KARŠTO PARDAVIMO AUGIMAS(UK) 40.5 mm Close-Up +2 Makro Objektyvas, Filtras, Nikon Canon SLR fotoaparatas DSLR Fotoaparatas + filtras atveju + dovana nemokamas pristatymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.28

€2.71

-15 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

gerbiami pirkėjas draugą, jei turite bet kurį klausimą, prieš jums mokėti arba po mokate ,

prašome susisiekti su manimi laisvo laiko, aš pabandyti mano geriausia spręsti jums ,

tikiuosi, kad mano parduotuvėje paslauga suteiks jums gerą prekybos patirtį.

tuo pačiu ,jei norite gauti mažesnes urmu kaina,,

atminkite, elektroniniu paštu man ,aš padėti jums

have a nice day!

Prekės Aprašymas 100% BRAND NEW

Aukštos Kokybės

Įžanga

Kamera sumontuota įprastų lęšių, neleidžia mums judėti arčiau nei tam tikrų mažiausias atstumas nuo objekto yra fotografuojami.

Close-Up Lens, kuris yra tiesiog montuojamas priešais mūsų įprastas atsižvelgiant lęšis, leidžia imtis close-ups, ir taip pat leidžia fotografijos informaciją, kuri būtų visiškai neįmanoma, nenaudojant Close-Up Lens.

paketas apima

Close-Up +2 Filtro x1

filtras atveju x1

švariu skudurėliu x 1

PASTABA:

Du pristatymo būdus:Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius nėra sekimo numerį.tai yra tik stebėjimo kinijoje.

jei norite sekimo numerį,galite pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Jei savo paketą neatvyko, pasakykite man, ir aš aktyviai išspręsti jūsų problemą!ačiū

Mokėjimo

· Priimame sąlyginio Deponavimo TIK, prašome siųsti mokėjimą, kad mūsų sąlyginio Deponavimo sąskaitos:

· Sąlyginio deponavimo leidžia jums mokėti kredito korteles, debeto korteles, s ir sąlyginio Deponavimo sąskaitos likučius.

· Aukciono objekto Numerį, savo Vardą, pavardę ir pristatymo Adresą, TURI būti įtrauktos į Sąlyginio mokėjimo.

· Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po aukciono uždarymo. Visi ne mokėti konkurso dalyviams bus pranešta apie ir gauti nemokamos įspėjimo iš e-Bay.

· Kartu Laivybos kelių elementų yra available upon request. Mes siūlome nuolaida Laivybos ir Tvarkymo Mokestį už bet kokios papildomos prekės siunčiamos tuo pačiu adresu.

Pristatymas

1. Pasibaigus mokėjimo išvalytas, šis punktas bus išsiųsti per Standartinę Oro Paštu (Honkongas Post) per 48 valandas, bet išskirti savaitgaliais ir kitomis švenčių dienas.

2. Visi daiktai bus paskelbtas kaip "Dovana", su mažos vertės, mes visada stengiamės, kad teisiškai sumažinti importo muitus klientams. Prašome atkreipti dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius muitus.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas

parduodant

· Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 14 dienų nuo gavimo elementą, mes pakeisti nauju arba grąžinti pinigus, jei stock out (laivybos, draudimo ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinamas).

· Pirkėjai turės apmokėti grąžinimo išlaidas, ir mes bus sumokėti kainą už reshipping.

· Grįžti punktai yra originali pakuotė ir priedai.

· Mes imtis pakeisti arba remontuoti, tai už jus gamintojas tam, kad pristatytos prekės yra nustatyta neteisingai, o laivybos mokesčiai būtų gimęs pirkėjas.

· Prašome laikyti sąlyginio Deponavimo gavimo kartu su grąžinama preke taip, kad mes galėtume proceso pakeitimo/remontas atitinkamai.

susisiekite su mumis

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Pakuotės Svoris 0.042kg (0.09lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
objektyvo dydis 40..5
Prekės Pavadinimas KEFU
Tipas Uždaryti
Modelio Numeris Uždaryti

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO PARDAVIMO AUGIMAS(UK) 40.5 mm Close-Up +2 Makro Objektyvas, Filtras, Nikon Canon SLR fotoaparatas DSLR Fotoaparatas + filtras atveju + dovana nemokamas pristatymas

KARŠTO PARDAVIMO AUGIMAS(UK) 40.5 mm Close-Up +2 Makro Objektyvas, Filtras, Nikon Canon SLR fotoaparatas DSLR Fotoaparatas + filtras atveju + dovana nemokamas pristatymas

gerbiami pirkėjas draugą, jei turite bet kurį klausimą, prieš jums mokėti arba po mokate , prašome susisiekti su manimi laisvo laiko, aš pabandyti mano geriausia spręsti jums , tikiuosi, kad mano parduotuvėje paslauga suteiks jums gerą prekybos patirtį. tuo pačiu ,jei norite gauti mažesnes urmu kaina,, atminkite, elektroniniu paštu man ,aš padėti jums have a nice day! Prekės

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai