Dažasvydis airsoft IVP Oro Bakas Alpinizmas, Nardymas Cilindrų 4500psi30MPA 0.2 0.35 0.45 L HPA Aukštos Suspausto Oro Butelis M18*1.5

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€15.04

€18.04

-16 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

BOZO Dažasvydis Industrial Ltd:

Sveiki, draugas, mūsų gamykloje, BOZO Dažasvydis Industrial Ltd, turi 8 metų dažasvydžio teritorija, kaip OEM kelių žinomų dažasvydis pavarų markių, o taip pat ODM, kaip mūsų pačių ženklų, kokybė, bus užtikrintas pats, kaip jūs pirkti savo vietos rinkose. Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl išsamesnės detalis.

Produkto aprašymas :

Dažasvydis airsoft IVP Oro Bakas Alpinizmas, Nardymas Cilindrų 4500psi30MPA 0.2 0.35 0.45 L HPA Aukštos Suspausto Oro Butelis M18*1.5

Apie bakas/cilindro, SAUGUMAS yra svarbiausias dalykas. Kiekvienas iš mūsų bakas yra patikrintas prieš laivybos, ir kiekvienas tankas turi tik antspaudas kodas gamybos stebėjimas. Kiekvieno rezervuaro gali naudoti 20 ar daugiau metų.

Puikus aliuminio bako bet dažasvydis žymeklį, kad veikia Aukšto Slėgio Oro. Šviesos svorio LT ir π patvirtintas. Taip pat galite naudoti soda stream, shiprescue, medicinos paslaugos, priešgaisrinė apsauga. Gamykloje rekomenduojamas darbo slėgis: 30MPa Bandymų slėgis: 45MPa Butelis sriegio dydis: M18 * 1.5 Talpa: 0.2 L, 0,35 L, 0.45 L Butelis storis pasiekti daugiau nei 6MM, paviršiaus daryti idealus šlifavimas anoduoto, įskaitant butelis vidinis sriegis yra taip pat oksiduotas vietoje, šlifavimas išorinio paviršiaus, jaustis labai gerai, kad butelis yra labai gražus ir apskritai, šilko burną tiksli. Į M18*1.5 reguliatorius prašome patikrinti čia:

Vežimą:

Labai Svarbu: Prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo išlaidų, jei galite pateikti užsakymą su daug daiktų, mes bus sujungti laivybos išlaidų ir jums bus sutaupyti išlaidų!

Paprastai kalbant, mes išsiunčiame užsakymus Kinija Paštu, Oro Paštu, ir jūs taip pat gali pakeisti arba DHL, EMS, kai kurioms šalims.

Pristatymo terminas: HongKong post oro paštu, reikia apie 10 21 darbo dienų; EPS reikia apie 7-15 darbo dienų; DHL reikia 3-5 darbo dienas.

Visi sklypai gali būti stebimi, jūs rasite sekimo numerį jūsų užsakymą. Mes atsiųsime visas prekes kaip dovana, ir paskelbti jį mažos vertės. Bet qeustions apie skino pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dėmesio:

Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, šis mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su custom tarnyba jūsų šalyje, siekiant nustatyti, kokių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Jei sklypas buvo atidėtas paštu, mes padėsime jums išsiaiškinti priežastis, siekiant greičiau pristatymo, tačiau tai ne dėl mūsų kaltės, turi būti neigiamus atsiliepimus, atkreipkite dėmesį, kad mes priimame tik teigiamų atsiliepimų, jei pristatymo laikotarpį mūsų pusėje ir kokybė yra abu baudos.

Jūsų supratimas yra mūsų galioje, kad tai parduotuvė su gera paslauga ir gera produktų.

Susisiekite su mumis:

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl linija arba palikite žinutę, gausite atsakymą per 24 valandas. Be to, jūs galite susisiekti su mumis dėl didmeninės duomenys, mes taip tikrai, jūs galite gauti konkurencingą kainą.

Grąžinimo Politika, ir Paslaugos:

Jei prekė yra su trūkumais ar ne rungtynės mūsų aprašymo, mes pažadą mes grąžinsime jūsų mokėjimo ar išsiųsti naują, su jumis, prašome pranešti mums per 7 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Jei jums ne kaip į produktą, jūs taip pat gali grąžinimo ar keitimo, tai per 3 dienas, bet jūs mokėsite laivybos kaina.

Mes teikti techninę pagalbą visą laiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Sienelių storis 6.3 mm
Prekės Pavadinimas BOZO
Darbinis Slėgis 30mpa/4500psi
Modelio Numeris Universalus
Talpa 0.2 L/0,35 L/0.45 L
Sriegis M18*1.5
spalva Juoda
Tipas Oro bakas
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)

Parašyti atsiliepimą

Dažasvydis airsoft IVP Oro Bakas Alpinizmas, Nardymas Cilindrų 4500psi30MPA 0.2 0.35 0.45 L HPA Aukštos Suspausto Oro Butelis M18*1.5

Dažasvydis airsoft IVP Oro Bakas Alpinizmas, Nardymas Cilindrų 4500psi30MPA 0.2 0.35 0.45 L HPA Aukštos Suspausto Oro Butelis M18*1.5

BOZO Dažasvydis Industrial Ltd: Sveiki, draugas, mūsų gamykloje, BOZO Dažasvydis Industrial Ltd, turi 8 metų dažasvydžio teritorija, kaip OEM kelių žinomų dažasvydis pavarų markių, o taip pat ODM, kaip mūsų pačių ženklų, kokybė, bus užtikrintas pats, kaip jūs pirkti savo vietos rinkose. Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl išsamesnės detalis. Produkto aprašymas : Dažasvydis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai