MINIX NEO C-UH 4-Port USB-C su USB 3.0 4K 30Hz HDMI Adapteris Aliuminio Nešiojamų Duomenų centras "Windows", " Mac " Super-Duomenų Perdavimo Greitis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€35.09

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

>> MINIX Rekomenduoti

>> Aprašymas

Gausa Ryšiai. Mūsų USB-C 4-Port USB 3.0 ir 4K @ 30Hz HDMI adapteris prideda gausa ryšio galimybes, kad jūsų USB-C įrengtas prietaisas, tekinimo vieną USB-C uosto į 4 x USB 3.0 prievadus ir 4K @ 30Hz HDMI uosto.

Apsvaiginimo Regėjimo Patirtį. Remti iki 4K @ 30Hz, adapteris suteikia apsvaiginimo vaizdo patirties su crystal clear vaizdo kokybės ir energingas multi-channel digital surround " garsą; puikiai tinka transliacijos filmai arba žiūrėti vaizdo įrašų iš USB-C įrengtas prietaisas išoriniame ekrane.

Super Spartos Duomenų Perdavimo. 4 x USB 3.0 ports gali pasiekti duomenų perdavimo greitis iki 5Gbps, remti išrankiausių duomenų perdavimą.

Prisijungti Sklandžiai. Tai plug-and-play dizainas-adapteris jungiasi sklandžiai USB-C įrengti prietaisą, be jokių driver instaliacija reikalinga.

Elegantiškas, Minimalistinis Dizainas. Su savo aptakus, minimalistinio dizaino ir aukščiausios kokybės aliuminio korpusas, adapteris, puikiai papildo jūsų USB-C įrengtas prietaisas.

Universalus Suderinamumo. Skirtas dirbti su naujausios kartos kompiuterių ir išmaniųjų įrenginių, kurie turi USB-C uostus, adapteris, siūlo universalus suderinamumo; remti "Windows", " Mac " ir "Chrome" OS. Tai taip pat yra atgal suderinama su USB 2.0 ir 1.1 prietaisais.

>> Apie MINIX MINIX Nustatyti 2008 m., MINIX nuo to laiko tapo pasauliniu lyderiu kuriant naujos kartos kompiuteriai, nustatant naujus precedentus nešiojamų PC ir "media hub" technologija. Mes siekiame naujausių technologinių naujovių, pasiūlyti revoliucijos prietaisai, galintys įgyvendinti visus jūsų kompiuterių ir daugialypės terpės atkūrimo poreikius. MINIX produktus, siekiama iš naujo apibrėžti kaip naudotojai sąveikauja ir kontroliuoti savo media turinį, išleisti galia kompiuterija į savo rankas.

>> Atsiliepimai

Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą!

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių. Ačiū už jūsų supratimą iš anksto!

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Linkiu jums turėti didelį prekybos patirtį čia.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Kištuko standartas EU
Pareigos Nėra
Sąsajos Tipas USB 3.0
ilgis 25cm
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas MINIX
Modelio Numeris NEO C-UH
Pakuotė Taip
Standartas USB 3.0
Uostai 4

Parašyti atsiliepimą

MINIX NEO C-UH 4-Port USB-C su USB 3.0 4K 30Hz HDMI Adapteris Aliuminio Nešiojamų Duomenų centras

MINIX NEO C-UH 4-Port USB-C su USB 3.0 4K 30Hz HDMI Adapteris Aliuminio Nešiojamų Duomenų centras "Windows", " Mac " Super-Duomenų Perdavimo Greitis

>> MINIX Rekomenduoti >> Aprašymas Gausa Ryšiai. Mūsų USB-C 4-Port USB 3.0 ir 4K @ 30Hz HDMI adapteris prideda gausa ryšio galimybes, kad jūsų USB-C įrengtas prietaisas, tekinimo vieną USB-C uosto į 4 x USB 3.0 prievadus ir 4K @ 30Hz HDMI uosto. Apsvaiginimo Regėjimo Patirtį. Remti iki 4K @ 30Hz, adapteris suteikia apsvaiginimo vaizdo patirties su crystal clear vaizdo kokybės ir energingas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai