HOCO Originalus Cinko Lydinys Želė Tipo-C su USB Įkrovimo Kabeliu "Samsung", LG, "Sony" Xiaomi Kroviklio Laidą Duomenų Perdavimo Sync

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.39

€9.53

-53 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

1. Ilgis: 1.2 m svoris: 36g. 2. Srovė: DC5V 2.4 MAKS. 3. Tinka protingas prietaisas su Tipas-C sąsaja. 4. Gali suprasti, krovimo ir duomenų perdavimas tuo pačiu metu. 5. Įkrovimo taško yra įrengta įkrovimo indikatorius. 6. Cinko lydinio korpusas, pearl "chrome" apkalos. 7. Dvigubo sluoksnio konstrukcija, jo vidinis sluoksnis yra pagamintas iš aliuminio folijos, ir išorinis sluoksnis yra pagaminti iš skaidrios PVC medžiagos. 8. Kopėčių bendras dizainas, suderintas su apsauginiu korpusu. 9. Lakuotos vielos (47/0.08 TC+250D)*2C +(16/0.08 TC+250D)*2C.

Gerbiami klientai, patikrinkite, kokios jungtys ar jums reikia. Prašome atkreipti dėmesį, kad šis kabelis yra ne "Micro-USB". Jei nežinote, kokios rūšies kabelio jums reikia, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
spalva sidabro / aukso
Tipas C tipo
Modelis U9 Tipo C
Suderinamumas Tipo C Naujų "Samsung" Xiaomi "Huawei" Naujas "Macbook air"
ilgis 120cm / 200cm or 1.2m / 2m
Suderinamos Prekės "SONY", "Samsung", "Panasonic", "Motorola", LG, "Toshiba", "Nokia", HTC,Blackberry
Yra Mažmeninės Pakuotės Taip
Kabelio tipas C tipo USB laidas
Prekės Pavadinimas HOCO

Parašyti atsiliepimą

HOCO Originalus Cinko Lydinys Želė Tipo-C su USB Įkrovimo Kabeliu

HOCO Originalus Cinko Lydinys Želė Tipo-C su USB Įkrovimo Kabeliu "Samsung", LG, "Sony" Xiaomi Kroviklio Laidą Duomenų Perdavimo Sync

1. Ilgis: 1.2 m svoris: 36g. 2. Srovė: DC5V 2.4 MAKS. 3. Tinka protingas prietaisas su Tipas-C sąsaja. 4. Gali suprasti, krovimo ir duomenų perdavimas tuo pačiu metu. 5. Įkrovimo taško yra įrengta įkrovimo indikatorius. 6. Cinko lydinio korpusas, pearl chrome apkalos. 7. Dvigubo sluoksnio konstrukcija, jo vidinis sluoksnis yra pagamintas iš aliuminio folijos, ir išorinis sluoksnis yra pagaminti iš skaidrios PVC medžiagos.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai