Mato Kingtiger metalo atnaujintas kelių ratų su guoliais ir metalo dangtelis 1 16 Henglong 3888-1 3888A-1 King Tiger RC bakas dalys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€73.12

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: Mato metalo ratai su ratlankiais 1:16 Henglong 3888-1 Kingtiger bakas su guoliais

Naudojama: Heng Long 3888-1, 3888A-1 Kingtiger RC Bakas

Pakavimo apima:

18 metalo kelių ratai su guoliais

18 metaliniais dangteliais

Nuotraukos duomenys :

Vežimą:

1. Mieli draugai, mes išsiųsti prekes EMS, ePacket, "FEDEX", DHL ir kt. Dėl skirtingų šalių, mes pasirinkite kitą pristatymo bendrovės. Jei kuri nors iš bendrovių, jums atmesti arba nurodyti, prašome mums pranešti.

2.Mes gali sujungti elementai išsaugoti, siuntimo išlaidų, susisiekite su mumis, jei reikia.

3. Pastaba: Jei jūsų vieta yra Pietų Amerikos šalimis, prašome įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės patys.Arba galime pasiūlyti jums nereikia pateikti užsakymo.

Atsiprašome, mes nesame atsakingi už muitinės mokestis, PVM, ar jokių papildomų mokesčių dalyvauja.

Grąžinimas:

1. Jei esate nepatenkinti produktas jums įsigyti Mato Lizdo, jį galima grąžinti ją grąžinti per 7 dienas gauti elementą(siuntimo mokesčius netaikoma). Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų grąžinimo prašymą. Prašome atkreipti dėmesį, kad grįžti prašymą, negali būti priimtas, jeigu mes esame susisiekti 7 dienas po to, kai jūs gausite savo prekę. Fizinę žalą bet koks produktas bus tuščia produktų garantijos.

2.Visus grąžina turi būti pateiktas originalus sąlyga ir pakuotės.

3.Prašome pateikti mums 3 darbo dienas, siekiant patikrinti grąžinama prekė ir pasirūpinti, keitimo ar grąžinimo.

4.Bet prekes grąžinti mums neleistinai bus atmestas. Grąžinant produktą, jūs taip pat yra atsakingas už apdrausti. grąžinama prekė. Mato Lizdo nebus atsakinga už bet kokio krovinio praradimo ar sugadinimo iš jūsų pusės. Nėra prekių bus priimami keitimo ar grąžinimo be leidimo.

5.Šiaurės Amerikoje klientai gali grąžinti savo produktų į mūsų agentas Kanada, bet ne Kinija, mes prašome mūsų agentas padėti mums pasirūpinti, mainais už jus. Tai būtų patogiau.

6.Visi daiktai grąžinti, kurios buvo pažymėtos, ar vežamas taip, "NEMOKAMAS PRISTATYMAS" metu pirkimas bus grąžinti 80% gaminio kainos(laivybos mokestis netaikoma). Laivybos mokestis bus grąžintas tik tuo atveju, jei grąža yra dėl mūsų klaidos.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors problemų.

Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 31cm x 16cm x 7cm (12.20in x 6.30in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Modelio Numeris MT202
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Medžiaga metalo
Atnaujinti Dalys/Priedai Ratai
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
RC Dalys ir Acc Baterijų - LiPo
Transporto Priemonės Tipas Bakas
Prekės Pavadinimas MATO ŽAISLAI

Parašyti atsiliepimą

Mato Kingtiger metalo atnaujintas kelių ratų su guoliais ir metalo dangtelis 1 16 Henglong 3888-1 3888A-1 King Tiger RC bakas dalys

Mato Kingtiger metalo atnaujintas kelių ratų su guoliais ir metalo dangtelis 1 16 Henglong 3888-1 3888A-1 King Tiger RC bakas dalys

Aprašymas: Mato metalo ratai su ratlankiais 1:16 Henglong 3888-1 Kingtiger bakas su guoliais Naudojama: Heng Long 3888-1, 3888A-1 Kingtiger RC Bakas Pakavimo apima: 18 metalo kelių ratai su guoliais 18 metaliniais dangteliais Nuotraukos duomenys : Vežimą: 1. Mieli draugai, mes išsiųsti prekes EMS, ePacket, FEDEX , DHL ir kt. Dėl skirtingų šalių, mes pasirinkite

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai