Nemokamas pristatymas Kunigaikščio Da Vinci " juoda derva fontanas pen be originalios dėžutės didmeninės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€27.94

€180.76

-84 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas

Savybės išskirtinį apdailos, orus stiliaus, sklandžiai ir patogiai rašyti, neeilinio dizaino, kad jį į išskirtinį meno kūrinį.

Subtilumo atspindi dizaino, kad pagal teoriją, žmonija, jis leidžia jums rašyti su aplomb. Mes stengiasi pateikti gyventojai šio kūrinio laiką, kuris sujungia didingo skonio su Kinijos tradicinės kultūros ir pažangios vokiečių technologiją.

Mes tik parduodame aukštos kokybės rašikliai !

Pen Būklė: 100% Naujas

1 X Pen

1X dėžutė

Mūsų tikslas: tiekti 100% pasitenkinimo!

Prašome, siųsti laiškus į mus, jei turite kokių nors susirūpinimą, prieš parduodant ir po pardavimo, klientų aptarnavimo, visada yra čia, kad jums duoti patenkinamą atsakymą.

Apmokėjimas:

Mes priimame bet kokį mokėjimo būdus availabel apie Salve.lt. Jūs galite pasirinkti vieną, kad yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Salve.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementą per 1 darbo dieną, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokestis, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakyti siuntas. Tada laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes arba geriausiai tarnauti savo klientams, geriausia, kad mes galime. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjai turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei elementas yra sugadinti arba prarasti, jei jie grįžo, jie byer bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei retrun arba grąžinti yra įmanoma

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Labai ačiū

Profesinės Kanceliarinės prekės Tiekėjas , Kviečiame didmeninės !

Salve.lt yra geras prekybos plat, mes padidinti mūsų verslą čia ir padidinti mūsų reputaciją puikus klientų aptarnavimas, kuri buvo pastatyta per 10 metų prekybos teikdama didelę vertę ir parama visiems mūsų klientams "Ebay". Su dešimtimis tūkstančių pristatyti produktai, mes suprasti dalykus, kurie jums svarbūs, pirkėjas.

Mes visada siekiame aukščiausios kokybės produktų, kuris yra, kodėl mes galime užtikrintai stovi mūsų pažadas: "grynos kokybės, grynas dizainas.

Visos prekės yra tikrinamos, gamybos metu ir iki pakuočių. Mes taip pat vertybinių popierių pilna atsarginių dalių asortimentą. Mes galime ir mielai suteikti jums su popardaviminių paslaugą, jūs to vertos.

Mes nuolat pridėti naujų produktų mūsų parduotuvėje, todėl prašome ateiti ir aplankyti mus visada!

Kaip visada, jei turite kokių nors klausimų, prašome atsiųsti žinutę su mūsų Klientų Aptarnavimo komanda, kurie yra tik labai laimingi galėdami padėti.

Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Rašyti Taškas 0,5 mm
Prekės Pavadinimas Kunigaikštis
Specialios Paskirties Rašymas
Plunksnų Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Plunksnų Tipas Standartinis Tipas
Fontanas Pen's Patarimas Medžiaga Kiti Metalai
Modelio Numeris Fr168
Medžiaga metalo
pakuotė Dovanų Dėžutė
Tipas Fontanas Pen

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas Kunigaikščio Da Vinci

Nemokamas pristatymas Kunigaikščio Da Vinci " juoda derva fontanas pen be originalios dėžutės didmeninės

Produkto Aprašymas Savybės išskirtinį apdailos, orus stiliaus, sklandžiai ir patogiai rašyti, neeilinio dizaino, kad jį į išskirtinį meno kūrinį. Subtilumo atspindi dizaino, kad pagal teoriją, žmonija, jis leidžia jums rašyti su aplomb. Mes stengiasi pateikti gyventojai šio kūrinio laiką, kuris sujungia didingo skonio su Kinijos tradicinės kultūros ir pažangios vokiečių technologiją. Mes

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai