Atreus "PASIDARYK pats" Automobilio Vairo Dangtelis Su Adatos ir Siūlai VW Passat B7 B8 Golf 7 5 6 Touran Bora Audi Skoda Octavia A5 A7

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.89

€4.09

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas: -Tinka vairai (38cm skersmens) Su Dauguma Automobilių. Imtis Išorinis Skersmuo savo vairas prieš perkant. -Pagamintas Iš Minkštos, Patogiai Oda. Skidproof naudojamos medžiagos ir geresnį sukibimą, apsaugo jūsų vairavimo saugiai. -Geras Touch Jausmą Ir Apsaugoti Savo Originalus Vairas.

Specifikacija: Pavadinimas: Ranka Prisiūta Vairas Viršelio Spalva: Juoda, Pilka, Smėlio spalvos Medžiaga: natūralios Odos Tinka vairo rato skersmuo: 38CM Paketą Įtraukta: Automobilio Vairas Padengti X 1, Adata X 1, Sriegis X 1 Produkto Nuotraukos:

Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Elemento Ilgio 38cm
Specialios Funkcijos Automobilio Vairo Rato Gaubtas
Medžiagos Tipas Dirbtiniais Odos
Modelio Pavadinimas Universalus
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Elemento Aukštis 1cm
Prekės Pavadinimas Atreus
Elemento Plotis 10cm
Prekės Skersmuo 0cm
Prekės Svoris 0.1kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Atreus

Atreus "PASIDARYK pats" Automobilio Vairo Dangtelis Su Adatos ir Siūlai VW Passat B7 B8 Golf 7 5 6 Touran Bora Audi Skoda Octavia A5 A7

Produkto Aprašymas: -Tinka vairai (38cm skersmens) Su Dauguma Automobilių. Imtis Išorinis Skersmuo savo vairas prieš perkant. -Pagamintas Iš Minkštos, Patogiai Oda. Skidproof naudojamos medžiagos ir geresnį sukibimą, apsaugo jūsų vairavimo saugiai. -Geras Touch Jausmą Ir Apsaugoti Savo Originalus Vairas. Specifikacija: Pavadinimas: Ranka Prisiūta Vairas Viršelio Spalva: Juoda, Pilka, Smėlio spalvos Medžiaga:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai