Maisto Patiekalas Dubenį Finansuojančiojo Pet Šuo, Katė, Automatinis Vandens Dozatorius Geriamojo Vandens Šuniukas Maisto Pašarų Patiekalas Dubenį Pet Vandens Automatinis Tiektuvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.25

€15.59

-15 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Esate susirūpinę problema

1. Bus vandens perpildymo?

Ne, kai vandens dubenėlį pasiekia tam tikrą aukštį vandens, ji bus blokuoti kibirą maišytuvas ne tegul jis ir toliau vandens, kai vanduo yra mažesni, negu aukštis, toliau vandens.

2.Galima šuniuką būti naudojamas?

Taip, tai girtuoklis lesyklos, katės, šunys ir kiti gyvūnai yra bendrieji, vidutiniai ir maži šunys gali būti naudojami.

3. Bus šuns įkandimas?

Šunys naudojami valgyti ir gerti, tai bus ne bitė, kitų produktų kokybe super gera, labai stora! Jei šuo mėgsta pertraukos dalykų, jūs galite suteikti šuniui suteikti žaislas gali būti.

4.Ką apie kokybę, skonį?

PP derva medžiaga, aplinkos apsaugos, netoksiškas ir beskonis, storio, tekstūros.

5. vandens ir maisto pildyti, gali gerti / valgyti ilgai?

3.5 L geriamojo fontano, pripildytas vandens, katėms ir mažiems ir vidutinio dydžio šunims gerti 6-9 dienas, dideli šunys gerti 3-5 dienas.

3.5 L lesyklos užpildyti maistas, kačių ir mažų ir vidutinio dydžio šunys valgyti 6-9 dienas, dideli šunys valgyti 3-5 dienas.

Įvadas: žalia plastiko.

Važiuoklė gali būti išardyti ir išvalyti apačioje. Tinka darbą, net jei kelionė viršvalandžius, neturi nerimauti

pastaba: Visi rusijos klientai turi turėti visas pavadinimas, kai užsakymus, arba sklypų bus išsiųstas atgal rusijos po Visus el. laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. 3. Mes esame internetinė parduotuvė, parduotuvė, mes priimame mažmeninė ir didmeninė prekyba, todėl, jei norite užsisakyti daug, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. apmokėjimas: Mes esame čia, kad priimti Alipay. Visų didelių kredito kortelėmis naudojant saugią mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mes priimame Paypal, jei norite mokėti Paypal, prašome susisiekti su mumis. transportas: Visi daiktai bus išsiųsti per 2-4 darbo dienas. Jei sklypas yra didelis, mes paprastai siunčiami Kinija Paštu Pristatymas, EMS, UPS ar Fedex. Paprastai trunka apie 15-30 dienų pasiekti daugelyje šalių, pristatymo laikas gali skirtis dėl paskirties vietą, ar blogas oras. grąžinimo politika: 1. Jei projektas yra nustatyti, tačiau jūs vis dar nesate patenkintas savo pirkiniu, galite keistis objektais. Grąžinama prekė turi būti nauja, ir į pradinę būseną, kurią turite sumokėti papildomą mokestį. 2. Jei prekė yra pažeista arba gavo klaidingus prekės, mes grąžinsime jūsų grąžinamoji išmoka arba surengti nemokamą re pristatymas. Atsiliepimų: 1. Jei nesate patenkinti projekto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas už jus. Nepalikite bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kol jums išspręsti problemą. 2. Jei jūs esate labai patenkintas savo projektą, aš tikiuosi, jūs galite suteikti mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, sveiki sugrįžę. Aš tikiuosi, kad jūs turite geros apsipirkti mūsų parduotuvėje! Laukiame jūsų kito apsilankymo

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)
Pakuotės Dydis 33cm x 18cm x 15cm (12.99in x 7.09in x 5.91in)
Tomas 3.5 L
LCD ekranas No
Min Galia 300g
spalva daugiaspalvis
Prekės Pavadinimas hengjiumande
Įtampa N
Maitinimo Šaltinis N
Dydis 32CMx17CM
Medžiaga Plastikiniai
Maksimali Galia 1000g
Tipas Šunys

Parašyti atsiliepimą

Maisto Patiekalas Dubenį Finansuojančiojo Pet Šuo, Katė, Automatinis Vandens Dozatorius Geriamojo Vandens Šuniukas Maisto Pašarų Patiekalas Dubenį Pet Vandens Automatinis Tiektuvas

Maisto Patiekalas Dubenį Finansuojančiojo Pet Šuo, Katė, Automatinis Vandens Dozatorius Geriamojo Vandens Šuniukas Maisto Pašarų Patiekalas Dubenį Pet Vandens Automatinis Tiektuvas

Esate susirūpinę problema 1. Bus vandens perpildymo? Ne, kai vandens dubenėlį pasiekia tam tikrą aukštį vandens, ji bus blokuoti kibirą maišytuvas ne tegul jis ir toliau vandens, kai vanduo yra mažesni, negu aukštis, toliau vandens. 2.Galima šuniuką būti naudojamas? Taip, tai girtuoklis lesyklos, katės, šunys ir kiti gyvūnai yra bendrieji, vidutiniai ir maži šunys gali būti naudojami. 3.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai