Nemokamas pristatymas 11PCS/set 100mm diamond mansory minkštas šlapias poliravimo padas smėlis from50# -3000# su savimi laikytis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.42

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas:

11pcs 100mm lipnios vandens šlifavimo (akmens poliravimo padas)

Deimantiniai diskai (chip malūno) yra deimantų šlifavimo įrankiai, pagaminti iš lanksčių tvarkymo kartu su kompozicinės medžiagos klijuoti ant nugaros su nailono hasp medžiaga lipdukas šlifavimo malūne, bendrai, akmens, keramikos, stiklo, plytelių ir kitų medžiagų, dėl specialaus apdorojimo, tinka akmens poliravimas. Linijos latakų nelygus plokštės ir specialios formos akmens apdirbimas, profiliuoti tvarkymo, taip pat gali būti naudojamas marmuras, koaguliacija, cemento grindys, dirbtinio akmens, stiklo keramikos, dirbtinio akmens, grindų plytelės, keraminės plytelės, glazūruotos plytelės, remonto ir renovacijos, su stipriais šlifavimo jėgos, gera patvarumą, minkštas laipsnį geras, aiškumo, blizgesio, akmens šlifavimo ideali priemonė, visas procesas yra padalintas į grubus šlifavimas , smulkių šlifavimo, bauda, šlifavimo, poliravimo keturių etapų, tvarkomi akmuo, blizgus daugiau nei 90 laipsnių. .

Produkto Aprašymas: daugiausia naudojami šlifavimo ir poliravimo tiesiog akmens, stiklo, keramikos, juosmuo stiprus šlifavimo jėgos, aukštas atsparumas dėvėjimuisi, geros poliravimo efektą ir kitas savybes, taip pat naudojami renovacijai, marmuras ir granitas žemės.

Techniniai duomenys:

10vnt dėl skersmuo 100mm * (50 # , 100 # ,150 # , 300 # , 400 # ,500 # , 800 # ,1000 # , 1500#, 2000 # , 3000 # )

Naudojimas:

Būti naudojamas marmuro, granito poliravimas, keramikos, diamond ir kiti kieti ir trapūs medžiagų.

importo smėlio, kaip žaliavos, aštrus ir patvarus. Reikia pažymėti ,kad turi būti vandens, kai naudojant.

Komplektą sudaro:

11PCS/SET

50# 1PC;100#1pc;150# 1PC; 300# 1PC;400# 1pc;500# 1PC;800#1pc;1000# 1PC; 1500# 1pc; /2000# 1PC; 3000# 1PC.

Susiję Produktai:

Produktų Nuotraukos

Prašome reikia pažymėti, prieš pateikiant užsakymą,spalva taurės varantys bus atsitiktine kada pristatyti prekes.Jei jūs turite griežtai prašymą spalvos, prašome tai kainos pasiūlymą. Ačiū

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes išsiūsime prekes su jumis pagal adresą, kad jūs rašė apie Salve.lt,jei jūs norite pakeisti,pleasenotic mums iš anksto .

Pristatymas:

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 48 valandas nuo apmokėjimo. Ir aš suteikti sekimo numerį, už kiekvieną užsakymą. Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė . Siekiant padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės,galiu paskelbti ją kaip "dovana", su mažesnės vertės.Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet aš jums sekti naujausią informaciją jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią. Tiesą sakant,aš taip pat noriu, prekių pristatymo greičiau,todėl kiekvienas pirkėjas bus patenkintas mano paslaugų.Tačiau greitis China post yra iš mano kontrolės. Jei jums nereikia gauti savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja,prašome klausti pratęsti pristatymo data.Dėkojame už jūsų paramą.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimų, jei jums patinka mano straipsniai ir paslaugos. Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Salve.lt.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

Grąžinimo Politika:

Jei jūs gaunate savo daiktas, bet netenkina tai,Jūs galite jį grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.AR MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI PINIGUS AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir pirkėjas PRIVALO PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, ir konkrečios priežasties grąžinimo.

Įrenginio Tipas daug (11 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.43kg (0.95lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Apdailos Kita
Dydis 100mm
Ašmenų Medžiaga Deimantas
Modelio Numeris VD-WP100DP10PCS
Disko Tipas Deimantinius Diskus
Skaičius, Vnt 10 Vnt.
Punktas šlapias poliravimo šluostės
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 11PCS/set 100mm diamond mansory minkštas šlapias poliravimo padas smėlis from50# -3000# su savimi laikytis

Nemokamas pristatymas 11PCS/set 100mm diamond mansory minkštas šlapias poliravimo padas smėlis from50# -3000# su savimi laikytis

Produkto Aprašymas: 11pcs 100mm lipnios vandens šlifavimo (akmens poliravimo padas) Deimantiniai diskai (chip malūno) yra deimantų šlifavimo įrankiai, pagaminti iš lanksčių tvarkymo kartu su kompozicinės medžiagos klijuoti ant nugaros su nailono hasp medžiaga lipdukas šlifavimo malūne, bendrai, akmens, keramikos, stiklo, plytelių ir kitų medžiagų, dėl specialaus apdorojimo, tinka akmens poliravimas.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai