Naujas HD Išvalyti / Anti-Glare Matte Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Aktyvus G891 Apsauginės Plėvelės Guard Su Skudurėliu

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.73

€0.81

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

[ Prašome Atkreipti Dėmesį: ]

1. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes ją išspręsti, gerai jums. Nereikia atidaryti ginčų atsainiai.

2. Prašome įvesti teisingą ir baigtas kontaktinę informaciją, kai jūsų užsakymą. Ne Keitimas po to, kai jūs mokate tvarka.

3. "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" ir "Yanwen Ekonomikos Oro Paštas" -- yra ne sekimo nuo tada, kai paketas paliekant Kinija.

Bet jie taupo pinigus, kita vertus, jei norite stebėti visas kursas,

prašome pasirinkti, "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" , "Salve.lt Standartinis Pristatymas" arba "ePacket" , Prašome Suprasti, Ačiū~

4. Rusijos draugu, Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas, užsakymo dėl naujos politikos rusijos Muitinės,

priešingu atveju jūs tikriausiai negalės gauti savo paketą pagaliau, Ačiū!

Naujas HD Išvalyti / Anti-Glare Matte Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Aktyvus G891 Apsauginės Plėvelės Guard Su Skudurėliu

Maloniai priminimas: Jei perkate 2 Vnt, jūs galite gauti 5% nuolaida.

Žanras: Clear Screen Protector: *Pagamintas iš PET Medžiaga suteikia didelį ilgaamžiškumą. *Touch ekranas veikia nuostabiai tobula, per screen protector. *Apsaugo nuo įbrėžimų, purvo. *Paprastas ir greitas montavimas, ne lipnus klijai, burbuliukų. *Tiksliai iškirpti, kad tilptų jūsų ekrane. *Skaidrus, Blizgus, Aukštos Transparence. Matinis Ekranas Raštas: *Pagamintas iš PET Medžiaga suteikia didelį ilgaamžiškumą. *Touch ekranas veikia nuostabiai tobula, per screen protector. *Apsaugo nuo įbrėžimų, purvo. *Paprastas ir greitas montavimas, ne lipnus klijai, burbuliukų. *Tiksliai iškirpti, kad tilptų jūsų ekrane. *Anti-Pirštų Atspaudų, Anti-Glare , Malonus Liesti Jausmas. (Prašome tai padaryti teisingas pasirinkimas, kai jūs pateikiate užsakymą, Ačiū!)

Suderinama Modelis:

*Samsung Galaxy S7 Aktyvus

Pakuotė:

1 x Screen Protector (Screen protector, kaip jūsų pasirinkimą)

1 x Pluošto Audiniu Mokėjimo:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą, tuo pačiu metu. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Prašome pasikonsultuoti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų, bus imamas perkant prekę. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Pristatymas:

Mes laivas per 1-2 darbo dienos po išvalytas mokėjimą(išskyrus savaitgalį ir švenčių dienomis), prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

Grąžinimas ir Mainai Politika:

Mes priimame grąžinimo ir keitimo jei daiktas turi defektų. Prašome susisiekti su mumis per 30 dienų apie bet kokius klausimus. Mes padarysime viską, kad suteikti jums malonią patirtį. Mes visada stengiamės pasiekti savo pasitenkinimą, jei turite kokį nors klausimą ar problemą su savo pirkiniu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pastaba:

Jeigu prekės yra sugadintos pašto vežėjas, mes galime jums pasiūlyti pakeitimo ar jo dalies grąžinimo pagal elemento būklės. Jei prekės nėra taip, kaip aprašyta, mes galime grąžinti arba pakeisti jums. Jeigu jums netinka daiktų, dėl kokios nors priežasties, jūs galite susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo ir jums reikia tik mokėti už grąžinimas prekių .

Atsiliepimai :

Elnias klientas, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis. Jums bus labai dėkingi. Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis. Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Susisiekite su MUMIS:

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes atsakysime per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas).

Pakuotės Dydis 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Naudoti Mobilusis Telefonas
Tipas Priekinis Apsaugos Skydas Padengti Odos
Telefonas Suderinamas Prekės "Samsung"
Kiekis 1 vnt
transparence 99%
spalva Aišku, Matinis
Suderinama Modelis Samsung Galaxy S7 Aktyvus G891 5.1 Colių 5.1"
Su Mažmeninės Pakuotės No
Medžiaga PET
Drop laivyba parama
Didmeninė parama
Prekės Pavadinimas HANPINYOU
Savybės Anti-Scratch, Itin Plonas, Galima Skalbti
Pakuotė No
Screen Protector Tipas Aišku, Matinis
Storis 0,1 mm
Edge-to-edge Aprėptis No

Parašyti atsiliepimą

Naujas HD Išvalyti / Anti-Glare Matte Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Aktyvus G891 Apsauginės Plėvelės Guard Su Skudurėliu

Naujas HD Išvalyti / Anti-Glare Matte Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Aktyvus G891 Apsauginės Plėvelės Guard Su Skudurėliu

[ Prašome Atkreipti Dėmesį: ] 1. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes ją išspręsti, gerai jums. Nereikia atidaryti ginčų atsainiai. 2. Prašome įvesti teisingą ir baigtas kontaktinę informaciją, kai jūsų užsakymą. Ne Keitimas po to, kai jūs mokate tvarka. 3. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Yanwen Ekonomikos Oro Paštas -- yra ne sekimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai