OkeyTech Automobilių Stilius Silikono 2 Mygtukus Nuotolinio Klavišą Atveju Fob Apsaugoti Padengti Suzuki SX4 Swift Vitara

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.00

€1.26

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Techniniai duomenys: Svoris: 20g Mygtukai: 2 Mygtukai Spalvos: Daugiaspalvis

Savybės: Medžiaga: 100% Maisto kokybės Silikono Funkcija: Papuošti ir protecte jūsų automobilio raktas. Spalva: Kaip nuotraukose matyti. Logotipas: Salve.lt neleidžia pardavėjas rodyti logotipas. Tinka tik tai raktas! Nereikia pirkti, jei jūsų raktas yra skirtingas. Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. Kodėl pasirinkti mus: Priėmė 100% TIRŠTĖTI & DIDELIO ELASTINGUMO silikono siekiant užtikrinti, kad ji su s oft liesti jaustis, modelis nuleisti klijų amatų, ne spausdinti ir kad jis patvarus ir ilgalaikis

Svarbi Pastaba:

1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą Silikono Apsaugoti shell atveju pakeitimas.

2.NĖRA mygtuką nuotolinio valdymo pultelio, tiesiog silicio gumos atveju tik.

3. Pls palyginti su paveikslėliais, prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jūsų raktas yra lygiai ta pati kaip pic rodo!!

4. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

1 x Silikoninis Dangtelis

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotė Burbulas krepšys
spalva Įvairių Spalvų Pasirinkimą
Pavadinimas Silikono atveju Suzuki
Medžiaga 100% Silikonas
Prekės Pavadinimas OkeyTech
2 funkcija 2 Mygtukai
Pristatymas Per 48 Valandas
Tipas Pagrindiniai Atveju Automobilis
Funkcija Apsaugoti ir papuošti savo automobilio raktas
Svoris 20g
funkcija 1 Aukštos Kokybės & Patvarus
Medžiagos Tipas silikagelis

Parašyti atsiliepimą

OkeyTech Automobilių Stilius Silikono 2 Mygtukus Nuotolinio Klavišą Atveju Fob Apsaugoti Padengti Suzuki SX4 Swift Vitara

OkeyTech Automobilių Stilius Silikono 2 Mygtukus Nuotolinio Klavišą Atveju Fob Apsaugoti Padengti Suzuki SX4 Swift Vitara

Techniniai duomenys: Svoris: 20g Mygtukai: 2 Mygtukai Spalvos: Daugiaspalvis Savybės: Medžiaga: 100% Maisto kokybės Silikono Funkcija: Papuošti ir protecte jūsų automobilio raktas. Spalva: Kaip nuotraukose matyti. Logotipas: Salve.lt neleidžia pardavėjas rodyti logotipas. Tinka tik tai raktas! Nereikia pirkti, jei jūsų raktas yra skirtingas. Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. Kodėl pasirinkti mus:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai