuo laiko, bet yra labai ištikimi savo ir dar daugiau nei vieną kartą, rodomas jo valia mirti už savo draugų saugos. Po to, kai jis yra sumažintas į krūtinę Ragnarok ir užsikrėtę Demonas Kardas krauju jis kovoja atsispirti beprotybė, skatinančius poveikį juodas kraujas, kuris vaizdavo mažasis demonas, kuris, atrodo, per jo pasąmonę.

Kaip narys, garsus šeimos muzikantai, Siela yra talentingas pianistas, bet naudoja savo atradimą jo ginklas įgaliojimus kaip pretekstas nutraukti ryšius, nuo šeimos tradicijų ir siekti tikslo-tapti labiausiai galingas mirties dalgis kada nors. Jis nemėgsta būti palyginti su jo vyresnis brolis, Wes, žymus smuikininkas, ir dažnai linkę klausytis muzikos kitų žmonių. Jis gali pasinaudoti šia talentas, kai rezonansas savo sielos bangos su kitais, groti pianinu, per jo siela smarkiai padidinti savo galią. Jis sugeba tapti Mirties Dalgis po pergalės Arachne su Gražina ir valgyti savo sielą, įgauna galimybę naudoti garso bangos ir sabotažo priešų su savo "Sielą " Hack" ataka. Po Asura ' s nugalėti, įveikti savo baimę, naudojant Juodas Kraujas, Siela tampa bendradarbiauja Mirties, Vaikas po to, kai jis oficialiai tapo naujuoju Grim Reaper. Dėl vaiko susitarimo su raganomis, kad ne daugiau mirties scythes, Siela tapo žinomas kaip "Paskutinė Mirties Dalgis'.

Šaltinis :Soul Eater Cosplay

Charakteris:Souleater

Sudėtinės Dalys:Viršuje,Kepurės,Kelnės

Svoris:1.00 kg

Lytis: Unisex

Įrodyta, Spalva:Geltona

Tipas:Fantazija

Dydžių Lentelė Vyrams

Dydžių Lentelė Vaikas

Pranešimas

Spalva punktas negauna jums gali būti šiek tiek kitokia, kad rodomi paveikslėliai, kurie sukelia šviesos ir ekrane skirtumas. Prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs ne tai, prieš pateikdami užsakymą. Taip pat prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumai dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes esame daugiau nei laimingi galėdami suteikti jums $3 Kuponas į jūsų kitą, kad kaip klientas mandagumo.

2. Jei turite kokių nors problemų ar nepatogumų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti savo problemas ir padaryti laimingą, nes mes žinome, kad žodis-iš lūpų į lūpas, yra geriausia reklama.

Apie Laivybos

1. Laivybos visame pasaulyje! Turime 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymą kartą jūsų mokėjimas baigtas.

2. Kiekvienas užsakymas yra kelio-gali internete su unikaliu sekimo numerį.

3. Informacijos, būtinos imtuvas:

Pilnas Vardas

Išsamus adresas, turėtų būti regionas miestas/rajonas. kelių, pastato Nr. kambarys Nr. ir t.t

Kontaktinis telefono numeris

Teisingas PAŠTO indeksas

Prašome atkreipti dėmesį, kad jei sklypas yra grąžinama dėl netinkamos informacijos mes tik galėtų išduoti pusmetį grąžinti pinigus.

4. Pristatymo laikas per registruotu oro paštu, paštu.

Jei sklypas yra grąžintas dėl imtuvo nėra mieste, mes tik galėtų išduoti pusmetį grąžinti pinigus.

5. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

6. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

7. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Lengva ir Malonu Grąžinimo Politika

Pagal prielaidą, kad mūsų pastangos 100% savo pasitenkinimą, ACGN stotis siūlo paprastą ir laimingą grąžinimo politika visiems mūsų vertinami klientų. Prašome nr., nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių nepatogumų, kurie gali sukelti jums.

Mes jums siūlome 15 dienų prekės grąžinimo garantija kaip ilgai, kaip jūsų užsakymas buvo gautas ir atlikti

Prieš grįžtant į savo paketą, kad mūsų, prašome įsitikinkite, kad gauti RMA (Prekės Grąžinimo Leidimo) numeris pirmas.

Žemiau yra mūsų Lengva ir Malonu Grąžinimo Politika jūsų nuoroda:

1. Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo agentu, siekiant gauti RMA numerį grąžą.

2. Laivas atgal savo paketą su RMA numerį.

Jūs gausite savo grąžinamąją išmoką, kai gausime jūsų grąžintos pakuotės po mūsų KONTROLĖS.

Tačiau keletą sąlygų, jums negali gauti grąžinamąją išmoką:

Įsitikinkite, kad elementų, grąžinami, visi į pradines sąlygas. Jeigu prekės yra pažeistos ar panaudoti/apsirengęs, kai jie grįžo, mes negalime duoti jums visa grąžinamoji išmoka.

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 2cm x 1cm x 1cm (0.79in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Specialios Paskirties Kostiumai
Šaltinis Soul Eater Cosplay
Svoris 1.00kg
Lytis Vyrai
Medžiaga Medvilnė, Vienoda Medžiaga
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Simbolių Souleater
Šaltinio Tipas Anime
Elemento Tipas Rinkiniai
Rodoma Spalvų Geltona
Sudedamosios dalys Kepurės
Tipas Fantazija
Prekės Pavadinimas Gesikai

Parašyti atsiliepimą

2018 Nemokamas Pristatymas Cosplay, Anime Kostiumu Produktų Soul Eater Evans Cosplay Vyrams Kostiumu

2018 Nemokamas Pristatymas Cosplay, Anime Kostiumu Produktų Soul Eater Evans Cosplay Vyrams Kostiumu

2018 Nemokamas Pristatymas Cosplay, Anime Kostiumu Produktų Soul Eater Evans Cosplay Vyrams Kostiumu Siela Evans (Soru Evansu), pravarde Soul Eater (Soru Ita), yra demonas dalgis ir partnerė Gražina Albarn, ir pagrindinės vyriškos lyties veikėjas. Jo ginklas forma turi raudonas ir juodas peilis ir akių netoli jos kulnas, kuris išreiškia savo emocijas. Jis buvo ramus ir šaltas asmenybės ir bando išlaikyti kietas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai