1 grandinės 2VNT Kablys Įrašą Uždarymo Tvirtinimo Obag rankena rankenos assessories O krepšys mėnulio Šviesos moterų Maišelį moterų rankinės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.91

€8.05

-63 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki, MŪSŲ bičiulio, jums.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir ačiū .

Kinijoje , mes susitikti vieni su kitais yra jaudinantis dalykas , malonu susitikti su jumis tokiame dideliame pasaulyje.

prekės informacija:

JUMS GALI KAIP reali foto:produkto parodyti rankena, krepšys jūsų nuoroda . Dabar mes taip pat turime naują virvę rankena yra kaip juoda virvė ir juodi lašai.

pasirinkite tai, ko jums reikia .

Čia yra keletas patarimų, kaip jūs apsipirkti .

No. 1, Kai jums organizuoti laivybos man, kai aš mokėti?

EVA MAIŠELĮ PARDUOTUVĖJE organizuojame pristatymas per 2-3 dienas po apmokėjimo daroma . Jei esate tikrai reikia prekių laivo kuo greičiau ,tada palikite mums žinutę ,mes pasirūpinsime per vieną dieną, kaip mes galime .

2-ojo Pristatymas dienų, kiek laiko ?

Normalus pristatymas dienų apie 20--25 dienas, kai šalyje bus greičiau , 18-23 dienomis , ir kai kurių šalių, pavyzdžiui, Italijoje ir Rusijoje reikės daugiau laiko, kai gali kainuoti 40-60 dienų vietose skiriasi .

Jei jūs negavote prekės , prašome susisiekti su mumis pirmą , nebuvo atidaryti ginčą, mes turime patikrinti, ar jūs, ok ? Mes taip pat norime dirbti mūsų geriausia dirbti su jumis . Ačiū. Tu negali gauti už prekes yra kelyje.

3-iasis Ką mes turėtume daryti, jeigu norime matyti tikrą vaizdą produktų?

Nesijaudinkite , susisiekite su mumis arba palikite pranešimą , mes pasistengsime atsakyti jums į realias nuotraukas, kurias norite, kaip ilgai, kaip mes skaitome jūsų žinutę .

Nieko nėra 100% tobula , ir jei jums nepatiko prekes gavote , bet idėja, kai gavote prekes , prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčus , mes stengiamės išspręsti problemas su jumis.

Dėkojame už jūsų pacientui ir supratimą .

Have a nice apsipirkti .

Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Prekės Pavadinimas LAUKINIŲ KAČIŲ
Išorinis Atidaryti Kišenę
Elemento Tipas Rankinės
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Stilius Atsitiktinis
Pagrindinė Medžiaga Dirbtiniais Kailiais
Kietumas Minkštas
Rūšių maišelius Rankinės & Crossbody krepšiai
Pamušalas Nailonas
Proga Universalus
Lytis Moteris
Rankinės Tipas Entire
Modelio Numeris krepšys-rankenos-1
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Apdaila Nėra
Rankenų/Dirželiai Du
Modelio Tipas Kietas
Formos Kibiras

Parašyti atsiliepimą

1 grandinės 2VNT Kablys Įrašą Uždarymo Tvirtinimo Obag rankena rankenos assessories O krepšys mėnulio Šviesos moterų Maišelį moterų rankinės

1 grandinės 2VNT Kablys Įrašą Uždarymo Tvirtinimo Obag rankena rankenos assessories O krepšys mėnulio Šviesos moterų Maišelį moterų rankinės

Sveiki, MŪSŲ bičiulio, jums. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir ačiū . Kinijoje , mes susitikti vieni su kitais yra jaudinantis dalykas , malonu susitikti su jumis tokiame dideliame pasaulyje. prekės informacija: JUMS GALI KAIP reali foto:produkto parodyti rankena, krepšys jūsų nuoroda . Dabar mes taip pat turime naują virvę rankena yra kaip juoda virvė ir juodi lašai. pasirinkite

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai