Aukštos kokybės 8yards/daug Žakardiniai Audiniai Juostelės 5cm juodas fonas mėlynas totem modelis LS-3610

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.73

€7.31

-7 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Skaitykite dydis, cm ar mm juostelės. Prašome don ' t remtis cm!

1 statykla=0.91 matuoklis

Medžiaga: poliesteris

Juostos plotis: 5cm

daugiau Metrų , prašome susisiekti su manimi.

@ Mūsų parduotuvėje, visi produktai rankinį matavimo, bus tam tikrų klaidų, jei galvoje po to, klientas, prašome apsvarstyti pirkti arba prašome neperku

@Jei jūs ieškote vieno konkretaus elemento, kurį mačiau kažkur, prašome tiesiog susisiekite su mumis, mes galime jums gali padėti rasti jūsų norėjo prekės!

@NEMOKAMAS PRISTATYMAS užsakymas bus pristatytas per CHINA POST". Pristatymo ime yra dažniausiai nuo 15 iki 40 darbo dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo atskirų šalių pašto paslaugų.Mes neprisiimame atsakomybės už prekių atidėtas dėl paslaugų Registruotu Oro Paštu arba Kinijos Sklypas ar kokių nors kitų aplinkybių, vėlavimų, kad įvyktų tai, kad mūsų pristatymai yra siunčiamos iš užsienio.Jei jums reikia jūsų pristatymas greitas, prašome susisiekti su mumis express pristatymas mokesčius.

@Tarptautinės Express/kurjerių užtruks apie 3-7 darbo dienas iki paskirties vietos. Praneškite mums išplėstinė jei norite tarptautinės Express pristatymas, ir mes džiaugiamės, kad siųsti jums pasiūlymą.

@Jei turite užsakymo 150$/USD, mes pasistengsime siųsti nemokamas pristatymas su express", tačiau tai yra priklausomai nuo kilmės šalies ar vietovės.

@Klausimų apie DIDMENINĖS prekybos, susisiekite su mumis ir gausite atsakymą su 24 valandos su oferta, kuri, tikiuosi, yra savo skonį. Kviečiame jus pažvelgti į savo parduotuvė didmeninės prekybos produktus ir didmeninės kainos, nuolaidos.

@ Mes taip pat gaminame juostelių savo individualų dizainą iš pradžių tik 0.30 USD per metrų (be siuntimo). Prašome susisiekti su mumis ir gauti mažiausias užsakymo kiekis jūsų individualų juostelės dizainas. Bet kokio stiliaus, dydžio ir spalvų modelis gali būti pritaikytas jums.

@Gamybos laikas paprastai yra nuo 3 iki 7 darbo dienų. Daugiau informacijos apie mokėjimus ir pristatymas, prašome susisiekti su mumis.

@Produktai, mes išsiųsti yra atidžiai kontroliuojama mūsų skirtas darbuotojų, prieš išvežti siekiant padaryti jūsų pirkti mūsų parduotuvėje malonus vienas.

Pakuotės Dydis 10cm x 7cm x 10cm (3.94in x 2.76in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (8 Kiemuose/lot)
plotis 2"
Modelio Numeris LS-3610
Medžiaga 100% Poliesteris
Produkto Tipas Juostelės
Audinio Tipas Grosgrain
spalva kaip nuotraukoje
Modelis Gėlė
Stilius Vieno Veido
Technics Žakardo

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės 8yards/daug Žakardiniai Audiniai Juostelės 5cm juodas fonas mėlynas totem modelis LS-3610

Aukštos kokybės 8yards/daug Žakardiniai Audiniai Juostelės 5cm juodas fonas mėlynas totem modelis LS-3610

Skaitykite dydis, cm ar mm juostelės. Prašome don ' t remtis cm! 1 statykla=0.91 matuoklis Medžiaga: poliesteris Juostos plotis: 5cm daugiau Metrų , prašome susisiekti su manimi. @ Mūsų parduotuvėje, visi produktai rankinį matavimo, bus tam tikrų klaidų, jei galvoje po to, klientas, prašome apsvarstyti pirkti arba prašome neperku @Jei jūs ieškote vieno konkretaus elemento,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai