Okeytech 3 Mygtukus Nuotolinio Pakaitinis Automobilis Klavišą " Shell Atveju Toyota Yaris Su TOY43 Pūko Peilis Su Guma, Mygtukas, Mygtukai auto raktas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.30

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacijos: Logo: Ne Tipas: Automobilių Klavišą Shell " toyota Svoris: 30g Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva: Juoda Mygtukų: 3 Mygtuką Ašmenys: TOY43 Ašmenys Atsakiklis Lustas: Nėra Elektroninės Plokštės: Nėra Baterijų laikiklis: Ne, Mes negalime pateikti automobilio logotipo lipdukas !!!!

Naudojimas: toyota ir kitų modelių, kuris yra toks pats kaip mūsų nuotrauką!

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Skelbimas:

1.Prekės yra tik tuščias klavišą " shell, kuri yra be PCB lenta ir baterija viduje.

2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

3. Pagrindinis peilis yra nenukirsti ašmenys, galite eiti į savo vietos spynų parduotuvės, siekiant sumažinti jį. Tada tiesiog išimkite elektronikos plokštės ir drožlių ir baterija nuo jūsų pačių originalus raktas ir įdėti jį į mūsų klavišą korpuso, tada jūs galite naudoti ją.

1 x automobilio Raktas su Lukštais 1 x pagalbinėje

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
auto raktas Automobilio Raktas
Pavadinimas Toyota
Gamintojas Dalies Numeris Toyota klavišą " shell
Raktas Atsakiklis Pagrindinių
Mygtukų 3 Mygtukai
ypatingas Tuščias Atveju Klavišą "Toyota" Shell
Mainų Dalies Numeris TU-KS05+KS01
R/C Funkcija be
Medžiagos Tipas geros kokybės
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Tipas klavišą "Toyota" klavišą, shell
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Pritaikymas Toyota raktas
Kitos Dalies Numeris klavišą "Toyota"
LOGOTIPAS No
spalva Juoda

Parašyti atsiliepimą

Okeytech 3 Mygtukus Nuotolinio Pakaitinis Automobilis Klavišą

Okeytech 3 Mygtukus Nuotolinio Pakaitinis Automobilis Klavišą " Shell Atveju Toyota Yaris Su TOY43 Pūko Peilis Su Guma, Mygtukas, Mygtukai auto raktas

Specifikacijos: Logo: Ne Tipas: Automobilių Klavišą Shell toyota Svoris: 30g Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva: Juoda Mygtukų: 3 Mygtuką Ašmenys: TOY43 Ašmenys Atsakiklis Lustas: Nėra Elektroninės Plokštės: Nėra Baterijų laikiklis: Ne, Mes negalime pateikti automobilio logotipo lipdukas !!!! ​ Naudojimas: toyota ir kitų modelių, kuris yra toks pats kaip mūsų nuotrauką! ​ Savybės:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai