Pro Apšvietimo Reikmenys 200pcs F5 Itin Šviesus 5MM Turas Vanduo skaidrus LED Šviesos Karoliukai Lempos Diodų, Dides "PASIDARYK pats" Rinkinys AA

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.97

€5.32

-62 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pro Apšvietimo Reikmenys 200pcs F5 Itin Šviesus 5MM Turas Vanduo skaidrus LED Šviesos Karoliukai Lempos Diodų, Dides "PASIDARYK pats" Rinkinys AA Aprašymas Savybės:

Geras kokybės ir patvarus.

Mažas dydis ir nedidelis super šviesus.

Skersmuo: 5mm

Pirmyn Įtampa (V): 3.0-3.4

Gyvenimo Įvertinimas: 100.000 Valandų

Matymo Kampas: 30 Laipsnių

šviesinis veiksmingumas: 90(lm/W)

Medžiagos pagrindas: ketaus

Pakuotė 200 x 5 mm Apvalus UV Led Šviesos Diodų Laivybos Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.). Grąžinimo Politika Mes sutikti, elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, tai yra conside#26A6E4 naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Salve.lt! Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū! Susisiekti su MUMIS, Prašome mums Pranešimą nuo 8:30. iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio . Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti. Visi pranešimai bus answe#26A6E4 per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Prekės Pavadinimas ACCHAMP
Elemento Tipas Kamuolys
Modelio Numeris Dvidešimt devyni tūkstančiai trys šimtai du

Parašyti atsiliepimą

Pro Apšvietimo Reikmenys 200pcs F5 Itin Šviesus 5MM Turas Vanduo skaidrus LED Šviesos Karoliukai Lempos Diodų, Dides

Pro Apšvietimo Reikmenys 200pcs F5 Itin Šviesus 5MM Turas Vanduo skaidrus LED Šviesos Karoliukai Lempos Diodų, Dides "PASIDARYK pats" Rinkinys AA

Pro Apšvietimo Reikmenys 200pcs F5 Itin Šviesus 5MM Turas Vanduo skaidrus LED Šviesos Karoliukai Lempos Diodų, Dides PASIDARYK pats Rinkinys AA Aprašymas Savybės: Geras kokybės ir patvarus. Mažas dydis ir nedidelis super šviesus. Skersmuo: 5mm Pirmyn Įtampa (V): 3.0-3.4 Gyvenimo Įvertinimas: 100.000 Valandų Matymo Kampas: 30 Laipsnių šviesinis veiksmingumas:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai