Dual-arm Sunkiųjų Bumas Stereo Metalo Stalo Stovi 50mm Žiedo Laikiklis Universalus Didelio Stalo Stovėti Pramonės Microsocpe

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€79.86

€88.74

-10 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

PAŽYMĖTI!!!

Visi produktai, mes parduoda būtų gerai išbandyti ir gerai pakuotę prieš pristatymas.

Tačiau, popierius, kartoninės dėžutės, nėra dulkių, ir mikroskopo vaizdo kamera rinkinys turi daug metalinių dalių/komponentų ir jei kokį nors paveikslą, nulupkite braižant ant metalo dalys, stovai, platformos, barai ir lęšius ar dulkes ant jų, kad yra visiškai normalu ir tai nėra priežastis reikalauti kompensacijos, arba grąžinti pinigus.Prašome jus maloniai suprasti.

Jei norite puikus rinkiniai, be jokių dulkių ir įbrėžimų/tapyba nulupkite kiekvieną komponentai, prašome imtis nuoroda aukščiau įspėjimo.

Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Pažymėti:

Prašome vieta užsakymus su savo vardu, pavarde. "Express bendrovė nebus organizuoti siunta, jei jūsų gavėjas pavadinimas yra įmonės pavadinimą.

Ypatybė:

Reikia Tvirtas Bumas Stovėti sumažintas Vibracijos ir Optimalus Universalumas? Šis stendas suteikia tai, ko reikia!

Šis stendas turi dual arm sistema su atsvaru į priešingą ranką counter svorio jūsų mikroskopas galvos. Tai suteikia daugiau stabilumo, palyginti su bendru tipas bumas stovėti.

Multi-ašies sukimosi funkcija leidžia šis bumas stovėti, surasti savo mikroskopu galvą, kad dauguma pozicijos arba kampu. Tai gali būti labai reikalingas įrankis, kai jūs turite sunku pamatyti vietą, pvz., tikrinti ir ieškoti įtrūkimų ant lydmetalio iš plokštės.

Mes teikiame bumas stovėti tik. Tai yra ne pilnas sistema. Mikroskopu galva su optika reikia. Jums pateikti galvą. Mes turime kelių rūšių plokštėmis, kad tilptų įvairių mikroskopu dalys. Susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos apie konkrečius jūsų poreikius, mes galime padėti sklandžiai tinka.

Lengva Didelio Dydžio Fokusavimo Rankenėles Abiejose Pusėse Fokusavimo Laikiklį.

Plieno pavarų Fokusavimo Laikiklį.

Standartinio Dydžio Fokusavimo Turėtojas - tiks taikymo Sritis Vadovai, kurių Skersmuo 50mm

Prekės dydis: žr. 4 paveikslą

Svoris: 3.3 kg

Pakuotės incluede:

1 x Skaitmeninis Mikroskopas Stalo Stovi

Pristatymas:

Jei pasirinksite "Nemokamas Pristatymas" paslauga sklypas pagal 2KG , mes pasirūpinsime vežimo Aliexprese Standartinis Pristatymas , kuris yra rekomenduojamas logistikos Salve.lt. Stebėjimo informaciją bus rodomas Salve.lt, ir jūs galite pamatyti atnaujinti stebėjimo būsenos labai aiškiai. Bet laivybos klausimų, galite susisiekti su mumis arba Salve.lt, padėti.

MUMS siuntas, mes pasirūpinsime vežimo ePacket . Jei pasirinksite kitų laivybos paslaugos, prašome imtis nuoroda tranzito metu, mes įsipareigojame.

Vežimui virš 2kg, mes tik suorganizuoti, express pristatymas . Galite pasirinkti, DHL/ EMS/ SPSR/ FedEx/ Aramex , ir tt.. tranzito laikas prašome jus imtis nuoroda mūsų atvykimo įsipareigojimų. Tai yra, išskyrus vėlavimo muitinės problemas paskirties šalyse. Mokesčiai:

Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokius mokesčius, pasitaiko paskirties šalyse.

Mes turime jums pateikti paskelbti vertė turėtume parodyti sąskaitoje faktūroje už bet kokius express siuntas. Jei mes neturėjo gavęs jokio pastabos apie jūsų ypatingą prašymą, mes tik deklaruoti 30% tikrosios vertės sąskaitoje faktūroje. Grįžti & Grąžinti:

Prieš perkant, kviečiame jus susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų turite apie jus dominančias prekes. Jei jūs neturite patenkinti su gaminį įsigijote, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Galite grįžti produkto keitimo ar grąžinimo. Šiuo atveju pirkėjai turėtų mokėti už tiek, laivybos mokestis už siuntimą & grįžta. Dėl nekokybiškų daiktų ar remonto daiktų, pirkėjai turėtų atkreipti grąžinimo, laivybos mokestis ir mes išsiūsime pakeitimo nemokamai.(Taikoma tik tiems straipsniams, gavusi 60 dienų.)

Už DOA produktas, mes turime teisę prašyti, pirkėjams pateikti nuotraukas/ vaizdo įrašus įrodyti DOA produktus. Po to, kai mes confiirm situacija, mes pasirūpinsime visa grąžinamoji išmoka.

Visi produktai yra gerai išbandyta prieš pristatymas. Jei bet DOA siuntas, jūs turite, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčus. Mes susisieksime su jumis per 24 valandas & padėti jums dėl bet questionis.

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus ir ačiū už jūsų cooperataion!

Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Pakuotės Dydis 44cm x 31cm x 18cm (17.32in x 12.20in x 7.09in)
Įrenginio Tipas gabalas
Monokuliariniai Mikroskopą Monokuliariniai Mikroskopą
Didinimo Koeficientas 180X
Medžiaga metalo
Prekės Pavadinimas HAYEAR
Drawtube Monokuliariniai
Teorija Video Mikroskopas
Mikroskopo Laikiklis Mikroskopas Barcket

Parašyti atsiliepimą

Dual-arm Sunkiųjų Bumas Stereo Metalo Stalo Stovi 50mm Žiedo Laikiklis Universalus Didelio Stalo Stovėti Pramonės Microsocpe

Dual-arm Sunkiųjų Bumas Stereo Metalo Stalo Stovi 50mm Žiedo Laikiklis Universalus Didelio Stalo Stovėti Pramonės Microsocpe

PAŽYMĖTI!!! Visi produktai, mes parduoda būtų gerai išbandyti ir gerai pakuotę prieš pristatymas. Tačiau, popierius, kartoninės dėžutės, nėra dulkių, ir mikroskopo vaizdo kamera rinkinys turi daug metalinių dalių/komponentų ir jei kokį nors paveikslą, nulupkite braižant ant metalo dalys, stovai, platformos, barai ir lęšius ar dulkes ant jų, kad yra visiškai normalu ir tai nėra priežastis

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai