Bėgimo Bateliai, Sporto Batų Vyrams, Moterims, Batai Vyrų ir Moterų Bendrą Drobė Sportbačiai Kvėpuojantis Akių Šviesa ilgainiui PU Padas Sidabrinė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€18.52

€37.79

-50 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sportbačiai, sportiniai Bateliai, Sporto Batų Vyrai Moterys Vyrų ir Moterų Bendrą Drobės Kvėpuojantis Akių Šviesa ilgainiui PU Padas Sidabro Karšto

[Dėl spalvų skirtumo] Mūsų nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, tačiau gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų asmeninę ekrano šviesos ir tamsos kontrastas. 【Apie Kvapą】 Batų fabrikas buvo įdedamos į batų dėžę, padais iš gumos medžiagos kvapas neatsidaro, todėl batai bus išgirstas, kai pakuotės atidarymo kvapas. Įdėti batus į vėdinamoje vietoje sausai ar saulės džiovinimo kaip saulė (kvapas yra visiškai neįtakoja kokybės batai Oh) [Apie kokybę] Mes esame gumos yra ne mašinos savininkas, prašome nešvaistykite pinigų, kad pirkti tiems, kurie mašina batai, negali dėvėti kelis kartus blogas, bet ir ne koja jausmas. Gavo, jei yra "suskirstytas, skaldytų, rimtų dėmių" mūsų imti mokestį už visas tvarkymo išlaidas [parduoti] Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis pirmą kartą. MŪSŲ yra sąžiningai daryti verslo, nes yra pro-pasitenkinimas. 【Express】 numatytasis taktiškumas, rimuoti, kiti kurjerių pro turi prisiminti ir klientų aptarnavimo adresatą arba savitarnos pagal vieną įrašą, pagal pranešimą, Oi!

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę. Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

Sveiki atvykę į pirkti daug,ačiū!!!!!! Sveiki atvykę į mano parduotuvę,

Mūsų kompanija yra labai didelis šokių reikmenų gamintojų Kinijoje . Dabar , interneto svetainėje pasaulinė pasiūla įvairių šokių batų ir šokių drabužius.

Mes galime priimti didmeninės ir mažmeninės prekybos ,

Didelis geresnes kainos , labai ačiū už ateina , linkiu jums laimingas pirkinių ! ! Tiekėjas Pažadas

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 15 dienų jūs gaunate juos, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos. Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 10cm (13.78in x 9.84in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Taikoma Vieta Sunku Teismo
Batų Dydis 4, 5, 6, 7, 8, 8.5, 9, 10, 11, 12
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Funkcija Stabilumas
Išleidimo Data Spring2017
Modelio Numeris Bėgimo bateliai 257
Viršutinė Aukštis Žemas
Technologijos Flywire
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vidpadžio Medžiaga EVA
Lygis Praktika Išplėstinė
Sporto Tipas Gyvenimo būdas
Nuotolinio 10KM
Atletiškas Batų Tipas Bėgimo Bateliai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas ruimo
Padas Medžiaga Guma
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Lytis Vyrų ir moterų bendrą
Batų Plotis Vidutinės(B,M)

Parašyti atsiliepimą

Bėgimo Bateliai, Sporto Batų Vyrams, Moterims, Batai Vyrų ir Moterų Bendrą Drobė Sportbačiai Kvėpuojantis Akių Šviesa ilgainiui PU Padas Sidabrinė

Bėgimo Bateliai, Sporto Batų Vyrams, Moterims, Batai Vyrų ir Moterų Bendrą Drobė Sportbačiai Kvėpuojantis Akių Šviesa ilgainiui PU Padas Sidabrinė

Sportbačiai, sportiniai Bateliai, Sporto Batų Vyrai Moterys Vyrų ir Moterų Bendrą Drobės Kvėpuojantis Akių Šviesa ilgainiui PU Padas Sidabro Karšto [Dėl spalvų skirtumo] Mūsų nuotraukos yra 100% natūra fotografavimo, tačiau gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų asmeninę ekrano šviesos ir tamsos kontrastas. 【Apie Kvapą】 Batų fabrikas buvo įdedamos į batų dėžę, padais iš gumos

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai